Ara kanama acilll yardımmm :(

yesim567

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2015
145
79
arkadaşlar adetim bittikten 1 hafta sonra damlalar şeklinde kanama başladı 1 hafta oldu geçmedi. bebek de düşünüyoruz acaba engel olur mu? doktora gittiğimde hiçbişey çıkmadı :KK43: böyle bi sorun yaşayıp bebek sahibi olan var mı??

canım ara kanamalar genelde yumurtlama zamanında oluyor bendede olmuştu hemde tam 2 hafta sürdü doktor birşey olmadıgını söylemişti sana da öyle demiş sorun yoktur bence
Cok tesekkur ederim canım. Yumurtlama dönemi kanamasını duydum ama 8 gün sürmez diyo herkes. Bebek istiyoruz engel olur diye korkuyorum. Senin var mi cocugun

Cok tesekkur ederim canım. Yumurtlama dönemi kanamasını duydum ama 8 gün sürmez diyo herkes. Bebek istiyoruz engel olur diye korkuyorum. Senin var mi cocugun
yok canım henüz düşünmüyorum ama bebek için sorun olacağını sanmıyorum antibiyotik kullanmıştım ben bir süre doktorum o etki etmiştir demişti.

geçmiş olsun canim. ben artık bebek stresinden olduğunu düşünüyorum. cok yiprandim bu süreçte :KK43: Hayırlısıyla bi alsam kucağıma meleğimi

Merhaba kızlar. Bende iki ay önce kimyasal düşü yasadim. Bir adet gördüm 12 martta. Fakat tam yumurtlama günü olarak hesapladigim gün leke oldu. Ve dün de ayını şekilde bir damla kadar geldi. Fakat bugün hem sancim var hemde kanama . Yoğun degil. Eşim acil servis hemşiresi.hormon testi için gittim ama ordaki hemşire ebe arkadaş lar gerek yok zaten su an hormon lar düzensiz deyip dr gorunmemi gereksiz buldular. Çünkü doğum kontrol hapı verirler bebek isteyen biri içinde gerek yok bekle dediler. Bakalım artik

merhaba arkadaşlar yeni katıldım bende buraya benim problemin yeni evliyim 6 ay yaklaşık bekarkende 2senedir ara kanama problemi yaşıyorum bir çok doktoro gittim yumurtalıklarıma baktılar bir problem kist miyon gibi sıkıntım yok ama yumurtlama döneminde 4 yada 5 gün kanama yaşıyorum adetimde zamanında geliyor erken gelme yada geç gelme gibi problemim yok bebek dha yeni düşünmeye başladık aynı benim gibi bi durum yaşayan varmı acaba

Merhaba kızlar,
Öncelikle Allah herkesin gölüne göre versin :KK16: benim derdim de şöyle ki, 25 yaşındayım 16 yaşından beri pkolu olduğumu biliyorum. Son 2.5 senedir düzenli olarak gynelle kullandım. 7 Mayısta regl oldum, sonra bebek istediğim için ilaç içmeyi bıraktım. 14 Mayıs'ta doktora gittim sadece folbiol verdi. Ama 20 Mayısta bir lekelenme mi desem, kanama mı desem başladı bugün olmuş 27 Mayıs hala devam ediyor :KK61:

Ayrıca bugün bacak bacak üstüne atarken rahimde sancı hissettim. Acaba bu kötü bir şey midir:KK42:

X