Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim haftada 1 balik yapiyoruz cocuklar icin faydaliNevoş bizden çok balık yiyorsunuz.Burada da güzeldi hava.
![]()
Hoşbuldum Nevoş.Hosgelsin adraPinko pazar keyfi yapmis yeni yemek yapiyormus biz caylari tatlilari yedik nerdeyse uyuyacagiz
![]()
Pinko'ya bulasmadan yapamiyoruz.Hoşbuldum Nevoş.Biz yemeği yedik,çayı bile içtik.Pinko keyfine düşkün.
Bu saatte yemek mi olur.Annemin yemeği sabah dokuzda pişer.En güzeli bence.
Evet canım yapmak lazım.Çok faydalı.Canim haftada 1 balik yapiyoruz cocuklar icin faydali
Hava guzel ama kaldirim ve kenarlari kar yiginiyla dolu arabalar zorla cikiyor![]()
Onunla uğraşmazsak olmaz.Pinko'ya bulasmadan yapamiyoruz.
Ben de yemegi erken yaparim bugun disardan gelince 6 yi gecirdimAma annenin masaallahi var
Biz onlara yetisemeyiz
![]()
Benim kizlar her baligi yemiyor bizde surekli deneme yapiyoruzEvet canım yapmak lazım.Çok faydalı.
Güneş var ama soğuk yine.
Canim ne yapacagimi bulsam gerisi geliyor en azindan hazirligini yaparim ama bazen bulmak zor oluyor.Onunla uğraşmazsak olmaz.Çalışan insanlar tabiki yapar ama yapıp bir an önce akıldan çıkarmak lazım.Biraz da yapı meselesi tabi.Tez canlılık olunca rahat edemiyorsun.
Ben palamut seviyorum.Kızlar da sever hiç kılçığı yok.Ama mevsimi değil.Mezgit de güzel.Benim kizlar her baligi yemiyor bizde surekli deneme yapiyoruzMevsiminde yemek lazim
Bundan sonra kar erirse sicak olur diyorumBahar gelsin
![]()
Evet en zoru ne yapacağını bulmak.Gerisi kolay zaten.Canim ne yapacagimi bulsam gerisi geliyor en azindan hazirligini yaparim ama bazen bulmak zor oluyor.Gerci esimle birgun onceden konusup buluyoruz bazen bana birakiyor
![]()
Bizde bugun palamut yaptik sahiden cok guzelBen palamut seviyorum.Kızlar da sever hiç kılçığı yok.Ama mevsimi değil.Mezgit de güzel.
Daha sıcaklara var bence.Nisan ayında buraya kar yağdığını bilirim.Ama tutmamıştı.
Makarna tabikiKolay gelsin ne yapiyorsun
Biz cikinca balik aldik balik pisirdim
Hava guzelBen cok yoruldum bugun
Pek pazarin tadini cikaramadim
![]()
Aaa varmıymış palamut.Ben mevsimi değil biliyorum.Kılçığı yok ya ondan sevmislerdir.Tadı da güzel gerçi.Bizde bugun palamut yaptik sahiden cok guzelSahiden sevdiler
Evet buralardada Nisanda soguk olur kar yagar ve Malatya'da ve burda gecen yil bu nedenle tum sebze ve meyvelerin cicekleri yandi.Hicbirsey yetismedi..![]()
Bugun pazar keyfi yapmissin yarindan sonra guzel guzel yemekler yaparsinMakarna tabiki
Tembellestim iyice![]()
Üstüne sos yapsaydın bari.Makarna tabiki
Tembellestim iyice![]()
Evet var ama mevsimi degil mi hic anlamam canimAaa varmıymış palamut.Ben mevsimi değil biliyorum.Kılçığı yok ya ondan sevmislerdir.Tadı da güzel gerçi.
Burada da ağaçlar çiçek açmıştı.Hepsi yandı belki de.
Bugun pazar keyfi yapmissin yarindan sonra guzel guzel yemekler yaparsinDiyete baslayacakmisin
![]()
Soslu yapıyorum :))Üstüne sos yapsaydın bari.Sade makarna hiç yiyemem.Tatsız tuzsuz birşey.
![]()
Afiyet olsun canimSoslu yapıyorum :))
Hazırsanız yarın açıyorum topiği?