- 23 Ekim 2011
- 19.418
- 23.894
- 598
kurs bıtelı cok oldu beybı sınav mayısta bakalım napıcazBenim profil sayende çok düzenli
Kurs nasıl gidiyor![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kurs bıtelı cok oldu beybı sınav mayısta bakalım napıcazBenim profil sayende çok düzenli
Kurs nasıl gidiyor![]()
Öyle mi hayırlı olsun inşaallah sınavın iyi geçerkurs bıtelı cok oldu beybı sınav mayısta bakalım napıcaz![]()
tembellıgım cokmu bellı oluyoÖyle mi hayırlı olsun inşaallah sınavın iyi geçerÇalışmaya başlarsın
Çok tembel tembel oturdun
![]()
Canım uzun zamandır böylekatılan katılana maşallah, ben bi daha yemekteyize gelmem gözüm korktu beee
bukadar katılan varken ne cesaret katılayım nevoşum sorarım sana... nerden buldun bunca milleti.. pankartmı açtın naptın kuzum![]()
Olmaz olur mutembellıgım cokmu bellı oluyo![]()
senı margaya sıkayet ettım bana yemek yapmadı benı ac bıraktı dedım tamam kanka ben onun topıgını kapatayımda gorsun gununu didiOlmaz olur muBize bir meze bile yapamadın
![]()
Artık Marga'nın arkasına mı sığınıyorsunsenı margaya sıkayet ettım bana yemek yapmadı benı ac bıraktı dedım tamam kanka ben onun topıgını kapatayımda gorsun gununu didi![]()
kazen var marga var yetmezmıArtık Marga'nın arkasına mı sığınıyorsun![]()
Ellerine sağlık canım şahane görünüyor
Tolin beni siteden attıramadın gittikazen var marga var yetmezmı![]()
valla bu aksam gıdıyodum ha arkamdan ne kına yakardınız ama kacırdınızTolin beni siteden attıramadın gitti
Benden önce sen gitme![]()
Sagolasın nevosEllerine sağlık canım şahane görünüyorAfiyet olsun
Maşaallah senin kızlarına
![]()
Ben akışta gördüm ama pek takip edemedimvalla bu aksam gıdıyodum ha arkamdan ne kına yakardınız ama kacırdınız![]()
cok beklersınızBen akışta gördüm ama pek takip edemedimSen bundan sonra haber ver biz hazırlarız kınaları
![]()
Çocuklar çok seviyor yardım etmeyiSagolasın nevos
Sorma cok hamaratlar kalıba yag surmekten basladık her asamada beraber yaptık nerdeyse yarım saatlık pasta 2 saatte bıttı
Cok keyıflı vakıt gecırdıler ama![]()
Bu ara çok uslu görünüyorsun hiç istemem kına gecesi yapmayıcok beklersınız![]()
evet ya bu ara bı uslandım neden bende bılmıyorumBu ara çok uslu görünüyorsun hiç istemem kına gecesi yapmayı![]()
Maşaallahevet ya bu ara bı uslandım neden bende bılmıyorum![]()