Ara kanama

Hayır hemde hiç bir sıkıntı olmadı çok güzel bi hamilelik süreci geçirdim 8 ay çalıştım. Kan pıhtılaşması öyle birşeymiş ki 10 gebeliğin sorunsuz geçse bile 11. de ortaya çıkabilirmiş. Bana dediği dr un belki sonraki gebeliğinde hiç sorun yaşamazsın yani ihtimaller ...hiç bi kesinlik yok. Ama riske atmaya değermi tabi ki hayır o yüzden coraspine başladık ve hamile kalırsam da cleaxena 04 lük iğne başlıcaz nasip Allah tan inşallah hayırlı sonuçlar alırız.
Benim de kan pıhtılaşmam var ve oğlumda hiç sıkıntı olmamıştı sadece önlem amaçlı riske atmak istemedim iğne kullandım,2.de kimyasal gebelik oldu,acaba pıhtılaşmadan mı diye düşünüyorum?umarım bundan sonra sıkıntı yaşamadan sağlıklı gebelikler geçiririz.

Muhakkak vardır Zaman'ı Rabbim doğru Zaman'da hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah 25 yaşındaydım bende oğlum doğduğunda :) hemde yeni evlenmiş ve ilk adet sonrası gebe kalmıştım hiç istemediğim beklemediğim bi anda. Şimdi 1 senedir uğraşıyoruz tedaviler testler kendim içinde aynı şeyleri düşünüyorum aslında demekki doğru Zaman değil vardır bir hayır Rabbim aratmasın isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Amin inşallah canım aynen vardır bi zamanı bekliyoruz bakalım ☺️

Benim de kan pıhtılaşmam var ve oğlumda hiç sıkıntı olmamıştı sadece önlem amaçlı riske atmak istemedim iğne kullandım,2.de kimyasal gebelik oldu,acaba pıhtılaşmadan mı diye düşünüyorum?umarım bundan sonra sıkıntı yaşamadan sağlıklı gebelikler geçiririz.
Hangi gende sorun var senin canımm kimyasaldan önce düşük falan mı oldu neden test yaptırdın yani iğne verdi dr bu ay da yumurtlama be Zaman nezaman Regl olcam iyice karıştı benim günler dr a gitcem haftaya nasipse.

Hangi gende sorun var senin canımm kimyasaldan önce düşük falan mı oldu neden test yaptırdın yani iğne verdi dr bu ay da yumurtlama be Zaman nezaman Regl olcam iyice karıştı benim günler dr a gitcem haftaya nasipse.
2 tane mutasyonum var ama tam hatırlamıyorum Can'ım,ablam düşük yapmıştı,genetik oluyor sana da yapalım dedi ve çıktı gerçekten

Anladım canımm iyiki yaptırmışsın. Erken önlem almak en güzeli. Ben ilk düşükte araştırmak istedim olabilir sağlıksız gebeliktir dedi dr lar hep gerek görmediler. 2. Kayıpta hemen araştırma hastanesine gittim. Bizim ne çektiğimizi nerden bilecekler ki. Benimde 2 gende biri mthfr C677t homozigot diğeri pai 4g 4g.

Back
X