Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba kızlar. 40 yaşındayım. Cuma günü eşimle korunmasız uzun bir ilişki yaşadık. Tahriş açısından da diyorum. Pazar günü ise baza kaldırdım ve çok ağırdı. Bu sabah idrar sonrası çok hafif kanama oldu. Gün içinde ise çok açık pembe oldu. Akşam ise (özür dileyerek bu fotoğrafı attım ama) böyle bişey oldu. Yarına doktor randevusu aldım,gideceğim ama ne olabilir,fikriniz var mı? Düşük mü yaptım ne oldum? 5 günlük gebeliğin düşüğü olur mu,inanın bilmiyorum. En son 2 kasımda adet gördüm. 7-8 gün sürdü. Korkuyorum da biraz… Ne olur fikri,bilgisi olan bişey yazsın.
Cuma günü ilişki yaşadık bugün düşmüşmüdür gibi mi soruyorsunuz hiç bir şey anlamadım. Eğer öyle bir soruysa 40 yaşında olup bu kadar bilmemek normal mi bilemedim