Ben 12'de bile uyuyamamBende uyumayi severim ama akşam 8 de uyumam hiç. Yarın kendime tatil verdim yaticam öğlene kadar![]()
Çok iyi yaparsın canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 12'de bile uyuyamamBende uyumayi severim ama akşam 8 de uyumam hiç. Yarın kendime tatil verdim yaticam öğlene kadar![]()
Benim salon çok büyük 3 odaya bedelHadi bakalım az kalmış
O da doğru da bazen sıkılıyorum![]()
Vaayyy anasinii
Harbi'cim evde kutlama için birşeyler yapsanMesela içli köfte yaprak sarma birde meze
Yapmışken birde resim çekip eklesen ne güzel olur
Çok iyi düşündüm değil mi![]()
İşte benim kadar zeki değilsin ondanVaayyy anasiniiAllahimmm bu nasil benim aklima gelmediii
Suan kendimden utandim hatta kendimi kiniyorum
![]()
Ne bileyim işte genel olarak nettin :))Neyi nettim![]()
Ver kızların eline bezleriBenim salon çok büyük 3 odaya bedelOrayı bitirsem rahatlıyacağım
Haklısın yapacak birşey olmayınca![]()
Hoşgeldin canım nasılsınHüülooo hop ben geldim.hepinizi öpüyorum
göbecikler ata ata geldim panpaaaa
![]()
HoşgeldinHüülooo hop ben geldim.hepinizi öpüyorum
göbecikler ata ata geldim panpaaaa
![]()
Aman onlar çok narin iki yeri silip 3 gün yatarlarNe bileyim işte genel olarak nettin :))
Ver kızların eline bezleri![]()
Iyiyim şükür nevrestem sen nasılsınHoşgeldin canım nasılsın
Atalım göbecikler![]()
Nevosssss nevosssss boş mezar görse içine atlayan nevossssİşte benim kadar zeki değilsin ondan
Evet cevabı alayım![]()
He bişey etmedim yatiyorum deniz yıldızını izliyormNe bileyim işte genel olarak nettin :))
Ver kızların eline bezleri![]()
hosbuldum betülü uyuttumda onun mutluluğu var üstümdeHoşgeldinhayırdır:))
Ben de iyiyim canım çok şükürIyiyim şükür nevrestem sen nasılsın![]()
Şansımı denemek istemiştimNevosssss nevosssss boş mezar görse içine atlayan nevossssyine beni hipnoz etmeye başladın hee
He bişey etmedim yatiyorum deniz yıldızını izliyormsen nettin
![]()
Bundan büyük mutluluk var mıhosbuldum betülü uyuttumda onun mutluluğu var üstümde![]()
Oy oy :))Aman onlar çok narin iki yeri silip 3 gün yatarlar![]()
Ben de tv ye bakıyorum bozulup duruyorNevosssss nevosssss boş mezar görse içine atlayan nevossssyine beni hipnoz etmeye başladın hee
He bişey etmedim yatiyorum deniz yıldızını izliyormsen nettin
![]()
hosbuldum betülü uyuttumda onun mutluluğu var üstümde![]()
iyi şükür poposunda kelebekler uçuşturuyor hanımımBen de iyiyim canım çok şükürKızın nasıl
Sen çalışıyor musun![]()
Benim net bu ara çok ağırOy oy :))
Ben de tv ye bakıyorum bozulup duruyor
Gözün aydın![]()
iyi şükür poposunda kelebekler uçuşturuyor hanımımyok nevrestem kızım olunca biraktim
![]()
Havadan dolayı mı acaba seninki deBenim net bu ara çok ağır![]()