ARA KANAMA YAŞANLAR BAKABİLİR Mİ??

bayankahkaha9910

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2021
12
1
1
25
Arkadaşlar merhaba 23 şubat reglimin ilk günüydü genelde 24 ila 26 gündür döngüm 23 şubatta regli olduktan sonra 12martta kan geldi yani döngümün 18.günü 12 martta cok az peçeteye gelicek sekilde geldi 13 martta normal adet gibi pedi kirleticek şekilde geldi 14 martta da peçeteye geldi sadece yani toplamda 3gün sürdü bebek istiyoruz acaba yerleşme kanamaso olabilir mi diye düşündüm ama yinede adet günümü bekledim normal şartlarda 19 martta adet olmam gerekiyo fakat hala olmadım 6-7 gün gecikti gebelik testi yaptım şu dandik olanlardan negatif cıktı ama hala adet olmadım eğer yaşadığım şey yerleşme kanaması değilde ara kanama bile olsa adet olmam gerekirdi bu şartlarda dimi lütfen yardımcı olun?

Üzgünüm ama hamile olduğunuzu sanmam yerleşme kanaması çok az miktarda olur bi pedi doldurmaz benimde okdu 1 gün sürdü toplasan 3 4 damla ve rengi adet kanından baya farklı siz bence adet olmuşsunuz erkenden inşAllah hayırlı evlat nasip olur size

Ara kanama dediğiniz şey kahverengi akıntıysa kistik bir durumdan olabilir şayet gebelik yoksa kan testiylede kesin sonuç alabılırsınız artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…