Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.504 614.804 1.098 Malatya 11 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #561 Margarikotin .!.: Şekerpareleri yapmış koymuş topiğeeeeeeeee bir daha ki yarışma için ne istesem acaba... Genişletmek için tıkla... Bilsem daha önce eklerdim
Margarikotin .!.: Şekerpareleri yapmış koymuş topiğeeeeeeeee bir daha ki yarışma için ne istesem acaba... Genişletmek için tıkla... Bilsem daha önce eklerdim
Huy Meselesi 🌜🌚🌛 Kayıtlı Üye 29 Şubat 2012 61.512 62.451 898 11 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #562 deynepnaz .!.: Topiğe mi koymuş,ben de teşekkür edince kargoyla gönderdi sandım Genişletmek için tıkla... Koymasaydı yarışmadan attıracaktım kendimi.. yakın olsaydık yollardı ama ben teeeeeeeeeeee uzaklardayım senelerdir bu günü beklemiştimm
deynepnaz .!.: Topiğe mi koymuş,ben de teşekkür edince kargoyla gönderdi sandım Genişletmek için tıkla... Koymasaydı yarışmadan attıracaktım kendimi.. yakın olsaydık yollardı ama ben teeeeeeeeeeee uzaklardayım senelerdir bu günü beklemiştimm
HanimKelesimiGetir SüperAnneAnne Pro Üye 20 Mart 2008 141.997 214.021 1.423 60 11 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #563 deynepnaz .!.: Aman sakın evde durama sen,hep gezHiç te kıskanmadım Genişletmek için tıkla... Hehehehee balık yidikkkk
deynepnaz .!.: Aman sakın evde durama sen,hep gezHiç te kıskanmadım Genişletmek için tıkla... Hehehehee balık yidikkkk
HanimKelesimiGetir SüperAnneAnne Pro Üye 20 Mart 2008 141.997 214.021 1.423 60 11 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #564 Kızlarrrrrrr
Huy Meselesi 🌜🌚🌛 Kayıtlı Üye 29 Şubat 2012 61.512 62.451 898 11 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #565 Nevreste .!.: Bilsem daha önce eklerdim Genişletmek için tıkla... Şekerpare denilince bir sen bir de Ausencia geliyor aklıma
Nevreste .!.: Bilsem daha önce eklerdim Genişletmek için tıkla... Şekerpare denilince bir sen bir de Ausencia geliyor aklıma
HanimKelesimiGetir SüperAnneAnne Pro Üye 20 Mart 2008 141.997 214.021 1.423 60 11 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #566 deynepnaz mesajını okudum tşk ederim
Huy Meselesi 🌜🌚🌛 Kayıtlı Üye 29 Şubat 2012 61.512 62.451 898 11 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #567 HanimKelesimiGetir .!.: Kızlarrrrrrr Genişletmek için tıkla... Hoşgeldin hanım ablam saygılar efeniiimmm
HanimKelesimiGetir .!.: Kızlarrrrrrr Genişletmek için tıkla... Hoşgeldin hanım ablam saygılar efeniiimmm
HanimKelesimiGetir SüperAnneAnne Pro Üye 20 Mart 2008 141.997 214.021 1.423 60 11 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #568 Margarikotin .!.: Şekerpare denilince bir sen bir de Ausencia geliyor aklıma Genişletmek için tıkla... Ya ben ya bennnnnn
Margarikotin .!.: Şekerpare denilince bir sen bir de Ausencia geliyor aklıma Genişletmek için tıkla... Ya ben ya bennnnnn
HanimKelesimiGetir SüperAnneAnne Pro Üye 20 Mart 2008 141.997 214.021 1.423 60 11 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #569 Margarikotin .!.: Hoşgeldin hanım ablam saygılar efeniiimmm Genişletmek için tıkla... Hoş gördüm canısı sağol
Margarikotin .!.: Hoşgeldin hanım ablam saygılar efeniiimmm Genişletmek için tıkla... Hoş gördüm canısı sağol
deynepnaz Nirvana Pro Üye 2 Aralık 2015 32.652 108.420 598 11 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #570 Margarikotin .!.: Koymasaydı yarışmadan attıracaktım kendimi.. yakın olsaydık yollardı ama ben teeeeeeeeeeee uzaklardayım senelerdir bu günü beklemiştimm Genişletmek için tıkla... Bir editör olarak atılmak yakışır mıydı size HanimKelesimiGetir .!.: Hehehehee balık yidikkkk Genişletmek için tıkla... Biz de balık yidik,ama bizimki evde.Hamsi,çinekop,palamut ,balık şov yaptım.Annem ,babam da gelmişti akşam ,iyi oldu.
