aptallık biliyorum ama elimde değil?napıcamm?

omrumcehep

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2013
127
9
118
Ankara
merhaba kızlar,size yine bir konuda bir sey danısmak istiyorum.fikirlerinizi önemsiyorum ve onlara güveniyorum.şimdiden teşekkürler.başlıkta da belirttiğim gibi belki aptalca düşünüyorum ama elimde değil.kızlar ben sevgilimin en yakın arkadasını kıskanıyorumhem de erkek olmasına rağmen.başka arkadaşlarına bir şey demiyorum ama en yakın arkadaşı olan bu kişiye bir türlü ısınamadım.o da bana ısınamadı bilyorum ve birine ısınamayınca insan huzursuz oluyor o kişinin yanında.onlar görüştüğümüz zaman yapmacık davranıyorum ve yapmacık davranmak beni çok kasıyor.eeee doğal davransam bu sefer erkek arkadaşım neyin var neden böylesin diyecek?yani kısacası ben erkek arkadaşımın yakın erkek arkadaşına ve onun eşine hiç ısınamadım .erkek arkadaşımı arıyor her gün bu yakın arkadaşı bundan bile rahatsızlık duyuyorum.belli etmiyorum ama böyle evine gitmesini onla bulumasını istemiyorum.eğer sevseydim farklı olurdu biliyorum çünkü başka arkadaşları konusunda bir sıkıntım yok.ama söz konusu bu arkadaşı olunca aptallık olduğunu bilmeme rağmen elimde olmadan kıskanıyorum.belki kıskançlık değil adı.o cocuğu sevemedim ya sevgilmin sevemediğim insan yanında olmasına ve onunla konuşması beni çok sıkıyor.bir de şunu söylemek istiyorum erkek arkadaşım bu arkadaşı onu aramadan aramaz.çok görüşmezler.ama bu çocuk onu her gün arıyor.bize gel diyor falan filan...ya kızlar napıcam içimdeki bu duyguyaa nasıl hakim olucam.çok saçma gerçekten,biliyorum ama karşı koyamıyorum.erkek arkadaşıma belli etmıyorum ama benim de içim içimi yiyiyor.yardım ederseniz ve fikirlerinizi açıkca söylerseniz sevinirim.teşekkürler.))not:eleştirilere açığım:):)

Sanırım vaktiniz çok da böyle garip duygulara kapılıyorsunuz.
Yerinizde olsam kendimi meşgale edecek uğraşlar bulurdum.

Canım sevmeyişinin mutlaka bir nedeni vardır.Durduk yerde değildir bu.Neden sevemedin.Ne bileyim bakışlarını mı ,hal ve hareketlerini mi ,tavırlarını mı vardır bir nedeni .onu anlata bilirmisin.Mesela benim eşimin bir arkadaşı var bende onu sevmiyorum çünkü onu samimi bulmuyorum .Bunun gibi mi?

Arkadaşı hemde evliymiş hani ipsiz sapsız biri de değil ,,Bence bunun bi nedeni olmalı ya sana olan bakışını beğenmedin ya erkek arkadşna olan tutumu ya da böyle haylaz,çapkın falan biri olcak başka bir şey yani senin sevmemen için nedeni olmalı ki sen böyle sevmiyosundur

Ben de benzer bir sey yasamistim. Ilk gorusmede esimin (o zamanlar cikiyorduk) arkadasi vve esine isinamamistim. Hakliydim da ama esime önceleri yansitmadim. Sonra acikladim esim de hak verdi ben de farkindayim arkadasim iyidir ama evlendikten sonra cok deisti dedi. Kizda özellikle bir hava var istiyor ki hep kendi konussun kendini ove ove bitiremedi. Esim wcye gitmisti bu sefer arkadasiyla karisi ayy basladilar beni sorguya yani kizi anlarim da sana ne oluyor erkek halinle bir bunaldim yeteeer diye kalkip gidecektim ki esim geldi de sustular simdi de nadir gorusuyoruz. Takma gulumsememi yapistiriyorum yüzüme öyle geciyor kiz kendini evini isini ovuyo egolarini bastiriyor bende sisip eve dönüyorum boyle iste.

