• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aptallık bu yaptığım..

Nişanlım gerçekten düzgün dürüst birisi, hiçbi kötü alışkanlıgı yok, içkisi sigarası gece hayatı yok, ünv mezunu, kültürlü, varlıklı, yanıma yakışıyo, ve daha bisürü bisürü sebepten ailem onu öyle çok seviyokii.. ondan iyisini bulamayacagmı düşünüyolar.. bencede öyle gercekten mukemmel birisi ama artık beni mutlu etmiyo, her kavgada hakaretlerinden bıktım, beni aşağılaması onun gözümdeki değerini sıfırladı.. Kendi başına kararlar alıyo, atıyorum izmirde yasıycaz haberin olsun diyo, istemiyorum diyince keyfin bilir belli oldu ne mal olduğun diyo :/ yani ben onu asla aldatmadım, ihanet etmedim, bi dediğini iki etmedim, yapma dedi yapmadım, giyme dedi giymedim, çıkma dedi çıkmadım.. ondan başka kimse olmadı etrafımda, çok pohpohladım çok kalktı bitarafları.. Gerçekten cok samimi söylüyorum, düşünüyorum düşünüyorum ben ona bişey yapmadım ki :/

Herşeye tamam demekle.. yok bunu giy giyme buraya gitme..
Bu gibi sözlerini dinleyerek kaldırmışsın totosunu
Kendini hayatın merkezi sanıyor bu adam... ona sen ne mal olduğunu gösterde görsün..
Kimse kimsenin hayatına bu derece el koyamaz.. çalışıyormusunuz. adam seni resmen eziyor aşağlıyor
Döverim ben böyle adamı:KK67:

Önerin için teşekkür ederim, tam da senin dediğin gibi bi başkası tarafından ruhumun okşanması hosuma gitti.. ve onlada konuşmayı kesince bi anda buyuk boşluga düştüm..
Nişanlımla konuşmayıda denedm ama dinlemiyo, sen iyi gün insanısın, benim kötü günmde yanımda olmayacaksın, sen benim için gözünü karartıp herseyi yaparm diyemiyosun soğudum o yuzden diyo.. Ya ikimizde büyük ve iş olanağı çok fazla olan bi sehirde yasıyoruz, benim işim kariyerm açısından oldukca iyi bi biyer, pozisyonum güzel, sırf o burdan skldı diye deniz olan bi sehre tasıncakmışız.. istemiyorum dediğim zaman keyfin bilir diyo.. dinlemiyo yani ortak yol bulamıyoruz.
Tamam o zaman ben seni anlamıyorsam gel anlamamı sağla birlikte aile danışmanına gidelim hatamı anlamış olurum de. bu sayede terapilere katılırsa aslında o hatasını anlar bence ;) ya ayrıl kestir at diyemiyorum çünkü emek nedir ilişkide iyi biliyorum.

Herşeye tamam demekle.. yok bunu giy giyme buraya gitme..
Bu gibi sözlerini dinleyerek kaldırmışsın totosunu
Kendini hayatın merkezi sanıyor bu adam... ona sen ne mal olduğunu gösterde görsün..
Kimse kimsenin hayatına bu derece el koyamaz.. çalışıyormusunuz. adam seni resmen eziyor aşağlıyor
Döverim ben böyle adamı:KK67:

sıkıntının birazda o oldugunu düşünüyorum.. Çünkü ben gerçekten güzel bi sirkette dolgun bi maaşla calısıyorum.. O ise 2 üni okumus ama suan işsiz :/ birazda benim onun uzerınde olmamı kaldıramıyo olabilir..

Tamam o zaman ben seni anlamıyorsam gel anlamamı sağla birlikte aile danışmanına gidelim hatamı anlamış olurum de. bu sayede terapilere katılırsa aslında o hatasını anlar bence :KK66: ya ayrıl kestir at diyemiyorum çünkü emek nedir ilişkide iyi biliyorum.

Konuşmuyoruzki, ağzımı açtırmıyoki laf söyleyim, hemen kızıyo bagrıyo, sen git benim ihtiyacım yok diyo.

