• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aptallık bu yaptığım..

Yanlış anlama da kücük,çaresiz biri değilsiniz. Çalışıyorsunuz anladığım kadarıyla istemiyorsanız söyleyin bitsin.
En fazla birkaç ay surat yaparlar sonra geçer gider

ne evlenmesi ya? Evlilik mutluluk icin yapilir, kimse ogretmedi mi ? ayrica yeni tanistigin kisiden de, elbette sadece ilgi gordugun icin etkilenmis olabilirsin, ama bu zamana yaymadan ogrenemezsin. bence nisanlindan ayril, bu yeni kisiyle arkadas ol.
ailene de sunu sor, mutsuz olup bosanirsam daha iyi mi olacak?

Tek yapman gereken nisanlindan ayrilmak...
Sonrasi duzelecek yuzun gulmeye baslicak eminim bak.

ne evlenmesi ya? Evlilik mutluluk icin yapilir, kimse ogretmedi mi ? ayrica yeni tanistigin kisiden de, elbette sadece ilgi gordugun icin etkilenmis olabilirsin, ama bu zamana yaymadan ogrenemezsin. bence nisanlindan ayril, bu yeni kisiyle arkadas ol.
ailene de sunu sor, mutsuz olup bosanirsam daha iyi mi olacak?

Konuyu açtım babama daha 2 ay oldu nişanlanalı ve herkes hediye toplamak için yaptıgmızı düşünecek dedi. (Çünkü kendisi 5 sene önce nişanlısından ayrılan kuzenimn arkasından öyle konusmustu, ve bütün sülalede kız kaşar muamelesi görüyodu) ayrılıgın a sı geçmiyo evde, yani suratlar düşüyo sanki evden cenaze çıkıyo o derece ahlar vahlar anlatamam yani..
onunlada arkadaş olmak istiyorum, hem aynı yerde oturuyoruz daraldığımda arayıp ya senınle konusmaya ihtiyacm var demek istiyorm, ama o da haklı.. engelledi beni dediğim gibi, faceden cıkamıyorm suan belki engelimi kaldırırda yazar diye.. muhtac durumdaym ona resmen :/

Konuyu açtım babama daha 2 ay oldu nişanlanalı ve herkes hediye toplamak için yaptıgmızı düşünecek dedi. (Çünkü kendisi 5 sene önce nişanlısından ayrılan kuzenimn arkasından öyle konusmustu, ve bütün sülalede kız kaşar muamelesi görüyodu) ayrılıgın a sı geçmiyo evde, yani suratlar düşüyo sanki evden cenaze çıkıyo o derece ahlar vahlar anlatamam yani..
onunlada arkadaş olmak istiyorum, hem aynı yerde oturuyoruz daraldığımda arayıp ya senınle konusmaya ihtiyacm var demek istiyorm, ama o da haklı.. engelledi beni dediğim gibi, faceden cıkamıyorm suan belki engelimi kaldırırda yazar diye.. muhtac durumdaym ona resmen :/

guzel kardesim, sen cok herseyin farkindasin. bence sen ne olursa olsun evlenme o kisiyle. Ailenin tavirina gore alinmaz boyle onemli kararlar, hayat bu hayat.. gecer mi..
ayrica, nisan dedigimiz sey bozulmak icin vardir. Eger nisan ne olursa olsun bozulmayacaksa "nisan" olmasinin ne anlami var? o zamaan herkes direk nikah masasina gitsin? Nisanlilik tanima karar verme surecidir. belki ailene bunu anlatmaya calisabilirsin.. neyse uzuldum, hakkinda hayirlisi olsun..

Diğer konularınıza göz atınca hatırladım sizi
Ailenize hakaret ettiği konuyu nasıl tatlıya bağlamıştınız ,gönlünüzu nasıl almıştı.
Her seferinde sorunlarınız katlanarak büyüyor
Farkındasınız değilmi.
Onu bunu boşver kendinizi düşünun evlenince daha beter olacak dayanabilecekmisiniz?

Babana nişanlın olacak adam(!)ın attığı mesajlardan, ettiği hakaretlerden bahsettin mi?
Gerekirse güvendiğin bir erkek aile büyüğüne göster. Esip, kesip dövmeyecek ama sülalede sözü geçen biri olsun.
O nişanlıdan bir an önce ayrıl. Bu 1.

Şu anda boşluktan dolayı diğer çocuğun sana yaklaşımı aklını çelmiş olabilir ancak unutma ki şimdiki nişanlınla 4 sene flört ederken bu yüzünü görmemiştin değil mi? Yani insanlar görüldüğü gibi olmayabiliyorlar. Şimdilik onu da unut. Yarın öbür gün nişan atma sebebin başka yönlere çekilmesin. Bu 2.

