• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji LEEP sonrası ara kanam

Sevune77

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2019
38
2
86
29
Merhaba, yaklaşık 7 ay önce LEEP (Leep konizasyon) işlemi oldum. İşlem sonrası iyileşme sürecim beklediğim gibi gitmedi ve hala sorunlar yaşıyorum. İşlem yapılan bölgede yara izi kaldı ve burası sürekli kanıyor. Bu durum oldukça rahatsız edici. Doktorum, çeşitli fitiller ve ilaçlar verdi ancak iyileşme olmadı. Bana, iyileşme olmazsa tekrar gelmemi ve gerekirse işlemi tekrar yapacaklarını söyledi. Ayrıca adet dönemimden yaklaşık 10 gün önce kanama oluyor, doktor bunun da yara iziyle ilgili olduğunu belirtti.

Bu durum beni çok yordu ve psikolojik olarak da etkiledi. Sürekli aynı sorunun devam etmesi, iyileşmeyecekmiş gibi hissetmem beni çok endişelendiriyor. Bu yara izi kalıcı mı? İyileşme mümkün değil mi? Benzer sorun yaşayan ya da bu konuda bilgisi olan var mı? Bu süreçle ilgili deneyimlerinizi, önerilerinizi ve doktor tavsiyelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. #leep #arakanama
 
Back