ara kanamadan sonra gebelik

rizgar_miran

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2015
69
35
Merhaba. Ben 12 mart ve28 martta aynı ay içerisinde iki kez adet oldum. Ara kanamadan sonra hamile kalmışım.o ara kanama değilde yerleşme kanaması olabilir mi . Fakat 10 gün falan sürmüştü

Merhaba. Ben 12 mart ve28 martta aynı ay içerisinde iki kez adet oldum. Ara kanamadan sonra hamile kalmışım.o ara kanama değilde yerleşme kanaması olabilir mi . Fakat 10 gün falan sürmüştü

Merhaba, ara kanamayı araştırırken senin yazını okudum ve hamile kaldığını gördüm..
Benimde 15 mayıs son adet tarihim ve 30 mayıs da tekrar kanamam başladı tam ovulasyon zamanımda.. Hala da devam ediyor. Ara kanaman ne kadar sürdü ve ne kadar sonra ilişki yaşadın ?
Buarada ilk hamileliğimde benim bu şekilde olmuştu ovulasyon zamanımda kanamam oldu 1 haftaya yakın o kanamadan 10 gün sonraki ilişkide hamile kalmışım..

Benimde tam yumurtlama tarihin gün dediğim gece sadece bir damla kan geldi. Bende adet oldum dedim tâbi. Sonra etti güne kadar hiç bişey gelmeyince dusukten dolayı önceki ayda böyle bir damla gelmişti sonra da bitmişti. Öyle sanıp yikandim ve gece gene bi damla geldi ve bu sefer sabahına adet oldum. 10 gün sürdü. Son zamanlar leke şeklinde tâbi.yikaniktan sonra beraber olduk . .ultrasona göre bi hafta sonra gebe kalmışım

Benimde tam yumurtlama tarihin gün dediğim gece sadece bir damla kan geldi. Bende adet oldum dedim tâbi. Sonra etti güne kadar hiç bişey gelmeyince dusukten dolayı önceki ayda böyle bir damla gelmişti sonra da bitmişti. Öyle sanıp yikandim ve gece gene bi damla geldi ve bu sefer sabahına adet oldum. 10 gün sürdü. Son zamanlar leke şeklinde tâbi.yikaniktan sonra beraber olduk . .ultrasona göre bi hafta sonra gebe kalmışım

Yıkandıktan sonra gün aşırımı denediniz ? Benim hala devam ettiği için temizlendikten hemen sonra çalışmaya başlıyacağım inşallah.. 2. adetin ilk adetinin kaçıncı günü geldi ?

Merhaba canim bende mayisin 18 indr adet oldum ama 30 mayis gunu iliskinin ertesi gunu 31 mayista kasik agrimla birlikte adet oldum doktora gittim ultrasondan bakti gebelik testide yapti bisey cikmadi ve 6 gun oldu hala bitmedi benim normal adetim 5.gunde biterdi doktor on gunu gecerse tekrar gel dedi cok korkuyorum kotu bisey varsa diye ama sizin yazdiklarinizi gorunce birazda olsun rahatladm benim de tam yumurtlama gunlerim bebek istiyoruz ama kanamam oldugu icin bisey yapamiyoruz .... Allahm herseyin hayirlisini versin insallah

Merhaba canim bende mayisin 18 indr adet oldum ama 30 mayis gunu iliskinin ertesi gunu 31 mayista kasik agrimla birlikte adet oldum doktora gittim ultrasondan bakti gebelik testide yapti bisey cikmadi ve 6 gun oldu hala bitmedi benim normal adetim 5.gunde biterdi doktor on gunu gecerse tekrar gel dedi cok korkuyorum kotu bisey varsa diye ama sizin yazdiklarinizi gorunce birazda olsun rahatladm benim de tam yumurtlama gunlerim bebek istiyoruz ama kanamam oldugu icin bisey yapamiyoruz .... Allahm herseyin hayirlisini versin insallah

Canım aynısı benim ki de öyleydi.. 15 mayıs ta regl oldum 30 mayısta kanamam başladı 6 haziran akşamı bitti.. Tam yumurtlama zamanımdı hatta yumurtamın çatladığı gün dr. gitmiştim o söylemişti ilişkide bulunun diye o gün kanamam başladı.. Bugün itibariyle tekrar çalışmalara başlayacağız evet yumurtam çatlamıştı ama ben ne olur ne olmaz diye çalışacağım ayrıca ilk hamileliğim de böyle olmuştu adetimden 15 gün sonra tekrar adet oldum ve o kanamam bittikten sonra ki tek ilişkiyle hamile kalmıştım.. Sende devam et diğer adetin gelene kadar ..