Margarikotin .!.: Koymasaydı yarışmadan attıracaktım kendimi.. yakın olsaydık yollardı ama ben teeeeeeeeeeee uzaklardayım senelerdir bu günü beklemiştimm Genişletmek için tıkla... Bir editör olarak atılmak yakışır mıydı size HanimKelesimiGetir .!.: Hehehehee balık yidikkkk Genişletmek için tıkla... Biz de balık yidik,ama bizimki evde.Hamsi,çinekop,palamut ,balık şov yaptım.Annem ,babam da gelmişti akşam ,iyi oldu.
Huy Meselesi 🌜🌚🌛 Kayıtlı Üye 29 Şubat 2012 61.512 62.451 898 11 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #571 HanimKelesimiGetir .!.: Ya ben ya bennnnnn Genişletmek için tıkla... Sen aklımdan hiç çıkmıyorsun sürekli aklımdasın abla onlar arada bir aklımdan çıkıyor ondan şekerpare yaptıklarında hatırlıyorum onları
HanimKelesimiGetir .!.: Ya ben ya bennnnnn Genişletmek için tıkla... Sen aklımdan hiç çıkmıyorsun sürekli aklımdasın abla onlar arada bir aklımdan çıkıyor ondan şekerpare yaptıklarında hatırlıyorum onları
deynepnaz Nirvana Pro Üye 2 Aralık 2015 32.652 108.420 598 11 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #572 Margarikotin .!.: Şekerpare denilince bir sen bir de Ausencia geliyor aklıma Genişletmek için tıkla... Aus aklına gelmesin.Bu aralar diyette ,aklını çelme.
Margarikotin .!.: Şekerpare denilince bir sen bir de Ausencia geliyor aklıma Genişletmek için tıkla... Aus aklına gelmesin.Bu aralar diyette ,aklını çelme.
Huy Meselesi 🌜🌚🌛 Kayıtlı Üye 29 Şubat 2012 61.512 62.451 898 11 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #573 deynepnaz .!.: Bir editör olarak atılmak yakışır mıydı size Biz de balık yidik,ama bizimki evde.Hamsi,çinekop,palamut ,balık şov yaptım.Annem ,babam da gelmişti akşam ,iyi oldu. Genişletmek için tıkla... Peki ya yemek bölümü editörüne hiç yakışır mıydı şekerpare yapmamaaaaaakkkkkkk Bence yakışmaz daha çok yapsınnnnnn
deynepnaz .!.: Bir editör olarak atılmak yakışır mıydı size Biz de balık yidik,ama bizimki evde.Hamsi,çinekop,palamut ,balık şov yaptım.Annem ,babam da gelmişti akşam ,iyi oldu. Genişletmek için tıkla... Peki ya yemek bölümü editörüne hiç yakışır mıydı şekerpare yapmamaaaaaakkkkkkk Bence yakışmaz daha çok yapsınnnnnn
Huy Meselesi 🌜🌚🌛 Kayıtlı Üye 29 Şubat 2012 61.512 62.451 898 11 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #574 deynepnaz .!.: Aus aklına gelmesin.Bu aralar diyette ,aklını çelme. Genişletmek için tıkla... Ay sanki ihtiyacı var
deynepnaz .!.: Aus aklına gelmesin.Bu aralar diyette ,aklını çelme. Genişletmek için tıkla... Ay sanki ihtiyacı var
deynepnaz Nirvana Pro Üye 2 Aralık 2015 32.652 108.420 598 11 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #575 Margarikotin .!.: Peki ya yemek bölümü editörüne hiç yakışır mıydı şekerpare yapmamaaaaaakkkkkkk Bence yakışmaz daha çok yapsınnnnnn Genişletmek için tıkla... Kız şekerpareyi ne yapacaksın?Topiğinde mis gibi el açımı baklavaları ,burma baklavası var ,istedikten sonra onları istesene.
Margarikotin .!.: Peki ya yemek bölümü editörüne hiç yakışır mıydı şekerpare yapmamaaaaaakkkkkkk Bence yakışmaz daha çok yapsınnnnnn Genişletmek için tıkla... Kız şekerpareyi ne yapacaksın?Topiğinde mis gibi el açımı baklavaları ,burma baklavası var ,istedikten sonra onları istesene.
