- Konu Sahibi omrumcehep
merhaba kızlar,size yine bir konuda bir sey danısmak istiyorum.fikirlerinizi önemsiyorum ve onlara güveniyorum.şimdiden teşekkürler.başlıkta da belirttiğim gibi belki aptalca düşünüyorum ama elimde değil.kızlar ben sevgilimin en yakın arkadasını kıskanıyorum
hem de erkek olmasına rağmen.başka arkadaşlarına bir şey demiyorum ama en yakın arkadaşı olan bu kişiye bir türlü ısınamadım.o da bana ısınamadı bilyorum ve birine ısınamayınca insan huzursuz oluyor o kişinin yanında.onlar görüştüğümüz zaman yapmacık davranıyorum ve yapmacık davranmak beni çok kasıyor.eeee doğal davransam bu sefer erkek arkadaşım neyin var neden böylesin diyecek?yani kısacası ben erkek arkadaşımın yakın erkek arkadaşına ve onun eşine hiç ısınamadım .erkek arkadaşımı arıyor her gün bu yakın arkadaşı bundan bile rahatsızlık duyuyorum.belli etmiyorum ama böyle evine gitmesini onla bulumasını istemiyorum.eğer sevseydim farklı olurdu biliyorum çünkü başka arkadaşları konusunda bir sıkıntım yok.ama söz konusu bu arkadaşı olunca aptallık olduğunu bilmeme rağmen elimde olmadan kıskanıyorum.belki kıskançlık değil adı.o cocuğu sevemedim ya sevgilmin sevemediğim insan yanında olmasına ve onunla konuşması beni çok sıkıyor.bir de şunu söylemek istiyorum erkek arkadaşım bu arkadaşı onu aramadan aramaz.çok görüşmezler.ama bu çocuk onu her gün arıyor.bize gel diyor falan filan...ya kızlar napıcam içimdeki bu duyguyaa nasıl hakim olucam.çok saçma gerçekten,biliyorum ama karşı koyamıyorum.erkek arkadaşıma belli etmıyorum ama benim de içim içimi yiyiyor.yardım ederseniz ve fikirlerinizi açıkca söylerseniz sevinirim.teşekkürler.))not:eleştirilere açığım:):)