- 10 Mart 2015
- 145
- 79
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ara kanamalar genelde yumurtlama zamanında oluyor bendede olmuştu hemde tam 2 hafta sürdü doktor birşey olmadıgını söylemişti sana da öyle demiş sorun yoktur benceKimse yok mu ((((
Cok tesekkur ederim canım. Yumurtlama dönemi kanamasını duydum ama 8 gün sürmez diyo herkes. Bebek istiyoruz engel olur diye korkuyorum. Senin var mi cocuguncanım ara kanamalar genelde yumurtlama zamanında oluyor bendede olmuştu hemde tam 2 hafta sürdü doktor birşey olmadıgını söylemişti sana da öyle demiş sorun yoktur bence
yok canım henüz düşünmüyorum ama bebek için sorun olacağını sanmıyorum antibiyotik kullanmıştım ben bir süre doktorum o etki etmiştir demişti.Cok tesekkur ederim canım. Yumurtlama dönemi kanamasını duydum ama 8 gün sürmez diyo herkes. Bebek istiyoruz engel olur diye korkuyorum. Senin var mi cocugun
inşallah en yakın zamanda alırsın canım herşeyin hayırlısı olsun senin içingeçmiş olsun canim. ben artık bebek stresinden olduğunu düşünüyorum. cok yiprandim bu süreçte Hayırlısıyla bi alsam kucağıma meleğimi
inşallah canim cok tesekkur ederiminşallah en yakın zamanda alırsın canım herşeyin hayırlısı olsun senin için
gecmedi canim adetim de olmadi. hala kisa süreli kanama var. yarin doktora gidiyorum. sonucu yazarim burdan. test yaptim negatif bebek yok ama inşallah BBaşka bi sıkıntı da yoktur.Merhaba cnm. Sende durum ne oldu nasıl oldun
canim rahim zarinda iltihaplanma olmus. antibiyotik verdi kullan gecer dedi. korkulacak bisey yok dedi. haber veriyim dedim. aklinda olsun bu tür kanamalar iltihaptan olurmuş geneldeMerhaba cnm. Sende durum ne oldu nasıl oldun
amin canım inşallah. ama benim esimde sorun çıktı. spermlerinin % 75 i ölü çıktı tüp bebek yada aşılama diyolar.Rabbim büyük inşallah olurÇok geçmiş olsun. İnşallah en kısa zaman
da hamile kalirsin bu sorunlar kendiliğinden gecer