Evet kızlar başlıktanda anlayacağınız üzere cok büyük bir aptallık yaptım, kaptırdım kendimi gidiyorum.. Bir çoğunuz kınayacak biton laf edecek ama lütfen o yorumlarınızı kendinize saklayın, keza gerçekten içinden çıkabileceğim bir durum olsa yazmazdım buraya.. :KK61:
Daha önceki konumda nişanlımla olan sorunumuzdan ve bitirdiğimden bahsetmiştim. üzerinden bikaç ay geçti, bu sürede bir kez buluştuk ailelerle beraber göz göze dahi gelmedik, yani o derece nefret etmişiz birbirimizden, ama ailelerin evden cenaze çıkmış modlarından ve sanırım birazda alışkanlıktan dolayı kesip atamadık herşeyi. :KK17:yani daha doğrusu artık hiç konuşmuyoruz, mesajlaşmıyoruz, görüşmüyoruz. aileler görüşüyo konuşuyo, işte güya ev bakılıyo eşyalar alınıyo, ses cıkaramıyorum cesaret edemiyorum.. istemiyorum diye avaz avaz ağlamak istiyorum ama sanki birisi ağzımı kapatıyo.. hastalandım kaç gün yattım evde, kimse derdimi dinlemedi, ben mutlu değilim onunla demeye çalıştığım an sanki herkes ağız birliği yapmış gibi, ''aa olur öyle şeyler nişan döneminde böyle sorunlar olur kızım saçmalama siz evleneceksiniz!'' dediği için daha da içinden çıkılmaz bi hal aldı durumum..Dediği lafları hazmedemiyorum, sevemiyorum, ısınamıyorum tekrar.. ve işin içine bi anda şüphede girdi, acaba dedim neden bana böyle davranıyo.. bi anda profil fotoları değişti, nişanlı durumunu gizledi, face sifresini değiştirdi, kuşkularım iyice arttı..
İşta herşey bundan sonra başladı... :KK12:
Sahte bi face hesabı açtım, güya onu yakalayacaktım ve herkese gördünüzmü bakın beni aldatmış, halen onun arkasındasınız siz ama bakın bakın görün diye gözüne sokacaktım herkesin, çünkü beni aldattıgından emindim..Bikaç gün uğraştım ona yazdm sahte hesaptan falan cevap vermedi, neyse o şüpelendiğim kızı aradım buldum ama onunda hesabı gizliymiş ekleyemedim..o adresi artık kapatayım diye düşünürkeen bi anda bi arkadaşlık isteği geldi bana, fotolarına baktım hergün işe gidip gelirken aynı otobüse bindiğimiz çocuk,ama benim olduğumu bilmiyo.. Allah allah nasıl olurki falan dedim kabul ettim, azıcık konuştuk, ama ben herseyı anlattım, nişanlı olduğumdan vs bahsettim o da konuşmamızın doğru olmayacagını, bunu bilmeden eklediğini söyledi.. haklısın dedim ama beni dinlemesi, derdime çözümler arıyo olması beni cezbetmişti.. Ertesi gün yine bi kriz anında yazdım, beni yanlış anlama ama sanırım dostluğuna ihtiyacım var, haftalardır gülmeyi unutmuşum ben, seninle konusunca farkına vardım dedim.. O da ne zaman istersem benim yanımda olacağını ama aksi bi durumda asla nişanlımla karşı karşıya gelmek istemediğini söyledi. Yani bizim arkadaşca konuştuğumuzu sadece ikimiz biliyoruz bunun açıklamasını ona yapamayız ve o haksızken bizim bu yaptığımızla haklı durumuna düşecek dedi.. 3 4 gün konuştuk ve onunla konuşmak bana o kadar iyi geliyoduki, espiriler yapıyodu güldürüyodu beni..
Dün akşam bi anda bana nişanlımı sordu, içinin rahat etmediğini, 3. kişi gbi hissettiğini söyledi.. bende eğer öyle hissediyosan konuşmayalım dedim, ben sana çok alıştım bunun kararını sen ver dedi..
Bi anda bende, o halde beni engelle yoksa yine bi kriz anımda sana yazarım çünkü seninle sohbet etmek bana iyi geliyo, kendi hayatım bu kadar karışıkken seninkinide karıştırmak istemem dedim.. O da inan bana doğrusu bu, bigün tamamen ayrılırsan ya da ne zaman bana ihtiyacın olursa bana ulaşabilirsin dedi.. Engelledi ve bitti..
Ve ben öyle kötüyümki.. Bunun adı ne ? aşk veya hoşlantı değil kesinlikle, çünkü aylar sonra birinin benimle ilgilenmesinden etkilendm ben, ve yüzyüze konuşmadığım bi insandan hoşlanmış olamam, ki nisanlıyım (!)
Büyük boşluğa düştüm yine, bikaç gündür gülen yüzüm yine düştü.. Napacağım bilmiyorumi evlenmek istemiyorum asla, ama ailemden korkuyorum.. Ve bana onun dostluğu çok iyi geliyo.. Deli gibi ona ulaşmak istiyorum :KK61: Umarım anlamışsınızdır beni, darmaduman bi piskolojiyle yazdım.. Lütfen gerçekten beni anlayan kişiler yorum yapsın, kızıp aşağılayacaklar değil..
Ya istemediğin biriyle niye zorla evleneceksin ki? Şaka gibi, ne o seni arıyor soruyor, ne sen onu. Ama aileler düğündü eşyaydı hepsini halledecek, bir bakacaksın adamla aynı evde aynI odadasın. Bu mudur olay?
Hayat senin; o kapıyı çektin mi yaşadıkların senin derdin olacak. İstemiyorsan buluş adamla, ver yüzüğü eline, bu işini olur yok de, bitsin gitsin.
Yaşın kaç ki hayatını başkalarının eline teslim ediyorsun böyle?

