Aptalligima Doymayayim

Tesekkur ederim arkadaslar yorumlariniz icin
Hem cocuk doktorumuza hem kadin dogumcuma telefonla ulasamadim
Beni doktorumda uyarmadi, islem sonrasi ilac yazdi emziriyrm dedim, o zaman verdigi ilaci degistirdi o esnada da emzirme diye uyarmadi
İslemden korktuugum icin o an emzirdigim falan aklima gelmedi hic
Kendi aptalligima aglayip durdum
Bebegime verdigim sute gececek diye kola meyve suyu bile icmezken anestezili sutumu verdim diye mahvettim kendimi
Bazen insanin basireti baglaniyor gercekten

genel anestezi ile doğum yaptım ve hiç süt sağıp atmadık. hemen emzirdim sakınca olsa o zaman emzirme derlerdi. sonrasında kızım 2.5 yaşında iken boş kese nedeniyle yine 5 dk lık bir genel anestezi aldım kadın doğumcu emzirme sağ at dedi. e ben doğumda bile daha uzun süre baygın kaldım onda neden emzirdim dedim doktor cevap bile veremedi. yani rahat olun hiçbirşey olmaz. kanıtlanmış birşey yok. sorun olcak olsa neredeyse kadınların %50 den fazlası sezaryen ile doğum yapıyor.

merhaba arkadaslar
Normal dogum yapali 41 gun oldu, dr kontrolum vardi, spiral taktirmak istedigimi soyledim, lokal anestezi ile islemi yapti, emzirip emzirmedigimi sormadi, bende aptal gibi emziriyrm demedim ve bebegimi eve gelince emzirdim :KK43:
Sonradan aklim basima geldi
Dr aradim ulasamadim
Bu konu hakkinda bilgisi olan var mi
Ne yapmaliyim
Takan kisi yeni dogum yaptigini bilmiyor muydu? Lokal anesteziden korkulacak bir sey oldugunu dusunmuyorum. Kac saat sonra emzirdin tam olarak?

Takan kisi yeni dogum yaptigini bilmiyor muydu? Lokal anesteziden korkulacak bir sey oldugunu dusunmuyorum. Kac saat sonra emzirdin tam olarak?
Dogumumu yaptiran dr
Kirk cikinca kontrole cagirmisti
İslem sonrasi ilac verirken emziriyorum dedim o zaman baska ilac yazdi
O zaman akil edememsinden dolayi
Lokal anestezi yaptigi zaman uyarmamasini, bastan savma is yapmasina bagliyrm
Sinir oldum
İki saat sonra emzirdim

Dogumumu yaptiran dr
Kirk cikinca kontrole cagirmisti
İslem sonrasi ilac verirken emziriyorum dedim o zaman baska ilac yazdi
O zaman akil edememsinden dolayi
Lokal anestezi yaptigi zaman uyarmamasini, bastan savma is yapmasina bagliyrm
Sinir oldum
İki saat sonra emzirdim
2 saatte sute gecen miktar cok azalmistir merak etme. Hangi ilaci kullandigini bilemedigim icin su an net bir sey soyleyemiyorum.
Bebiste uyku hali emmeme farkli bir durum yoksa korkma ama doktora gittiginde bu durumu belirt mutlaka.

2 saatte sute gecen miktar cok azalmistir merak etme. Hangi ilaci kullandigini bilemedigim icin su an net bir sey soyleyemiyorum.
Bebiste uyku hali emmeme farkli bir durum yoksa korkma ama doktora gittiginde bu durumu belirt mutlaka.
Cok tesekkur eddrim:KK200:

Back
X