Hayırlısı olsun canım malatya güzel şehirr. Rabbim gönlüne ve gönlümüze göre versinn.. malatyalı insanlar çok var arkadaşım ve mutfağınız çok bereketlidir..
Malatya küçük ama güzelVallahi şehir artık çok önemli değil eşim 19 yıldır,ben 13 yıldır dışardayızArtık ailelerimizin yanına gitmek istiyoruz.
Mutfağımız çok bereketlidir..
Evett zor bir şehirr. ne onla yaşanılıyor nede onsuzzzz..belki ileride senemin çoğunu geçirmek için memleketime giderim babamın çayları var diyorum babama bir arsa..alacağım senden yaptıracağım bir prefabrik.çok güzeldir bizim oralarda..uzun gölü duymuşsundurr..
Malatya küçük ama güzelVallahi şehir artık çok önemli değil eşim 19 yıldır,ben 13 yıldır dışardayızArtık ailelerimizin yanına gitmek istiyoruz.
Mutfağımız çok bereketlidir..
Evett zor bir şehirr. ne onla yaşanılıyor nede onsuzzzz..belki ileride senemin çoğunu geçirmek için memleketime giderim babamın çayları var diyorum babama bir arsa..alacağım senden yaptıracağım bir prefabrik.çok güzeldir bizim oralarda..uzun gölü duymuşsundurr..
He valla baksana bana biri bitmeden öbürünü araştırıyorumm..ne olcak benim bu halimm..geçen yaptım canım evde misafirlerim gelmişti ilk denedim ..arkadaşlarımda durmuyorki ayşenurcum bu çok güzel olmuş bununla katıl yarışmaya veriyorlar bana gazıı..
teee bu nevrestem bu siteden almıştım denedim yaptım aynısı birebir oldu .
He valla baksana bana biri bitmeden öbürünü araştırıyorumm..ne olcak benim bu halimm..geçen yaptım canım evde misafirlerim gelmişti ilk denedim ..arkadaşlarımda durmuyorki ayşenurcum bu çok güzel olmuş bununla katıl yarışmaya veriyorlar bana gazıı..Eki Görüntüle 1424415
teee bu nevrestem bu siteden almıştım denedim yaptım aynısı birebir oldu .
Hayyy ben o akşam yaptım paylaşmamıştım bunu yaparım diye gördünmü şimdi paylaştımolsun beybi onemli değil ama bak bunu yapacağım bu akşam paylaşırım 9 ..9 buçuk gibi...
Hayyy ben o akşam yaptım paylaşmamıştım bunu yaparım diye gördünmü şimdi paylaştımolsun beybi onemli değil ama bak bunu yapacağım bu akşam paylaşırım 9 ..9 buçuk gibi...