ARA KANAMA

elif6192

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2025
7
0
1
32
Herkese selam arkadaşlar, benim adetim 12 haziranda bitti 6 gün sonra 18 haziranda tekrar kanamam geldi. Hemde tam yumurtlama gününde ilişkiden sonra. Gebelik istiyorum ve yumurtlama günlerini değerlendiriyordum bu kanama gelene kadar. 4 aydır ayda 10 gün kullanmak üzere progesteron ilacı kullandım bu ay sondu bıraktım. Bu kanama niye oldu anlamadım. Gebelik yok bundan eminim test yaptırmıştım. Bu kanama geldiği için yumurtlama dönemim iptal mi oldu bu kanamayı gerçek bir adet olarak değerlendirip planlamayı buna göre mi yapmalıyım hiç bilmiyorum kafam çok karıştı. Tecrübe etmiş olanlar var ise düşüncelerinize talibim

Kanama lekelenme ise bazen yumurtlama olduğu zaman da lekelenme olabiliyor diye biliyorum

ben de birkaç kez aynı durumu yaşayınca doktora gittim adet döngüsünün arasında lekelenme şeklindeki kanamalar yumurtlama kanamasıymış muayene etti yumurtlamışsın onun kanaması bu dedi. sizin de öyledir muhtemelen bir başkasından duyduğum da böyle ara kanamaların olduğu yumurtalar daha verimli olabiliyormuş ama bunu doktor ile teyit etmedim sadece duyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…