- 10 Şubat 2011
- 1.879
- 2.252
- 333
- Konu Sahibi Neredenbaksantutarsizlik
Merhabalar . O kadar sinirli ve kırgınım ki hemen konuya giriyorum. Ben mart ayına kadar özel okulda öğretmenlik yapıyordum o zaman evde iş bölümü vardi . Koronadan dolayı bende eşimde evdeyiz haliyle . Eşim evden çalışıyor gunde 7 8 saatlik mesai harcıyor ama geri kalan zamanlar onun . Bende kpss ye hazırlanıyorum. Bütün gün dört duvar arasında ders çalışıyorum molalarımda yemek yapıyorum çamaşır bulaşık işte standart ev işleri . Kalk yap demesem asla eşim kalkıp bak burası da şöyleymiş demez . Bende her seferinde kalk o işi yap kalk bu işi yap demekten biktim usandım . Gelip bir şey yapsa gözü kapıda bitse de gitsem . Bende ona buyuracagima kendim yaparım dedim. 1 aydır neredeyse hiç agzimi açıp doğru dürüst yardım istemedim. Bi bugün commidem bulandı kustum diye yardım istedim.
Neyse gece film izledik falan yapıcaz artık nevresimleri yikamis kurutmustum onları seriyordu . Bi taraftan da bi konuşma şekli var inanılmaz itici böyle dalga geciyo akli sıra onu yapıyor bende gittim şakasına ensesine vurdum . Sonra tekrar yaptı koluna vurdum en son bende sinirlerim yüzüne vurdum sertce . Bağırmaya başladı. Nevresimi sermedi yarım bıraktı bulaşık makinesini de boşaltmadi inadından . Birbirimize girdik . El şakası sevmiyormuş . Bende dil şakası sevmiyorum o işi napıcaz . 1 saat geçti baktım salonda televizyon izliyo üstünde nevresim serilmemis bembeyaz yorgan . Çektim aldım üstünden bi sürü hakaretler savurdum. Gidiyorum bağırıyorum tepki yok asla cevap bile vermiyo . Öyle küs şekilde yattım ben sabah canlı dersim var erken kalkmam lazım bunun için de uyumam lazım hala daha sinirimi atamadım üstümden.
Konu çok dağınık oldu farkındayım kusura bakmayın kafami toparlayamıyorum
Neyse gece film izledik falan yapıcaz artık nevresimleri yikamis kurutmustum onları seriyordu . Bi taraftan da bi konuşma şekli var inanılmaz itici böyle dalga geciyo akli sıra onu yapıyor bende gittim şakasına ensesine vurdum . Sonra tekrar yaptı koluna vurdum en son bende sinirlerim yüzüne vurdum sertce . Bağırmaya başladı. Nevresimi sermedi yarım bıraktı bulaşık makinesini de boşaltmadi inadından . Birbirimize girdik . El şakası sevmiyormuş . Bende dil şakası sevmiyorum o işi napıcaz . 1 saat geçti baktım salonda televizyon izliyo üstünde nevresim serilmemis bembeyaz yorgan . Çektim aldım üstünden bi sürü hakaretler savurdum. Gidiyorum bağırıyorum tepki yok asla cevap bile vermiyo . Öyle küs şekilde yattım ben sabah canlı dersim var erken kalkmam lazım bunun için de uyumam lazım hala daha sinirimi atamadım üstümden.
Konu çok dağınık oldu farkındayım kusura bakmayın kafami toparlayamıyorum