HanimKelesimiGetir SüperAnneAnne Pro Üye 20 Mart 2008 141.997 214.021 1.423 60 11 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #576 deynepnaz .!.: Bir editör olarak atılmak yakışır mıydı size Biz de balık yidik,ama bizimki evde.Hamsi,çinekop,palamut ,balık şov yaptım.Annem ,babam da gelmişti akşam ,iyi oldu. Genişletmek için tıkla... Ohh yarasın tam şov yapmışlsın sende,bende levrek yidimm yanında rakı yoktu ama olsaydı ne giderdi beaaaa kolayla idare ettim .. Margarikotin .!.: Sen aklımdan hiç çıkmıyorsun sürekli aklımdasın abla onlar arada bir aklımdan çıkıyor ondan şekerpare yaptıklarında hatırlıyorum onları Genişletmek için tıkla... Duyun duyunnn huuuuuuu
deynepnaz .!.: Bir editör olarak atılmak yakışır mıydı size Biz de balık yidik,ama bizimki evde.Hamsi,çinekop,palamut ,balık şov yaptım.Annem ,babam da gelmişti akşam ,iyi oldu. Genişletmek için tıkla... Ohh yarasın tam şov yapmışlsın sende,bende levrek yidimm yanında rakı yoktu ama olsaydı ne giderdi beaaaa kolayla idare ettim .. Margarikotin .!.: Sen aklımdan hiç çıkmıyorsun sürekli aklımdasın abla onlar arada bir aklımdan çıkıyor ondan şekerpare yaptıklarında hatırlıyorum onları Genişletmek için tıkla... Duyun duyunnn huuuuuuu
Huy Meselesi 🌜🌚🌛 Kayıtlı Üye 29 Şubat 2012 61.512 62.451 898 11 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #577 deynepnaz .!.: Kız şekerpareyi ne yapacaksın?Topiğinde mis gibi el açımı baklavaları ,burma baklavası var ,istedikten sonra onları istesene. Genişletmek için tıkla... Hiç aram yok baklavalarla Şekerpare candır ben kaçıyorummmmmm görüşürüzzzzz
deynepnaz .!.: Kız şekerpareyi ne yapacaksın?Topiğinde mis gibi el açımı baklavaları ,burma baklavası var ,istedikten sonra onları istesene. Genişletmek için tıkla... Hiç aram yok baklavalarla Şekerpare candır ben kaçıyorummmmmm görüşürüzzzzz
deynepnaz Nirvana Pro Üye 2 Aralık 2015 32.652 108.420 598 11 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #578 HanimKelesimiGetir .!.: Ohh yarasın tam şov yapmışlsın sende,bende levrek yidimm yanında rakı yoktu ama olsaydı ne giderdi beaaaa kolayla idare ettim .. Duyun duyunnn huuuuuuu Genişletmek için tıkla... Kola canavarıyımdır ben.Keşke zararlı olmasa da her gün içsem
HanimKelesimiGetir .!.: Ohh yarasın tam şov yapmışlsın sende,bende levrek yidimm yanında rakı yoktu ama olsaydı ne giderdi beaaaa kolayla idare ettim .. Duyun duyunnn huuuuuuu Genişletmek için tıkla... Kola canavarıyımdır ben.Keşke zararlı olmasa da her gün içsem
HanimKelesimiGetir SüperAnneAnne Pro Üye 20 Mart 2008 141.997 214.021 1.423 60 11 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #579 deynepnaz .!.: Kola canavarıyımdır ben.Keşke zararlı olmasa da her gün içsem Genişletmek için tıkla... Bende öyle oldumu acayip içiyorum
deynepnaz .!.: Kola canavarıyımdır ben.Keşke zararlı olmasa da her gün içsem Genişletmek için tıkla... Bende öyle oldumu acayip içiyorum
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.504 614.804 1.098 Malatya 11 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #580 Margarikotin .!.: Sen aklımdan hiç çıkmıyorsun sürekli aklımdasın abla onlar arada bir aklımdan çıkıyor ondan şekerpare yaptıklarında hatırlıyorum onları Genişletmek için tıkla... Demek öyle
Margarikotin .!.: Sen aklımdan hiç çıkmıyorsun sürekli aklımdasın abla onlar arada bir aklımdan çıkıyor ondan şekerpare yaptıklarında hatırlıyorum onları Genişletmek için tıkla... Demek öyle