- 26 Nisan 2024
- 115
- 28
- 18
- 26
- Konu Sahibi Yuppidemek
-
merhaba son adetiniz ne zaman bitti ve kanama yoğunluğu nasıl, ped mi dolduruyorMerhaba, bu ay adet olmadım ama 4-5 gündür kanıyorum. Adet kanaması değil pıhtı sız ve kokusuz bir kanama. Daha önce de böyle bir durum yaşadım ve stres kaynaklı dendi ve duphaston ilacı verildi. Ama durum tekrarladı kanama yoğun ve açık kırmızı halsiz kalıyorum bunu yaşayan var mı ne yapabilirim en azından durdurmak için?
En son 13 martta oldum evet ped dolduruyor yoğunmerhaba son adetiniz ne zaman bitti ve kanama yoğunluğu nasıl, ped mi dolduruyor
bu kanamayı durdurmanın yolu ilaç sanırım :/ tekrar randevu alın isterseniz.. çok geçmiş olsunEn son 13 martta oldum evet ped dolduruyor yoğun
Ben 13 gün kanadım hormonal değişiklikler stres dendi sizde bir gözükün mutlakaMerhaba adetim bitti ve kanama oluyor hala bende 1 hafta 10 gündür hala kesilmedi ve karın ağrım da var doktora gittim birşey yok dedi ama neden hala devam ediyor acaba bilgisi olan var mı?
Gittim ama birşey yok dedi bir daha gitmeli miyimBen 13 gün kanadım hormonal değişiklikler stres dendi sizde bir gözükün mutlaka
Neden kanıyormuş ya sebepsiz miGittim ama birşey yok dedi bir daha gitmeli miyim
Ciddi birşey olma ihtimali var mıBen 13 gün kanadım hormonal değişiklikler stres dendi sizde bir gözükün mutlaka
Evet ya ara ara olur normal dedi özel doktora gittimNeden kanıyormuş ya sebepsiz mi
Bende özele gitmiştim sadece para sömürüsü olarak geliyor devlet araştırmaya gidiyor en azından devlete randevu aldım şimdiEvet ya ara ara olur normal dedi özel doktora gittim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?