Ar ve gurur

ben kaç kere o dükkana gittim çocuk çapkın bir tipte değil..konuşurken bile gözüne bakmıyor..ve kaçtığı kız ondan 4 yaş büyük..gerçi yaşta sorun olmzda..ben nişanlısına üzülüyorum..bak kız işini bıraktı çekti gitti.ne güzelde işi vardı..ya kaçan kızın annesine ne dememeli..aman kızına söle gelmesin izmirden..hayır gelmez diyor..bir taraftan dükkana gidip çocuğa kızım çok kötü hadi gidelim diyor..kız bileklerini kesmiş sözde..ne karışık yaa

kınamıyorum kimseyi sadece 2 kızıda tanıyorum .nişanlısı çok temiz bir kızdı bunuona yapmamalıydı ve biliyordu kız bunu..dükkanda hep kalıyordu kız nişanlısının yanında..o kızda gelip çocuğa ya dolabımız bozuk bri bakarmsn diyip çağrıyordu..kız bana bunu demişti..aslında nie kınanmasın..çocuğun kanına girdi çocukta parasızlıktan dolayı nişanı uzatıyordu..şimdi kız istanbulu terkketii teyzesinde çocukta onun ğeşine düşmüş..

ve şimdi anneleri bize gelmiş biri diyor istemiyorum kızımlan bir araya gelmesini diyor..kızım mafoldu senin kızla gidince diyor diğeride senin kızın yuznden kızımı kullanıp bıraktı diyor..bir görseniz..

yazık olan eski nişanlıya olmuş diyecem ama bence olmamışta en azından erkegin gerçek sevgisini yüzünü görmüş....
fakir olabilir ama gururlu olsaydı...aklını başına alsaydı çeldirmeseydi...
yada birlikte kaçtılar 1 ay sonra gelip eski nişanlı peşinde koşmasaydı.....
bu eski nişanlı kız sakın dönmesin buna
annelerde neyin kavgasını yapıyorsa olan olmuş.......
iki annede üzülmüş....iyi güzel yok seninkine olan oldu yok benimki deyip agız dalaşına girmesinler...
çok basit kız tekrar kabul etmiyecek...kızı kaçan annede susucak

buldukları yerdede o bakkalın ogluna bir çift laf etsinler ......anlarsa tabiki..

kız kuzen aça aça bu konuyumu açtın..benide burda zamanında çok rencide ettin kırcan kafanı .....şaka bir yana ya bizim ordaki bakkaldaki çocukmu eğer oysa o çocuk çok efendi ve çok yaklışıklı..ve durumu çok iyi..ama biliyordm o kızın birinin canını yakcağını..kızlarla arkadaşlık kurmak için hep hediye falan alıyormuş.arabaylan gezdiriyormuş..Allah Allah..ya ayrılmasın nişanlısından çocukluktan beri aşıklar onlar..ben arıcam kızı ..geri dönsün ..ama ben anlamıştım taaa kız nerden geliyordu o bakkala gelmek için üstelik arada bir market 1 bakkal daha varken..şimdi nişalısı nerde sorsana teyzeme annesine sorsn..ben bir akşam markete gidip çatayım şu çocuğa..yaa nasıl olur ya...

bu bayanlarin yaptigini ailenizle aranizda konusmussunuzdur eminim bol bol
neden bize anlatma geregi duydunuz?? bir derdim var kösesinde dedikodu kazani topigi acmissiniz
sizin basiniza gelen bir durumda degil ne biliyim gereksiz buldum hani yorum getirsek ne olcakki
size sizin gibi düsünüyoruz desek tatminmi olucaksiniz sohbet kösesine acsaydiniz bari

bu bayanlarin yaptigini ailenizle aranizda konusmussunuzdur eminim bol bol
neden bize anlatma geregi duydunuz?? bir derdim var kösesinde dedikodu kazani topigi acmissiniz
sizin basiniza gelen bir durumda degil ne biliyim gereksiz buldum hani yorum getirsek ne olcakki
size sizin gibi düsünüyoruz desek tatminmi olucaksiniz sohbet kösesine acsaydiniz bari

dikkatli bakarsanız 2 mesaj yazmışım..bizim laflarımızmı dedikodu kazanı oldu..bahsedilen kız zaten bizim arkadaşımız..yani aslında benim kuzenim annesini tanıyor ve üzülüyor.ve burdaki bazı güzel ve makül düşünen bayanlarımızdan akıl almak istemiş kuzenim..neresi kazan anlamadım..neyse konu benim değil ben adapazarı olmuyum çıktım ben..

dikkatli bakarsanız 2 mesaj yazmışım..bizim laflarımızmı dedikodu kazanı oldu..bahsedilen kız zaten bizim arkadaşımız..yani aslında benim kuzenim annesini tanıyor ve üzülüyor.ve burdaki bazı güzel ve makül düşünen bayanlarımızdan akıl almak istemiş kuzenim..neresi kazan anlamadım..neyse konu benim değil ben adapazarı olmuyum çıktım ben..

ewet aradan çekil konu benim..ve farklı bişey öğrenmek istemiştim kızı sen ara ama kafasına girme..etkileme derim

Burda suç sadece kadında değil elbette.

Her iki tarafta da var.Çocuğun aklı fikri yokmuymuş da kadın beni kandırdı demiş.

Evi ortak yapmaya gelince yaptırmasını biliyor,kafası çalışıyor da,bir kadın tarafından ayartılmaya gelince mi duruyor kafası.

İkisinde de hata .

Kadın arsızmış ,annesini üzmüş ezmiş geçmiş.

Back
X