Son düzenleme:
Konuşmuyoruzki, ağzımı açtırmıyoki laf söyleyim, hemen kızıyo bagrıyo, sen git benim ihtiyacım yok diyo.

Seni sindirmişler resmen..
Sen diyorsun.. iyi bir işim ve dolgun bir maaşım var..
Belli bir statüye ulaşmış. Kendi ekmeğini kazanan bir insansın sen..
Seni nasıl zorla bu adama mecbur ederler.. benim aklım almıyor şu an..
Bırak kardeşim bırak... ayrıl gitsin.. nikah olunca napacaksın.. kafayı yersin o zaman..
Sizin ve onun yaşı kaç bu arada kaçırdım galiba orayı.

Seni sindirmişler resmen..
Sen diyorsun.. iyi bir işim ve dolgun bir maaşım var..
Belli bir statüye ulaşmış. Kendi ekmeğini kazanan bir insansın sen..
Seni nasıl zorla bu adama mecbur ederler.. benim aklım almıyor şu an..
Bırak kardeşim bırak... ayrıl gitsin.. nikah olunca napacaksın.. kafayı yersin o zaman..
Sizin ve onun yaşı kaç bu arada kaçırdım galiba orayı.

o 28 ben 23.. beni birazda çocuk gibi görüyo sanırım..
ilgiye öylesine açmısımki bunu farkettim.. Yani o cocuk beni engelledi benim isteğimle ama büyük bi boşluğa düştüm yine, yine beni dinleyecek kimse yok.. yine kendimi iyi hissettirecek beni yüreklendirecek kimse yok.. allahım boğuluyorum resmen..

Sen sevmediğin biriyle sakın evlenme dostum.Git yüzüğü eline ver.

Ailen de itiraz ederse , gerekirse çantamı alır çıkar giderim ama kesinlikle evlenmem de.

o 28 ben 23.. beni birazda çocuk gibi görüyo sanırım..
ilgiye öylesine açmısımki bunu farkettim.. Yani o cocuk beni engelledi benim isteğimle ama büyük bi boşluğa düştüm yine, yine beni dinleyecek kimse yok.. yine kendimi iyi hissettirecek beni yüreklendirecek kimse yok.. allahım boğuluyorum resmen..

Biz varızya kızz...:KK69: boğulma... sen iyiysen herşey iyi
Dışarda bulamazsın.. burda ki gibi destek..

İşsiz adama nasıl kız veriyorlar ya? Böyle bir durumda tam tersi olması gerekirdi yani onların karşı çıkması senin ama seviyorum istiyorum diye diretmen lazımdı. Genelde öyle olur yani.

Biz varızya kızz...:KK69: boğulma... sen iyiysen herşey iyi
Dışarda bulamazsın.. burda ki gibi destek..

Ahh.. Teşekkürlerr hepinize, taşlamadan ezmeden yaptığınız yorumlar için..
ama yaşamayan bilemez suan içinde olduğum durumu, iki çift güzel kelimeye öylesine ihtiyacm varmı ve 5 günde o çocuga nasıl alışmısım, sanki çokçok sevdiğim sevglimden ayrılmşm gibi hissediyorum, yani nişanlımdan ayrılsam bu derece içime oturmazdı heralde :/ gece 4 de uyanıp o sahte hesabımı açıp baktığımı hatırlıyorum acaba engelimi kaldırmısmıdır diye..
atlayım ben camdan aşağı en iyi.. çıkar yolum yok malesef..

