Ara kanama ve kahverengi akıntı...Kızlar yardımmm

Aysndrsn

Elam
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2016
3
0
36
Slm kızlar,hemen konuya girmek istiyorum.ağustos ayı içerisinde jinekolog muayeneye gittim çok şükür herşeyim çok temiz çıktı.lakin Ağustos 2 de adet oldum yumurtlama gününden 14 gün sonra ve adetime daha 9 gün varken ara kanama olarak kahverengi koyu akıntı başladı ve ara ara pembe ve kırmızı kan geldi ve şuanda yine kahverengi akıntı var..2 yıllık evliyim.gebelik düşünüyoruz.test yaptırmak için de çok erken.sizce ne olabilir fikri olan varmı acaba?? Yada başınıza böyle olay gelen varmı??? Cevap yazarsanız şüphelerimdende kurtulmuş olurum.

Merhabalar, aynı sıkıntıyı bende bekarken yasamıştım ve doktora gitmiştim.Ben bir takvim tutmuştum ve 5 ay boyunca hem adet oluyor 15 gün sonra tekrar anlattıığınız gibi kahverengi akıntı ,bazen kan ve biraz parça geliyordu.O anda biraz kasıklarımda acı hissediyordum.Doktor ultrasonla yumurtalık ve rahimime baktı (tabi o zaman kız olduğum için vajinal muayene yapamadı).Herşeyin temiz olduğunu ,yumurtaların düzenli çalıştığını ,çektiğim acının yumurta çatlamasından kaynaklı olduğunu ve korkmamam gerektiğini söyledi.Aslında bu güzel bişi yumurtalıkların çalışıyor,evli olsan hamile kalmaya çalışsan hemen hamile kalırsın demişti.O zaman bana bekar olduğum için Yasmin doğum kontrol kullanalım dedi fakat başka bir hastalığımdan dolayı vermekten vazgeçti.Ayrıca abimin eşi ve kuzenim gebe kaldıklarında daha 1. ayda kanamaları oldu.İkisinin de bebekleri ikizdi ve bebekler yerleşirken kanama yaptılar annelerinde.Bence telaş etmeyin ve bekleyin.Belki güzel haber alırsınız :):KK46::anneadayı:

Ewet, malesef lekelenmelerden sonra regl oldum..bende Dr.gittiğimde sorun yok diyor ama lekelenmelerden biraz korkuyorum.ve gebeliği beklerken regl oluyorum.hayırlısı artık.Allah ne zamn verirse bekleyeceğim.

Slm kızlar,hemen konuya girmek istiyorum.ağustos ayı içerisinde jinekolog muayeneye gittim çok şükür herşeyim çok temiz çıktı.lakin Ağustos 2 de adet oldum yumurtlama gününden 14 gün sonra ve adetime daha 9 gün varken ara kanama olarak kahverengi koyu akıntı başladı ve ara ara pembe ve kırmızı kan geldi ve şuanda yine kahverengi akıntı var..2 yıllık evliyim.gebelik düşünüyoruz.test yaptırmak için de çok erken.sizce ne olabilir fikri olan varmı acaba?? Yada başınıza böyle olay gelen varmı??? Cevap yazarsanız şüphelerimdende kurtulmuş olurum.
Yerlesme kanamasi olabilir canim.bence bir test yapmalisin insallah hamilesindir

Ewet, malesef lekelenmelerden sonra regl oldum..bende Dr.gittiğimde sorun yok diyor ama lekelenmelerden biraz korkuyorum.ve gebeliği beklerken regl oluyorum.hayırlısı artık.Allah ne zamn verirse bekleyeceğim.
Mesajini sonradan okudum canim kafamizdan atmadigimiz surece cocuk sahibi olmamiz cok zor .

Back
X