Aptamil comformil kullanan anneler....

emosuum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2013
383
17
38
Ankara
Comformil i doktor eşliğindemi kullandınız. Doktorumuz fitil yap dedi fitili yaptık ama her defasında bu olsun istemiyorum günde bir kere bu mamadan versem zararı olurmu? Eczacı olmaz bence kasmayın bebeği günde bir kere verin dedi ama.... Tekrar bebeğim bir haftalık kabızlık yasasın istemiyorum bu yüzden ne yapmalıyım yardımcı olurmusunuz..... :(

Eğer bebeğin içiyosa içir bi sakıncası yok oda mama sonuçta ben dra sordum bebeğim gazlıydı kakasını yapamıyodu bide.. ama içmedi tadı acımsı olduğu için zaten 3 aydan sonrada düzeldi şükür gaz problemide kaka sorunuda

Merhaba arkadaşlar,benim çocuğumda 20 gün kuvozde kaldı emziremediğim için ve bebeğim yoğun bakımda biberona alıştığı için hastaneden cıktıkdan cok kısa süre sonra sütüm kesildi.İlk basta aptamil pre verdik her şey iyiydi fakat bir süre sonra mama doyum hissi vermemeye basladı,yiyordu fakat doymuyordu çok yediği içinde devamlı kusuyordu.Aptamil 1 e basladık o zaman gaz ve kabızlık problemlerimiz basladı uykusuz geceler acil servislere kosmalar.Conformil bebelac hepsini verdik ama nafile.Kabızlık problemimizi kulak pamuğu ve zeytinyağıyla değil zeytinyağını direk sırıngayla 3-4 damla olacak şekilde içeriye sırıngaladık deneyin kakasını zorlanmadan yaptığımı göreceksiniz.Çünkü kulak pamuğuyla çok işe yaramıyor.Gaz problemimizi en iyi çözen kimyon oldu.Mamaya gelince bir tanıdığımızın tavsiyesiyle SMİLAC mamaya gectik 10 gun önce 3 günde bir kaka yapan oğlusum su anda zeytinyağsız ıkınmadan sıkılmadan her gün yapıyor.2 ay boyunca bu site dahil heryerde çare aradık biz sorunumuzu çözdük insallah sizinkide çözülür.

Back
X