Canım aynısı benim ki de öyleydi.. 15 mayıs ta regl oldum 30 mayısta kanamam başladı 6 haziran akşamı bitti.. Tam yumurtlama zamanımdı hatta yumurtamın çatladığı gün dr. gitmiştim o söylemişti ilişkide bulunun diye o gün kanamam başladı.. Bugün itibariyle tekrar çalışmalara başlayacağız evet yumurtam çatlamıştı ama ben ne olur ne olmaz diye çalışacağım ayrıca ilk hamileliğim de böyle olmuştu adetimden 15 gün sonra tekrar adet oldum ve o kanamam bittikten sonra ki tek ilişkiyle hamile kalmıştım.. Sende devam et diğer adetin gelene kadar ..
Tamam canim tesekkur ederim insallah hepimiz hakkinda hayirlisi olur bu arada ben doktora gittim ara kanamam oldu diye tahlil yapti ultrasondan bakti herseyim normal cikti bi sorun gozukmedi ama duphaston diye bi ilac verdi bunu kullan o arada hamile kalirsan bebek daha iyi tutunur hemde adetlerin duzene girer dedi simdi bu ilaci kullaniyorum insallah hayirlisi olur

Tamam canim tesekkur ederim insallah hepimiz hakkinda hayirlisi olur bu arada ben doktora gittim ara kanamam oldu diye tahlil yapti ultrasondan bakti herseyim normal cikti bi sorun gozukmedi ama duphaston diye bi ilac verdi bunu kullan o arada hamile kalirsan bebek daha iyi tutunur hemde adetlerin duzene girer dedi simdi bu ilaci kullaniyorum insallah hayirlisi olur

Bende gittim bakildi tum tahlillerime ve ultrasonuma temiz cikti.. bakalim hakkimuzda hayirlisi artik birde adetin 3.gunu gidicem hormon testi yaptiricam bakalim..

Yıkandıktan sonra gün aşırımı denediniz ? Benim hala devam ettiği için temizlendikten hemen sonra çalışmaya başlıyacağım inşallah.. 2. adetin ilk adetinin kaçıncı günü geldi ?
Cnm valla normal düzende ilişkimiz oldu yani öyle gün aşırı değilde iki günde bir falan di .bide 2. Adet ilk adetten 9 gün sonra olmustu

Kizlarrrrr cok.acil yardiminza ihtycm var gecen nisanda kimyasal gebelik yasadim bu ayda adetim bitince yumurtlama gunumde 1hafta lekelenmem oldu bitti beyaz akinti basladi bel agrisi adetime 2gun kaldi idrar testi yaptim.silik fikir werin nolur bu testlerede guwen olmuo erken test yaptm bu arada

Kizlarrrrr cok.acil yardiminza ihtycm var gecen nisanda kimyasal gebelik yasadim bu ayda adetim bitince yumurtlama gunumde 1hafta lekelenmem oldu bitti beyaz akinti basladi bel agrisi adetime 2gun kaldi idrar testi yaptim.silik fikir werin nolur bu testlerede guwen olmuo erken test yaptm bu arada
Bence kesin hamilesin

benim hikayem biraz uzun. 2 yıldır bebek istiyoruz. 1 tane oğlum var. ikinciyi düşünüyoruz. gecenlerde tedaviye başladık. çatlatma iğnesi ve klomen kullandım.beklenen adetim 31 ağustos da geldi maalesef kist oluşmuş.tedaviye 1 ay ara vermemiz gerektiğini söyledi dr. ama adetim 1 gün sürdü. ama ben adetim bittikten 2 gün sonra ovülasyon testi yaptım. pozitif cıktı eşimle ilişki yasadık. aradan 10 gün sonra kanamam geldi hiç ağrısız 6 gün sürdü. baya yoğun ve koyu renkteydi. bugün ayın 5 ekim ve benim normalde benim 28 ekimde adet olmam gerekiyordu. tam 1 hafta gecikti ve hiç belirtim yok. hamile olabilir miyiyim? ayrıca adetimden 10 gün sonra gelen kanama ara kanama mı oluyor??? yoksa adet olarak mı ele almalıyım?

