- 12 Mart 2015
- 69
- 35
- Konu Sahibi rizgar_miran
Merhaba. Ben 12 mart ve28 martta aynı ay içerisinde iki kez adet oldum. Ara kanamadan sonra hamile kalmışım.o ara kanama değilde yerleşme kanaması olabilir mi . Fakat 10 gün falan sürmüştü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba. Ben 12 mart ve28 martta aynı ay içerisinde iki kez adet oldum. Ara kanamadan sonra hamile kalmışım.o ara kanama değilde yerleşme kanaması olabilir mi . Fakat 10 gün falan sürmüştü
Benimde tam yumurtlama tarihin gün dediğim gece sadece bir damla kan geldi. Bende adet oldum dedim tâbi. Sonra etti güne kadar hiç bişey gelmeyince dusukten dolayı önceki ayda böyle bir damla gelmişti sonra da bitmişti. Öyle sanıp yikandim ve gece gene bi damla geldi ve bu sefer sabahına adet oldum. 10 gün sürdü. Son zamanlar leke şeklinde tâbi.yikaniktan sonra beraber olduk . .ultrasona göre bi hafta sonra gebe kalmışım
Merhaba canim bende mayisin 18 indr adet oldum ama 30 mayis gunu iliskinin ertesi gunu 31 mayista kasik agrimla birlikte adet oldum doktora gittim ultrasondan bakti gebelik testide yapti bisey cikmadi ve 6 gun oldu hala bitmedi benim normal adetim 5.gunde biterdi doktor on gunu gecerse tekrar gel dedi cok korkuyorum kotu bisey varsa diye ama sizin yazdiklarinizi gorunce birazda olsun rahatladm benim de tam yumurtlama gunlerim bebek istiyoruz ama kanamam oldugu icin bisey yapamiyoruz .... Allahm herseyin hayirlisini versin insallahBenimde tam yumurtlama tarihin gün dediğim gece sadece bir damla kan geldi. Bende adet oldum dedim tâbi. Sonra etti güne kadar hiç bişey gelmeyince dusukten dolayı önceki ayda böyle bir damla gelmişti sonra da bitmişti. Öyle sanıp yikandim ve gece gene bi damla geldi ve bu sefer sabahına adet oldum. 10 gün sürdü. Son zamanlar leke şeklinde tâbi.yikaniktan sonra beraber olduk . .ultrasona göre bi hafta sonra gebe kalmışım
Merhaba canim bende mayisin 18 indr adet oldum ama 30 mayis gunu iliskinin ertesi gunu 31 mayista kasik agrimla birlikte adet oldum doktora gittim ultrasondan bakti gebelik testide yapti bisey cikmadi ve 6 gun oldu hala bitmedi benim normal adetim 5.gunde biterdi doktor on gunu gecerse tekrar gel dedi cok korkuyorum kotu bisey varsa diye ama sizin yazdiklarinizi gorunce birazda olsun rahatladm benim de tam yumurtlama gunlerim bebek istiyoruz ama kanamam oldugu icin bisey yapamiyoruz .... Allahm herseyin hayirlisini versin insallah
Tamam canim tesekkur ederim insallah hepimiz hakkinda hayirlisi olur bu arada ben doktora gittim ara kanamam oldu diye tahlil yapti ultrasondan bakti herseyim normal cikti bi sorun gozukmedi ama duphaston diye bi ilac verdi bunu kullan o arada hamile kalirsan bebek daha iyi tutunur hemde adetlerin duzene girer dedi simdi bu ilaci kullaniyorum insallah hayirlisi olurCanım aynısı benim ki de öyleydi.. 15 mayıs ta regl oldum 30 mayısta kanamam başladı 6 haziran akşamı bitti.. Tam yumurtlama zamanımdı hatta yumurtamın çatladığı gün dr. gitmiştim o söylemişti ilişkide bulunun diye o gün kanamam başladı.. Bugün itibariyle tekrar çalışmalara başlayacağız evet yumurtam çatlamıştı ama ben ne olur ne olmaz diye çalışacağım ayrıca ilk hamileliğim de böyle olmuştu adetimden 15 gün sonra tekrar adet oldum ve o kanamam bittikten sonra ki tek ilişkiyle hamile kalmıştım.. Sende devam et diğer adetin gelene kadar ..
Tamam canim tesekkur ederim insallah hepimiz hakkinda hayirlisi olur bu arada ben doktora gittim ara kanamam oldu diye tahlil yapti ultrasondan bakti herseyim normal cikti bi sorun gozukmedi ama duphaston diye bi ilac verdi bunu kullan o arada hamile kalirsan bebek daha iyi tutunur hemde adetlerin duzene girer dedi simdi bu ilaci kullaniyorum insallah hayirlisi olur
Cnm valla normal düzende ilişkimiz oldu yani öyle gün aşırı değilde iki günde bir falan di .bide 2. Adet ilk adetten 9 gün sonra olmustuYıkandıktan sonra gün aşırımı denediniz ? Benim hala devam ettiği için temizlendikten hemen sonra çalışmaya başlıyacağım inşallah.. 2. adetin ilk adetinin kaçıncı günü geldi ?
Bence kesin hamilesinKizlarrrrr cok.acil yardiminza ihtycm var gecen nisanda kimyasal gebelik yasadim bu ayda adetim bitince yumurtlama gunumde 1hafta lekelenmem oldu bitti beyaz akinti basladi bel agrisi adetime 2gun kaldi idrar testi yaptim.silik fikir werin nolur bu testlerede guwen olmuo erken test yaptm bu arada
Merhaba canim bsey sormak istiyorum 20 gün once kürtajj oldum bebegim gelismedigi icin 1 hafta öncsde parca kaldigi icin tekrar kurtaj oldum kanamam 4 gun sürdü ve bitti bugün turuncu renkte beyaz sulu akintiyla beraber bseyler geldi acaba tekrar hamile kalmis olabilirmiyim korunmadim hic bu renkte akintiyi ilk defa goruyorum cok acik pembe gbi pecegeye silince gelio anlamadimSlm arkadaslar eski bir konuymus ancak benzer şeyleri yaşıyorum yazmak istedim.acaba hamile muyum diye düşünmeden edemiyorum.birkizim var çok şükür kardeş istiyoruz.6 ay önce bir dusugum oldu.adetimde biraz duzensizlik var ama.bu ay degisik bir durum oldu.sat 22 aralik ancak 6 ocakta bir daha kanamam oldu 9 gün sonra 6 gunsurdu.şu an gelen giden yok.ümitlenmek de istemiyorum ancak sizce ne kadar daha bekliyım bilemedim.adet olursam ya da hamileysem paylasirim insaallah.çok zor ya Rabbim hiç olmayanlara yasatsin insaAllah ama ne bileyim kardeşi de olsunistiyorum yavrumun.hayırlısı olsun bakalim
Merhaba çok uzun zaman olmuş ama belki görürsün ve cevap verirsin ben duphaston kullanıyorum şuan ve deniyoruz ara kanamadan sonra duphaston kullandın sanırım sende peki hamilelik oldu mu o ay ?Tamam canim tesekkur ederim insallah hepimiz hakkinda hayirlisi olur bu arada ben doktora gittim ara kanamam oldu diye tahlil yapti ultrasondan bakti herseyim normal cikti bi sorun gozukmedi ama duphaston diye bi ilac verdi bunu kullan o arada hamile kalirsan bebek daha iyi tutunur hemde adetlerin duzene girer dedi simdi bu ilaci kullaniyorum insallah hayirlisi olur