Ara kanama

melansu

Nirvana
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2008
392
63
643
37
İçel Mersin
Kizlar adetimin 13.;gunundeyim yani yumurtlamama 3 gün kaldı fakat benden kanama tarzın da leke geldi önce koyu kırmızıydı sonra kahverengi oldu .eşimle birlikteligim 3 gün önce ve adetim başlamadan oldu . yumurtlama akıntısı boyle olsa diye dusunuyroum fakat heray yumurtlama akıntım şeffaf bir akıntı leke şeklinde oluyor . Hiç böyle ara kanama yaşayan oldu mu gebelik belirtisi olabilir mi

Gebelikle ilgisi olduğunu sanmıyorum. Yumurtlama da olur derler ama çok nadir bi durum. Belki kist belki enfeksiyon şuan daha yakın durumuna

Bu ay benzer bir lekelwnme bende yasadim. Hamilelik planliyorum ve kistim de var?

Beta yaptırdım 2 çıktı . Hamile değilim sanırım belkide erken verdim kan testini. Bu değer 1 den yüksek olduğu için yükselir mi acaba bilginiz var mi

Benim sonucum 2 çıkmıştı ama adetime daha var sonra yükselir mi bilmiyorum. O kanama neden oldu hiç anlamadım
Merhabalar yeni okudum msjınızı bende de aynı durum var basit bir kistim var temmuzda sürekli ara kanama yaşadım bu yüzden tarihleri takip edemiyorum artık ama 30-31temmuzda regl olmam gerekiyordu 2 3 gün kahverngi leke oldu damla damla o kadar bugün de yine kahverengi damlacıklar geliyor ne anlamadım ne zaman test yapmalı onu da bilmiyorum.. Sizin durum ne oldu? Bence 2 den artar beta bu arada 5 6 gün sonra bile çıkar. Benim ilk hamileliğimde adetime 5gün kala 49 çıkmıştı beta.

2 den artar mı gerçekten çok şaşırdım suan. 2 cikmasi gebelik yok demek .ama artar mı bilemedim.

2 den artar mı gerçekten çok şaşırdım suan. 2 cikmasi gebelik yok demek .ama artar mı bilemedim.
Şöyle ki ilk beta yaptırdığımda 0.50 lerde çıktı benim dr yok dedi ama ben emindim sebebi de faeklı belirtiler olmasıydı. Hatta iltihap vardır diye antibiyotik verdi almadım kullanmadım. 4 gün sonra yeniden kan aldırdım 49 çıktı ve adetime 4 gün vardı. O yüzden kandaki değer için bile adet gününe ya da biekaç gecikmesine tekrar baktırmak gerkiyor bence

kızlar merhaba bi sorum olcak , cevap verenlere şimdiden teşekkürler.

ben 18 temuuzda adet oldum 14 gün sonra 31 temmuzda ara kanamam oldu. şimdi bu ay da 15 ağustos adet oldum 26 ağustos bugün ara kanamam oldu gene. 3 sene önce bu durumu yaşardım. ama 3 senedir olmuyordu. dün yumurtlama akıntısı gibi geldi. sizce bu ara kanamalar yumurtlama kanaması mı ? dün ovü yaptım pik değildi.

Merhaba benımde bi hafta önce betam degerım 0.56 çıktı doktor yok dedi ama belirtılerım var ve ara ara akıntıyla beraber lekelenmeler var sizce var mı sizin değer ne oldu acaba söylermısınız rica etsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…