Slm arkadaslar eski bir konuymus ancak benzer şeyleri yaşıyorum yazmak istedim.acaba hamile muyum diye düşünmeden edemiyorum.birkizim var çok şükür kardeş istiyoruz.6 ay önce bir dusugum oldu.adetimde biraz duzensizlik var ama.bu ay degisik bir durum oldu.sat 22 aralik ancak 6 ocakta bir daha kanamam oldu 9 gün sonra 6 gunsurdu.şu an gelen giden yok.ümitlenmek de istemiyorum ancak sizce ne kadar daha bekliyım bilemedim.adet olursam ya da hamileysem paylasirim insaallah.çok zor ya Rabbim hiç olmayanlara yasatsin insaAllah ama ne bileyim kardeşi de olsunistiyorum yavrumun.hayırlısı olsun bakalim

Slm arkadaslar eski bir konuymus ancak benzer şeyleri yaşıyorum yazmak istedim.acaba hamile muyum diye düşünmeden edemiyorum.birkizim var çok şükür kardeş istiyoruz.6 ay önce bir dusugum oldu.adetimde biraz duzensizlik var ama.bu ay degisik bir durum oldu.sat 22 aralik ancak 6 ocakta bir daha kanamam oldu 9 gün sonra 6 gunsurdu.şu an gelen giden yok.ümitlenmek de istemiyorum ancak sizce ne kadar daha bekliyım bilemedim.adet olursam ya da hamileysem paylasirim insaallah.çok zor ya Rabbim hiç olmayanlara yasatsin insaAllah ama ne bileyim kardeşi de olsunistiyorum yavrumun.hayırlısı olsun bakalim
Merhaba canim bsey sormak istiyorum 20 gün once kürtajj oldum bebegim gelismedigi icin 1 hafta öncsde parca kaldigi icin tekrar kurtaj oldum kanamam 4 gun sürdü ve bitti bugün turuncu renkte beyaz sulu akintiyla beraber bseyler geldi acaba tekrar hamile kalmis olabilirmiyim korunmadim hic bu renkte akintiyi ilk defa goruyorum cok acik pembe gbi pecegeye silince gelio anlamadim

Canım öncelikle geçmiş olsunbu arada ben 28 ocakta adet oldum ne yazık ki:KK43:soruna gelince ben 6 ay önce kürtaj oldum kalbi durmuş minigimin sonrasında kanamam azar azar neredeyse 1 ay geldi.sen 4 gün sürdü bitti arkasindan turuncu akıntı geldi diyorsun bu muhtemelen hala kurtajdan kalan bir durum.çünkü ilmihal bilgisini sorgularsan adet kanamasinda misal 5 gün gelip 6. 7. Gün gelmeyip 8. Gün gelse adet 8 gun sürmüş sayılıyor seninki de bununla ilgili sanirim. Seni çok iyi anlıyorum ama biraz toparlanman gerek.benim doktorum en az 2 ay korunun demisti her sey Allah tan elbet ama vücudun toparlanması lazım hem fiziksel hem ruhsal açıdan.insaAlah minikerimize kavusuruz hayirlisiyla er ya da gec:KK66:

Yazınızı okuyunca biraz rahatladım ama tam değil. Ben geçen ay kimyasal gebelik geçirdim adet günümden iki hafta sonra kanama oldu ve 6 günde bitti. Bu ay da normal zamanında adet oldum ama 3 gğn sürdü sonra 6 gün lekelenme devam ve 7. Gündeyim tekrar kanama oldu ama yoğun değil. Yarın doktora gidiyim diyorum ama aynı ayda ikinci adet normal mi yani hamilelik şansım var değil mi

Merhaba çok uzun zaman olmuş ama belki görürsün ve cevap verirsin ben duphaston kullanıyorum şuan ve deniyoruz ara kanamadan sonra duphaston kullandın sanırım sende peki hamilelik oldu mu o ay ?

X