Ahh.. Teşekkürlerr hepinize, taşlamadan ezmeden yaptığınız yorumlar için..
ama yaşamayan bilemez suan içinde olduğum durumu, iki çift güzel kelimeye öylesine ihtiyacm varmı ve 5 günde o çocuga nasıl alışmısım, sanki çokçok sevdiğim sevglimden ayrılmşm gibi hissediyorum, yani nişanlımdan ayrılsam bu derece içime oturmazdı heralde :/ gece 4 de uyanıp o sahte hesabımı açıp baktığımı hatırlıyorum acaba engelimi kaldırmısmıdır diye..
atlayım ben camdan aşağı en iyi.. çıkar yolum yok malesef..

İnsan ne zaman hata yapar biliyor musun.. boşluğa düştüğü zaman..
O görüştüğün insanla ilgili duygularını anlıyorum ama bunlar gerçek değil. İnan bana
Kendi hayatın bu düşecek olanda sensin kalkacak olanda...
Silkelenmelisin..

o çocuk seni eklemişse bence o çocuktan kork.
gördüğü kızları ekliyor demek ki
ama sen onu eklediysen bi derece anlarım..

bence nişanlından ayrıl.

Evet kızlar başlıktanda anlayacağınız üzere cok büyük bir aptallık yaptım, kaptırdım kendimi gidiyorum.. Bir çoğunuz kınayacak biton laf edecek ama lütfen o yorumlarınızı kendinize saklayın, keza gerçekten içinden çıkabileceğim bir durum olsa yazmazdım buraya.. :KK61:
Daha önceki konumda nişanlımla olan sorunumuzdan ve bitirdiğimden bahsetmiştim. üzerinden bikaç ay geçti, bu sürede bir kez buluştuk ailelerle beraber göz göze dahi gelmedik, yani o derece nefret etmişiz birbirimizden, ama ailelerin evden cenaze çıkmış modlarından ve sanırım birazda alışkanlıktan dolayı kesip atamadık herşeyi. :KK17:yani daha doğrusu artık hiç konuşmuyoruz, mesajlaşmıyoruz, görüşmüyoruz. aileler görüşüyo konuşuyo, işte güya ev bakılıyo eşyalar alınıyo, ses cıkaramıyorum cesaret edemiyorum.. istemiyorum diye avaz avaz ağlamak istiyorum ama sanki birisi ağzımı kapatıyo.. hastalandım kaç gün yattım evde, kimse derdimi dinlemedi, ben mutlu değilim onunla demeye çalıştığım an sanki herkes ağız birliği yapmış gibi, ''aa olur öyle şeyler nişan döneminde böyle sorunlar olur kızım saçmalama siz evleneceksiniz!'' dediği için daha da içinden çıkılmaz bi hal aldı durumum..Dediği lafları hazmedemiyorum, sevemiyorum, ısınamıyorum tekrar.. ve işin içine bi anda şüphede girdi, acaba dedim neden bana böyle davranıyo.. bi anda profil fotoları değişti, nişanlı durumunu gizledi, face sifresini değiştirdi, kuşkularım iyice arttı..
İşta herşey bundan sonra başladı... :KK12:
Sahte bi face hesabı açtım, güya onu yakalayacaktım ve herkese gördünüzmü bakın beni aldatmış, halen onun arkasındasınız siz ama bakın bakın görün diye gözüne sokacaktım herkesin, çünkü beni aldattıgından emindim..Bikaç gün uğraştım ona yazdm sahte hesaptan falan cevap vermedi, neyse o şüpelendiğim kızı aradım buldum ama onunda hesabı gizliymiş ekleyemedim..o adresi artık kapatayım diye düşünürkeen bi anda bi arkadaşlık isteği geldi bana, fotolarına baktım hergün işe gidip gelirken aynı otobüse bindiğimiz çocuk,ama benim olduğumu bilmiyo.. Allah allah nasıl olurki falan dedim kabul ettim, azıcık konuştuk, ama ben herseyı anlattım, nişanlı olduğumdan vs bahsettim o da konuşmamızın doğru olmayacagını, bunu bilmeden eklediğini söyledi.. haklısın dedim ama beni dinlemesi, derdime çözümler arıyo olması beni cezbetmişti.. Ertesi gün yine bi kriz anında yazdım, beni yanlış anlama ama sanırım dostluğuna ihtiyacım var, haftalardır gülmeyi unutmuşum ben, seninle konusunca farkına vardım dedim.. O da ne zaman istersem benim yanımda olacağını ama aksi bi durumda asla nişanlımla karşı karşıya gelmek istemediğini söyledi. Yani bizim arkadaşca konuştuğumuzu sadece ikimiz biliyoruz bunun açıklamasını ona yapamayız ve o haksızken bizim bu yaptığımızla haklı durumuna düşecek dedi.. 3 4 gün konuştuk ve onunla konuşmak bana o kadar iyi geliyoduki, espiriler yapıyodu güldürüyodu beni..
Dün akşam bi anda bana nişanlımı sordu, içinin rahat etmediğini, 3. kişi gbi hissettiğini söyledi.. bende eğer öyle hissediyosan konuşmayalım dedim, ben sana çok alıştım bunun kararını sen ver dedi..
Bi anda bende, o halde beni engelle yoksa yine bi kriz anımda sana yazarım çünkü seninle sohbet etmek bana iyi geliyo, kendi hayatım bu kadar karışıkken seninkinide karıştırmak istemem dedim.. O da inan bana doğrusu bu, bigün tamamen ayrılırsan ya da ne zaman bana ihtiyacın olursa bana ulaşabilirsin dedi.. Engelledi ve bitti..
Ve ben öyle kötüyümki.. Bunun adı ne ? aşk veya hoşlantı değil kesinlikle, çünkü aylar sonra birinin benimle ilgilenmesinden etkilendm ben, ve yüzyüze konuşmadığım bi insandan hoşlanmış olamam, ki nisanlıyım (!)
Büyük boşluğa düştüm yine, bikaç gündür gülen yüzüm yine düştü.. Napacağım bilmiyorumi evlenmek istemiyorum asla, ama ailemden korkuyorum.. Ve bana onun dostluğu çok iyi geliyo.. Deli gibi ona ulaşmak istiyorum :KK61: Umarım anlamışsınızdır beni, darmaduman bi piskolojiyle yazdım.. Lütfen gerçekten beni anlayan kişiler yorum yapsın, kızıp aşağılayacaklar değil..

