- 25 Eylül 2014
- 293
- 68
Kızlar merhaba , 22 yaşındayım pcoluyum , 2008'de öğrendim pcolu olduğumu. Adetlerim hep düzensizdi 26-45 gün arası canı ne zaman isterse o zaman gelirdi. 2 yıl önce doktora gittim ne durumdayım diye , doktor ileri derecede olduğunu ve tedavi olmadan hamile kalamayacağımı söyledi. Hamile kalmaya karar verdiğinde tedaviye başlarsın dedi. Olmayacağını bildiğim için hiç korunmadım. Eylülde hamile kaldığımı öğrendim. İstemediğim için kürtaj oldum. Bu arada aşırı derecede sivilcelerim vardı ve çıban gibiydiler yani yüzüm çok kötüydü. Kürtajdan sonra sivilcelerimin hepsi geçti , şu an yüzüm tertemiz. Adetlerim düzene girdi 28-29 günde olmaya başladım. Fakat adetim bittikten yaklaşık 2 hafta sonra kanamam başlıyo. Tam kan da değil akıntıyla birlikte koyu sümük gibi bişey. Kürtaj olduğumdan beri böyleyim. Yani 7-8 aydır. Korunmuyorum da , hamile de kalmadım tekrardan. Bikaç kere doktora gittim bi sonuca varamadılar. İdrar yolu enfeksiyonu dediler. Hormon testi istediler. İleri derecede idrar yolu enfeksiyonum ve idrar yollarımda iltihap var. Adet olmayı bekliyorum adet olunca doktora gidicem tekrardan. Buna benzer bişey yaşayan var mı aranızda ? Ya da bi fikri olan ? Çok üzülüyorum bu duruma. Böyle ara kanamalarım varken hamile kalabilir miyim ? Doktorlar kalabilirsin demişti ama ben pek ümitli değilim. Yorumlarınızı bekliyorum kızlar. Şimdiden teşekkürler.
Son düzenleme: