Ara kanama yaşıyorum. Bilgisi olan?

Mihmandar_34

Rabbime şükür 🤲
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2012
5.761
5.078
198
36
Kızlar.... Merhaba. 5bucuk aylık bir kızım var. 30-31 günde bir adet oluyorum, adetlerimin tam ortalarında -yani ovulasyon günlerinde- azar azar ara kanama yaşıyorum. Doğumdan önce bu durum yoktu. Dr a ciktim bugün tahlil verdim, yarın alacağım. Ama çok korkuyorum. Ne olabilir sizce?
İnternette korkulacak bir durum olmadığı yazıyor. Hatta östrojen seviyesi yüksek kadınlar yaşar diye bir bilgi vardı... Sizin bilginiz varsa, yaşayan biri yorum yazarsa çok memnun olurum. Teşekkürler.

Merhaba;

Hamilelik gibi bir süreç yaşamadım ancak benim de daha önce yaşamama rağmen bir dönem ara kanamalarım oluyordu.

Sizin gibi doktora gittim kanamanın olduğu ertesi günü ,tahliller yapıldı.ultranson ile bakıldı.
Ovulasyon döneminde yumurta catlarken bu tarz kanamaların normal olduğunu söyledi doktor.

Bilgili bir kişi değilim ancak benzer bir olayı yaşadığım için yazmak istedim.

İçinizi ferah tutun,yapmanız gerekeni yapıp doktora gitmişsiniz zaten. Umarım her şey yolundadır.

Merhaba;

Hamilelik gibi bir süreç yaşamadım ancak benim de daha önce yaşamama rağmen bir dönem ara kanamalarım oluyordu.

Sizin gibi doktora gittim kanamanın olduğu ertesi günü ,tahliller yapıldı.ultranson ile bakıldı.
Ovulasyon döneminde yumurta catlarken bu tarz kanamaların normal olduğunu söyledi doktor.

Bilgili bir kişi değilim ancak benzer bir olayı yaşadığım için yazmak istedim.

İçinizi ferah tutun,yapmanız gerekeni yapıp doktora gitmişsiniz zaten. Umarım her şey yolundadır.
Çok teşekkürler yorumunuz için. İçimi rahatlattiniz.
Dr tahlilleri gördükten sonra yorum yapacağını söyledi. Ben de korkulacak bir durum olmadığını okudum ancak insan endişeleniyor yine de...
Sevgiler.

Yumurtlama zamanı yaşanan bir sorun olabilir . Kötü birşey yoktur inşallah korkma ben evlenmeden önce birkaç defa başıma gelmişti . Doktor yumurtalar sepetten düşüyor diye dalga geçmişti benimle.

ben pko idim donem donem bendede olurdu dr pkodan kaynakli oldugunu soylemisti

Doğum kontrol yöntemi olarak aylık iğne yaptırdığımda ara kanama yaşamıştım ben de.

Back
X