Bütün bu pürüzlerden kurtulduktan sonra elbet karşına sevip saygı duyabileceğin biri çıkacak.
Zaman her şeyin ilacı.

Ancak hata hatayla düzeltilmez.

Boyle bi durumda baban nasil altin, hediye, taki dusunebiliyor anlamiyorum. İste o nisan atan kuzenini demek ki cok kinamis ki baban basina geliyor simdi ve kabullenmek istemiyor. Bence israrla ayrilmak istedigini soyle, beni mutsuz gordugunuzde siz mutlu olacak misiniz de.
Diger olay icin yorum yapamicam, eger nisan atarsan bekle biraz, acele etme. Tanimaya calis sadece.

Konunun hiç inandırıcı gelmedi.
Her gün işe gelip gittiğin adam ne tesadüftür ki senin fake hesabını buldu ve sen olduğunu bilmiyor.
Hikaye yazarken ayrıntıları geliştirmelisin.
Yok bu yazdıklarım doğru diyorsan nişanlının seni aldatmasından farkın kalmamış
Gururlu ol ayrıl.

Tek anladığım sahte hesap açıp nişanlınızın basitliğini ortaya koymaya çalışmak ama hala bitiremediğiniz ilişki üzerine başkasıyla konuşarak kendi basitliğinizi sergilemeniz. Kafanıza silah mı dayıyorlar illa bununla evleneceksin diye? Evlendiğiniz de mutsuz olup ağladığınızda onlarda mı sizinle oturup ağlayacak? Teee Allah'ım yaa!

Yokluktan oluyor bu, aşk meşk değil . Nerede ilgiyi görsen koşacak duruma gelmişsin ki bunun sebebi nişanlın.
O yüzden de bu adamla evlenmemelisin. Yarın bir gün her şey masum bir face hesabıyla kalmayabilir ...

nasıl birşey bu yahuu:KK57:

ne sen istiyorsun nede nişanlın istiyor aileler kendi çalıp kendi oynuyor

olacak iş mi sanırsın iki aile evleniyor

Birde şu var sen nişanlınla evlenirsen bir kriz anında bu çocukla yanlış birşeyler yaşarsın gibi geliyor bana:KK53:

çünkü baksana kriz anında ne yapacağın belli olmuyor

o yüzden nişanlınla ve ailenle konuş bu işe tamamen son ver

Evet kızlar başlıktanda anlayacağınız üzere cok büyük bir aptallık yaptım, kaptırdım kendimi gidiyorum.. Bir çoğunuz kınayacak biton laf edecek ama lütfen o yorumlarınızı kendinize saklayın, keza gerçekten içinden çıkabileceğim bir durum olsa yazmazdım buraya.. :KK61:
Daha önceki konumda nişanlımla olan sorunumuzdan ve bitirdiğimden bahsetmiştim. üzerinden bikaç ay geçti, bu sürede bir kez buluştuk ailelerle beraber göz göze dahi gelmedik, yani o derece nefret etmişiz birbirimizden, ama ailelerin evden cenaze çıkmış modlarından ve sanırım birazda alışkanlıktan dolayı kesip atamadık herşeyi. :KK17:yani daha doğrusu artık hiç konuşmuyoruz, mesajlaşmıyoruz, görüşmüyoruz. aileler görüşüyo konuşuyo, işte güya ev bakılıyo eşyalar alınıyo, ses cıkaramıyorum cesaret edemiyorum.. istemiyorum diye avaz avaz ağlamak istiyorum ama sanki birisi ağzımı kapatıyo.. hastalandım kaç gün yattım evde, kimse derdimi dinlemedi, ben mutlu değilim onunla demeye çalıştığım an sanki herkes ağız birliği yapmış gibi, ''aa olur öyle şeyler nişan döneminde böyle sorunlar olur kızım saçmalama siz evleneceksiniz!'' dediği için daha da içinden çıkılmaz bi hal aldı durumum..Dediği lafları hazmedemiyorum, sevemiyorum, ısınamıyorum tekrar.. ve işin içine bi anda şüphede girdi, acaba dedim neden bana böyle davranıyo.. bi anda profil fotoları değişti, nişanlı durumunu gizledi, face sifresini değiştirdi, kuşkularım iyice arttı..
İşta herşey bundan sonra başladı... :KK12:
Sahte bi face hesabı açtım, güya onu yakalayacaktım ve herkese gördünüzmü bakın beni aldatmış, halen onun arkasındasınız siz ama bakın bakın görün diye gözüne sokacaktım herkesin, çünkü beni aldattıgından emindim..Bikaç gün uğraştım ona yazdm sahte hesaptan falan cevap vermedi, neyse o şüpelendiğim kızı aradım buldum ama onunda hesabı gizliymiş ekleyemedim..o adresi artık kapatayım diye düşünürkeen bi anda bi arkadaşlık isteği geldi bana, fotolarına baktım hergün işe gidip gelirken aynı otobüse bindiğimiz çocuk,ama benim olduğumu bilmiyo.. Allah allah nasıl olurki falan dedim kabul ettim, azıcık konuştuk, ama ben herseyı anlattım, nişanlı olduğumdan vs bahsettim o da konuşmamızın doğru olmayacagını, bunu bilmeden eklediğini söyledi.. haklısın dedim ama beni dinlemesi, derdime çözümler arıyo olması beni cezbetmişti.. Ertesi gün yine bi kriz anında yazdım, beni yanlış anlama ama sanırım dostluğuna ihtiyacım var, haftalardır gülmeyi unutmuşum ben, seninle konusunca farkına vardım dedim.. O da ne zaman istersem benim yanımda olacağını ama aksi bi durumda asla nişanlımla karşı karşıya gelmek istemediğini söyledi. Yani bizim arkadaşca konuştuğumuzu sadece ikimiz biliyoruz bunun açıklamasını ona yapamayız ve o haksızken bizim bu yaptığımızla haklı durumuna düşecek dedi.. 3 4 gün konuştuk ve onunla konuşmak bana o kadar iyi geliyoduki, espiriler yapıyodu güldürüyodu beni..
Dün akşam bi anda bana nişanlımı sordu, içinin rahat etmediğini, 3. kişi gbi hissettiğini söyledi.. bende eğer öyle hissediyosan konuşmayalım dedim, ben sana çok alıştım bunun kararını sen ver dedi..
Bi anda bende, o halde beni engelle yoksa yine bi kriz anımda sana yazarım çünkü seninle sohbet etmek bana iyi geliyo, kendi hayatım bu kadar karışıkken seninkinide karıştırmak istemem dedim.. O da inan bana doğrusu bu, bigün tamamen ayrılırsan ya da ne zaman bana ihtiyacın olursa bana ulaşabilirsin dedi.. Engelledi ve bitti..
Ve ben öyle kötüyümki.. Bunun adı ne ? aşk veya hoşlantı değil kesinlikle, çünkü aylar sonra birinin benimle ilgilenmesinden etkilendm ben, ve yüzyüze konuşmadığım bi insandan hoşlanmış olamam, ki nisanlıyım (!)
Büyük boşluğa düştüm yine, bikaç gündür gülen yüzüm yine düştü.. Napacağım bilmiyorumi evlenmek istemiyorum asla, ama ailemden korkuyorum.. Ve bana onun dostluğu çok iyi geliyo.. Deli gibi ona ulaşmak istiyorum :KK61: Umarım anlamışsınızdır beni, darmaduman bi piskolojiyle yazdım.. Lütfen gerçekten beni anlayan kişiler yorum yapsın, kızıp aşağılayacaklar değil..
Çok uzun ya valla okuyamadım Özet geccek olan

Nişanlın ayarlamış canım o çocuğun sana yazmasını. Aklını başına al ayrılacaksanız da laçkalaştırmadan bitirin

Sevmediğin bir adamla evlenme, her sabah yüzünü sen göreceksin ailen değil. Nişandan dönmek dünyanın sonu değil. Ailenle konuşamıyorsan nişanlınla konuş. Seni istemiyorum, mutlu olamayız de. Yol yakınken ayrıl, şu duygu karmaşası içinde de sakın başka bir ilişkiye başlama, sağlıklı düşünemezsin.

Nişanlınla evlen boşver sakın cesaret gösterme, annen baban kızar bağırır belki de döver söver sakın ayrılayım deme.Sevmediğin adamla evlenip hergün aynı çatı altında hakaretler duymak, sevebileceğin aşık olabileceğin biriyle evlenme şansına veda etmek, belki boşanmak daha kolay boşver ne gereği var nişan atmanın. Etraf ne der sonra.:KK12:

Asla diyosun ama bi yandan sizin için ev eşya diziliyo..
Çok saçma..
istemiyosan evlenme..
bende nişan attım, burda bikaç konuda daha bahsettim..
düğün salonum tutulmuştu..
İstemiyorum dedim evlenemezdim, soğudum adamdan, laflarından tavırlarından..
ölürüm evlenmem dedim..
Ailem özellikle babam ''öldürürüm seni'' dedi, ''kızı ayrılmış dedirtmem ben'' dedi, ''ikinci el mal gibi kalıcan ortada'' dedi..
Şimdi evlendirirsen 1 sene sonra kucağımda çocukla gelirim kapına dedim.
o gün bitti..
korkma hiçkimseden hiçbişeyden..
evlatlarısın sen.. eserler gürlerler ama arkanda dururlar :KK51:

Back
X