Bebek Beslenmesi Aptamıl Mama Kullananlar ?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
bebek maması, ek besin vermek, çocuk beslenmesi, aptamil, bebeklerin beslenmesi, bebek beslemek, 4 aylık bebeklerde iştahsızlık, bebek beslenmesi, zenginleştirilmiş besin, iştahsız bebek, bebeklerde iştah sorunları, bebeklerde iştah açma, zenginleştirilmiş besinler, bebeklerde iştahsızlık, bebek, bebeklerin gelişimi, bebeklerde beslenme düzeni, bebeklerde gelişim, bebeklerde yemek yememe, ek besin, ay ay bebek beslenmesi, ek gıda alımı, ek gıda ile beslenme, bebek gelişimi, bebeklerde beslenme, anne bebek kulübü, bebek bakımı, 5 aylık bebeklerde iştahsızlık, bebeklerde ek besin, anne sütü, bebeklerde doğru beslenme, gıda, bebekler için zenginleştirilmiş besinler, milupa aptamil, milupa anne bebek kulübü, bebeklerde beslenme ipuçları, bebek beslenmesinde dikkat edilecekler, milupa

bebek maması, milupa, 4 aylık bebeklerde ek besin, ek gıda alımı, ek besinler, bebekler için gerekli besinler, bebek beslenmesi, bebeklerin gelişimi, bebeklerde gelişim, ay ay bebek beslenmesi, milupa anne bebek kulübü, bebeklerin beslenmesi, gıda, 4 aylık bebek beslenmesi, dört aylık bebek beslenmesi, bebeklerde beslenme düzeni, ek besin, bebek beslenmesi sırası, bebeklerde beslenme ipuçları, bebeklerde beslenme, ek besin takviyesi, aptamil, çocuk beslenmesi, 4 aylık bebek için ek besin, bebek beslenmesi tablosu, bebek yemekleri, besin takviyesi, ek besin vermek, bebek, anne bebek kulübü, bebek beslenmesinde dikkat edilecekler, bebeklerde doğru beslenme, milupa aptamil, bebek beslemek, zenginleştirilmiş besin, bebek bakımı, 4 aylık bebek beslenmesi tablosu, bebek gelişimi, 5 aylık bebek beslenmesi, zenginleştirilmiş besinler, bebekler için zenginleştirilmiş besinler, bebeklerde ek besin, ek gıda ile beslenme

bunu ben yazmadım

bende dogumdan bu yana ogluma hem meme vriyorum hem mavi kutu aptamil kullanıyorum.ama oglum hiç kabız olmadı.aksine günde 4 5 kez kaka yapıyo hala.2,5 aylık şu anda.birde mama şişirir derler benim oglum biblo gibi minicik:)
acaba başka mama varmı önerebileceginiz

iki kutunununda tat olarak hic bi farki yok canim;)
bebeginin icmemesi isabet olmus.
tarihine v.s baksaydin keske, ben oglumu 3 yasina kadar aptamille besledim (ek gida ile) hic oyle aci tat falan almadim

mama bozuk olabilir. ikisinin arasında tad olarak fark yok. ben mavi kutulu aptamili kullanıyoum. o lifli mama kakasını kolay yapmasını sağlıyor. diğer sarı kutu da daha fazla demir var sanırım. eşim geçen gün ikiside aynı diye sarı kutu almış kızımın kaka düzeni bozuldu. mavi kutulusunu kullan derim. ama tad olarak aynılar. sanırım sizinki bozuk olabilir. milupa nın sayfasından özelliklerine bakabilirsin.
Konu çok geçmiş ama başkalarına faydali olabilir diye yaziyorum. Comformilin tadi zaten acidir. Doktorumuz soyledi alicaktim. Kabiz ve gaz sorunu olan bebeklere verilir. Her bebek almaz kolay kolay. Demir orani az çünkü demir ne kadar fazlaysa kabizlik o kadar artar. Aptamil 1 mavi kutu normal bebekler içindir. Her bebek kullanabilir

Back
X