Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
soyluyorum aa etmedimmi diyo o derece olaya uzak babam bozdu aslında tum olayı esim tanısmaya geldi bizee babam da ee ne zaman nisan dusunuyorsunuz dedi o da tarihi soyledi oyle gelisti hersey
soyluyorum aa etmedimmi diyo o derece olaya uzak babam bozdu aslında tum olayı esim tanısmaya geldi bizee babam da ee ne zaman nisan dusunuyorsunuz dedi o da tarihi soyledi oyle gelisti hersey
Teklif meklif diyene kAdar evde kalacaksınız evlenin elinizi çabuk tutun sanki gökte yapılan teklifle yerde yapılan teklif farklı teklif tekliftir önemli olan nikah akdi..adama nikah kıydırmak önemli olan... Hatice'yi boşverin neticeye bakın
Teklif meklif diyene kAdar evde kalacaksınız evlenin elinizi çabuk tutun sanki gökte yapılan teklifle yerde yapılan teklif farklı teklif tekliftir önemli olan nikah akdi..adama nikah kıydırmak önemli olan... Hatice'yi boşverin neticeye bakın
Hayırlısı hakında olsun Benim tanıdığım bir kızcağız vardı oğlan bir kamyon gülü kapısına boşaltıp evlenme teklif etti hemde pırlanta yüzükle aradan bir ay geçti oğlaN köyünden başka kızla nişanlandı şimdi onunla evli herşey nasip bide sonuç önemli olan köyden gelen kızın kapısına gitmiş banada bir kamyon gülle evlenme teklifi etti demiş kız öbürüde demiş sonuç nikahlı Kocam defol. Kısmet kısmet gelin ata binmiş ya nasip demiş