kızlar şimdi okuyabildim mesajlarınızı.teşekkürler.ya şöyle bir huyum var birine ısınamaynca olmuyor sevemiyorum..bu arkadaşı da çok samimiyetsiz geldi bana.ben sevemedim.iyi insanlardır elbette.kimsenin iyiliğini tartışmıyorum sadece.onların yanında kasılıyorum yapmacık davranmak bana göre değil ki onlar da beni sevmedi gibi geldi bana. o yüzden de ısınamadım.sanki sırf arkadaşlarının kız arkadaşıyım diye katlanıyorlar bana.ben erkek arkadaşıma dedim sevemedim onları diye.o da neden falan dedi ben de karşılıklı dedim.onların bana ne kadar yapmacık dvrandıklarına dikkat et istersen dedim.bir sey demedi.o farkında değil çok.çok ta önemsemiyor ama benim için önemli işte.sevmeye çalışıyorum ama yok olmuyor yaa.olmuyor cidden.beni anlayanlar vardır elbette.ama öyle basıt düşünüp çirkeflik yapıp kimseye saygısızlık yapmam.dediğiniz gibi yüzüme takma gülümsememi takınıp şişer gelirim görüşürsekk:)

ben aptalca olduğunu düşünmüyorum.okişide mutlaka sizin hazmedemeyeceğiniz birşey vardır ama ne olduğunu bilmiyorsunuzdur. şöyle söyliyim bazı şeyleri biz bilmesekte vücudumuz algılıyor ve tepki veriyor.örn. durduk yere ortada bir sebep yokken birden içini bir hüzün sıkıntı kaplar çok üzülürsün ama ortada bir sebepte yoktur.sonra öğrenirsinki o içinin sıkıldığı anda üzüleceğin birşey olmuştur. bunun gibi.bu yüzden kendine kızma.benzer şeyleri bende yaşıyorum.boşluktan diyen bazı arkadaşlar var evet boşluktan insan kendi iç sesine daha fazla kulak veriyor ufak detayları daha çok sorguluyor ama bu gereksiz demek değil bir meşgalen olduğunda da bilmesi gereken şeyleri gözden kaçırabiliyor insan.

teşekkür ederim yorumunuz için gerçekten rahatladım.ben de sizin gibi düşünüyorum insan vücudu negatifi algılıyor ve ister istemez reaksiyon gösteriyor.mesela ben erkek arkadasımın arkadasını görüdügümde sürekli gözümü kacırıyorum.konusmak için fırsat vermiyorum,bir nevi kacıyorum.cünkü itiyor ve elimde değil.cidden vüzudum yönlendiriyor beni.evet belki bir seylerle ugrasmak insan zihnindeki bazı seyleri unutturuyor ama benim durumumun mesgaleyle cok ilgisi yok.işim olmasa da boş duran biri değilim zaten.sadece o şahıs erkek arkadasımı aradıgnda ve onunla bulusma ihtimalı doğdugunda geriliyorum onun dısında elbetteki her dakika ay ben napıcamm ne edicem diye düşünüp yemiyorum kendimi.

Bir de farklı açıdan bir görüş sunmak istiyorum. En yakın arkadaşımın sevgilisini sevemedim, o da beni. Daha doğrusu benimle olan yakınlığını kıskandı. Ama sonunda yoruluyor insan iki kişi arasında kalmaktan. Şu an ayrılar ve bizim anlaşamamız cok büyük bir neden bunun olmasında.

evet ben acıkca onunla yakınlaşmasını kıskanıyorum sanıyorum.bunu söyledim zaten basta o beni kıskanıyor mu bilmiyorum ama bu yüzden erkek arkadasımla aramın bozulup ayrılmak istemem.umarım arkadasın içinde hayırlısı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…