Aptallığıma doymuyorum

İyi düşün bi süre ondan uzak dur kafanı dinle düşüncelerini iyice tart en doğru kararı var bazen sevgi her şeye yetmiyo iyi düşün ayrıl yada ayrılma demiyorum ama iyi düşün yeni ayrılık yaşamış bi insan olarak anca bu kadar söyleyebiliyorum

Bu kadar hakarete nasıl izin veriyosun ya? Ben lan ulan la laflarında bile bakmam suratına. Senin ona ne mecburiyetin var ki rest çekemiyosun. Ona kendini vazgeçilmez hissettirirsen ezer tabi.

Kadinin gurursuzuna hic tahamulum yok ya... Yakin cevremde birebir bu sekilde 6 yildir devam eden iliskileri olan bi cift var. bi kadin neden kendine deger vermeyen bi erkekle israrla iliskisini surdururki?

Bunun cevabı konunun içinde. baksanıza kendi kendini "kiloma rağmen" diye aşağılıyor. Herhalde ne olursa olsun gitmesin kiloma rağmen benimle birlikte modunda.

Bak canım biraz daha yürekli olmalısın kimse hakarete maruz kalmaya layık değil. Seni seviyorsa zaten seni kaybetmeyi göze alamaz.. Sevmiyorsa da hayal dünyasında yaşamanın manası yok değil mi?

Durumu dramatiklestirmeden ayrilin en fazla bir kac ay aglarsiniz sonra gecer sevgi onemli ama saygi daha onemli evlenirsenizde siddet goruyoruma gider hem belki bir suprizz yaparda evlilige saklamaz siddeti

Allahın sevdiği kuluymuşsun ki evlenmeden önce gerçek yüzünü göstermiş sevgilin.. küfürle başar sonra ilerde şiddete dönüşür. resmen eziyo seni hakaretleriyle. farkındasın ve dur demenin tek yolu ondan bir an once ayrılman
.

Ayrılamıyorsan nasıl yardımcı olalım ki cepte görüyor seni.Naparsa yapsın senin gitmeyeceğine emin o yüzden değersiz görüyor

Evliliğin en olmazsa olmazı eksik sizin ilişkide; SAYGI!
Yani bir ton şey yazılır da, sen o 1'i sil, 100000000 rakamının sonundaki sıfırlar gibi kalır.

Arada saygı kalmamış sevgiden mi bahsediyorsun..
Saygının olmadığı yerde konuşulacak hiç bir mevzu olamaz.benden sana bir abla tavsiyesi eğleniyor,seviyor olabilirsin ama şunu bil iş ciddiye binerde evlenirsen sonun hüsran bu ap açık belli....

Canım eğer bu sahsiyetle evlenmeyi dusunuyorsan yandin çünkü bu tipler hayatı zindan ediyor sonradan yinede sen bilirsin

Kırıcı olmadan diyosun ama karşında sürekli seni kıran birine tahammül ve müsade ediyosun. Tanımadığın biri seni kırsa ne kırmasa ne bu durumda zaten alışkın değilmisin

aşkımı kalbime gömüp arkama bile bakmadan uzaklaşırdım. kendi kendime derdim ki: şimdi o düşünsün aşıksanız kendinizi ezdirecek değilsiniz ya

kilolu olmama ragmen destekliyor diyorsun. seni kilonla baska kimse kabul etmez mi düsünüyorsun? Öz güven eksikligi yasadigin icin ondan ayrilamiyorsun bence.. Oda bunu cok iyi biliyor. Aradaki saygi bitmis bikere..bence ayril

BENDEN VE SEVGİLİMDEN 1 TANE DAHA YAPMIŞLARRRRR Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim şaka bi yana ama anlattıkların bana çok uzak gelmedi. Benimde 2 yıllık bi ilişkim var evliliği düşünüyoruz ama ben korkuyorm bu kadar çok kavga ederken ve kavgalı anlarda onun bana yaptıklarını söylediklerini unutamıyorum. Senin yazdığın gibi sen beni anlamıyo musun gibi seyler diyo bana tartışırken hatta gecen nerenden dinliyosun bile dedi kızdığım zaman da dinlemeyi bilmiyosun hep yanlış yerelere cekiyosun o yüzden dedim diyor. Dün gece de tartıştık dün gecede ben dedim sen beni nerenden dinliyon diye bana kıçımdan dedi terbiyesiz. Ama ben öyle bişey demiş olsam yer bitirir. Nolacak bizim sonumuz bilmiyorum ama halimiz içler acısı ( senin ve kendim adıma diyorum ) paşaların keyfi keyif tabiiii

Bazı kadınlar kendilerine edilen hakareti iltifat mı sanıyorlar nedir
Adam hakaret küfür ediyo hala ayrılamıyorum nedir yahu
Başka erkeklere kıran mı girdi sanki
Bırak ormanında yaşamaya devam etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…