Ara dönem lekelenme

Melike Burhan

Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2021
9
1
16
26
İyi günler hanımlar. Benim yaklaşık 6 aydır ara dönem lekelenmelerim oluyor. İki defa kadın doğuma gittim. Bekarım 23 yaşındayım. Muayene den sonra sağlıklı olduğumu söyledi. Ama ben namaz kılan biri olarak çok zorlanıyorum. Az bir leke bıle olsa bu özür sayılıyor. Yani her namaz vaktinde abdest almam gerekiyor. Doktor doğum kontrol hapı vermek istemedi. Allah izin verirse evlenince çocuk sahibi olmayı ben de istiyorum belki de yan etki yapar diye vermiyor. Bu konu da tecrübesi olan var mı bitkisel tedavi vs.

Bir sıkıntı yoksa hap kullanmanagerek yok canım. Doktorunda uygun bulsa verirdi zaten. Sogan kurunu falan deneyebilirsin canım.

Bende evlenmeden önce çok sorun yaşadım tam muayene edilmediği için problem görünmüyor evlendigimin ertesi ayı hemen alttan muayene olmuştum sırf bu yüzden malesef çıkmamıştı doğru doktoru bulana kadar senelerce çektim bunu ve gittikçe arttı kanamalar leke şeklinde başlayan durum zaman icindd reglye döndü resmen bı ayda iki kere oluyor gibi kanamam oluyordu ağrısı da cabası oldu. Doğum kontrol hapı korkulacak bir durum değil farklı bir doktora daha git ben çünkü o şekilde çözdüm problemimi bende rahim duvarı çok kalınmış ve polipten şüphelendi doktorum ama hormonlarım da duzensizdi ve pcos vardı bunlar ara dönem kanamasına sebep oluyordu ihmal etme insanın hayat kalitesini çok çok düşürüyor sürekli regly modunda olmak ped kullanmak çok rahatsız edici bir şey resmen 1 hafta rahatsin sonrası hep kanama gibi oluyor çok iyi anlıyorum seni farklı bir doktora daha görün doğum kontrol hapı verirse çekinmeden kullan tedavi amaçlı olanlar cidden çok işe yarıyor zaten gerekli görmese asla vermez doktor daha iyi bilir tabi ki ben senelerdir yaşadığımdan örnek verdim 27 yaşındayım bekar olduğumdan beri çektim bu durumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…