cumartesi günü kına ve nikahta dağıtılacak hediyeleri kendisi yapan var mı diye konu açmışsınız?
bu mu evlenmek istemeyen haliniz??

cumartesi günü kına ve nikahta dağıtılacak hediyeleri kendisi yapan var mı diye konu açmışsınız?
bu mu evlenmek istemeyen haliniz??

yahu açıklama yaptım, biraz kendimi heveslendirmeye çalışıyorum, bak güzel olacak söyle olacak böyle olacak, aynı evde yasayacaksınız o zaman sorunlar bitecek birazcık şevklen diye kendimi kamçılıyorum, bi an gaza geliyorum gelinlik modeli falan bakıyorum, o zaman bütün sorunlar bitecek gbi geliyo.. ama 10 dk istemediğimi anlıyorum, boşuna cırpındığımı görüyürorm..

Siz bir anlık kırgınlıkla ve sinirle böyle hissetmediğinizden emin olmaya çalışın. Bitirdikten sonra pişmanlık duymayacağınızdan emin olmaya çalışın. Sonra kararınızı verin. Diğer konuya gelince açıkcası hepimizin bir nefsi var ve nefsimiz yanlışa meyillidir ve bunu güzel gösterir. Çok fazla muhattap olmamaya çalışın bu yabancıyla. Hakkınızda hayırlısı olsun.

yahu açıklama yaptım, biraz kendimi heveslendirmeye çalışıyorum, bak güzel olacak söyle olacak böyle olacak, aynı evde yasayacaksınız o zaman sorunlar bitecek birazcık şevklen diye kendimi kamçılıyorum, bi an gaza geliyorum gelinlik modeli falan bakıyorum, o zaman bütün sorunlar bitecek gbi geliyo.. ama 10 dk istemediğimi anlıyorum, boşuna cırpındığımı görüyürorm..

evlilik inşaallah ömür boyu süren bir şey, yani bir anlık hevesle evlenme derim.
aynı evde yaşayınca sorunlar bitmez hatta büyük ihtimalle artar.

Back
X