pinkstrap Nirvana Kayıtlı Üye 10 Ocak 2014 30.830 47.062 798 23 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #3.621 HanimKelesimiGetir .!.: Oyumu herşeydahaiyiolacak'a verdim hayırlı olsun efendimm sunumda çok hoştu birde tavuk olunca dahada beğendim .. Genişletmek için tıkla... Hanım abla Banada fal bak
HanimKelesimiGetir .!.: Oyumu herşeydahaiyiolacak'a verdim hayırlı olsun efendimm sunumda çok hoştu birde tavuk olunca dahada beğendim .. Genişletmek için tıkla... Hanım abla Banada fal bak
HanimKelesimiGetir SüperAnneAnne Pro Üye 20 Mart 2008 142.037 214.109 1.423 60 23 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #3.622 pinkstrap .!.: Hanım abla Banada fal bak Genişletmek için tıkla... Vallahamı at bir beşlik bakayım hemen
pinkstrap .!.: Hanım abla Banada fal bak Genişletmek için tıkla... Vallahamı at bir beşlik bakayım hemen
pinkstrap Nirvana Kayıtlı Üye 10 Ocak 2014 30.830 47.062 798 23 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #3.623 HanimKelesimiGetir .!.: Vallahamı at bir beşlik bakayım hemen Genişletmek için tıkla... Herkese baktığından daha ucuz demi
HanimKelesimiGetir .!.: Vallahamı at bir beşlik bakayım hemen Genişletmek için tıkla... Herkese baktığından daha ucuz demi
herseydahaiyiolacak inanmakla başlar her şey.... Kayıtlı Üye 17 Şubat 2013 1.586 1.477 198 23 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #3.624 HanimKelesimiGetir .!.: Oyumu herşeydahaiyiolacak'a verdim hayırlı olsun efendimm sunumda çok hoştu birde tavuk olunca dahada beğendim .. Genişletmek için tıkla... teşekkürler beğenilmek güzel :))
HanimKelesimiGetir .!.: Oyumu herşeydahaiyiolacak'a verdim hayırlı olsun efendimm sunumda çok hoştu birde tavuk olunca dahada beğendim .. Genişletmek için tıkla... teşekkürler beğenilmek güzel :))
herseydahaiyiolacak inanmakla başlar her şey.... Kayıtlı Üye 17 Şubat 2013 1.586 1.477 198 23 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #3.625 pinkstrap .!.: Oy değişimi yok sanırım :) Var mı? Genişletmek için tıkla... artık yok :) verdin mi gidiyor geri alamıyorsun
pinkstrap .!.: Oy değişimi yok sanırım :) Var mı? Genişletmek için tıkla... artık yok :) verdin mi gidiyor geri alamıyorsun
HanimKelesimiGetir SüperAnneAnne Pro Üye 20 Mart 2008 142.037 214.109 1.423 60 23 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #3.626 herseydahaiyiolacak .!.: teşekkürler beğenilmek güzel :)) Genişletmek için tıkla... rica ederim ne demek :)))
herseydahaiyiolacak .!.: teşekkürler beğenilmek güzel :)) Genişletmek için tıkla... rica ederim ne demek :)))
M matmazeldepresif Popüler Üye Kayıtlı Üye 21 Eylül 2014 7.981 11.880 218 23 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #3.627 heyyyyyyyyyy ne yapıyorsunuz hanımlar oylar nasıl gidiyor.
mrymtlh uykumu aldığım tek gün bile yok Kayıtlı Üye 25 Ekim 2013 4.472 3.574 198 35 23 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #3.628 pinkstrap .!.: Tamam :)) Sende çok vardır şimdi, sende başla yavaş yavaş.. Genişletmek için tıkla... Ben diyetisyene gittim gecen gun 6ay diyet yok dedi bol su ic baska bisey olmaz dedi bende zati gunde nerdeyse 4l su icerim bisi kalmadi yaza eski kiloma coktan donmus olurum canimm sonrada yaz basinda bolgesel zayıflama yaptircam
pinkstrap .!.: Tamam :)) Sende çok vardır şimdi, sende başla yavaş yavaş.. Genişletmek için tıkla... Ben diyetisyene gittim gecen gun 6ay diyet yok dedi bol su ic baska bisey olmaz dedi bende zati gunde nerdeyse 4l su icerim bisi kalmadi yaza eski kiloma coktan donmus olurum canimm sonrada yaz basinda bolgesel zayıflama yaptircam
mrymtlh uykumu aldığım tek gün bile yok Kayıtlı Üye 25 Ekim 2013 4.472 3.574 198 35 23 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #3.629 Benn geldim kizcemin bisi yokmus ama cok agladi kuzum kan alinirken
HanimKelesimiGetir SüperAnneAnne Pro Üye 20 Mart 2008 142.037 214.109 1.423 60 23 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #3.630 pinkstrap .!.: Herkese baktığından daha ucuz demi Genişletmek için tıkla... Hadi sana beleş olsun beaaa aplaaa matmazeldepresif .!.: heyyyyyyyyyy ne yapıyorsunuz hanımlar oylar nasıl gidiyor. Genişletmek için tıkla... DSelamm ne haberrr matmazelcim mrymtlh .!.: Benn geldim kizcemin bisi yokmus ama cok agladi kuzum kan alinirken Genişletmek için tıkla... Hoş geldin oyy kıyamam ona,hadi gözün aydın olsun bak bişi yokmuş kızının
pinkstrap .!.: Herkese baktığından daha ucuz demi Genişletmek için tıkla... Hadi sana beleş olsun beaaa aplaaa matmazeldepresif .!.: heyyyyyyyyyy ne yapıyorsunuz hanımlar oylar nasıl gidiyor. Genişletmek için tıkla... DSelamm ne haberrr matmazelcim mrymtlh .!.: Benn geldim kizcemin bisi yokmus ama cok agladi kuzum kan alinirken Genişletmek için tıkla... Hoş geldin oyy kıyamam ona,hadi gözün aydın olsun bak bişi yokmuş kızının
M matmazeldepresif Popüler Üye Kayıtlı Üye 21 Eylül 2014 7.981 11.880 218 23 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #3.631 HanimKelesimiGetir .!.: Hadi sana beleş olsun beaaa aplaaa DSelamm ne haberrr matmazelcim Hoş geldin oyy kıyamam ona,hadi gözün aydın olsun bak bişi yokmuş kızının Genişletmek için tıkla... iyiyim hanımcım ... yarışma oylamaları bakıp çıkıyorum. merak ediyorum sonuç ne olucak diye sen nasılsın?görünmedin haftasonu
HanimKelesimiGetir .!.: Hadi sana beleş olsun beaaa aplaaa DSelamm ne haberrr matmazelcim Hoş geldin oyy kıyamam ona,hadi gözün aydın olsun bak bişi yokmuş kızının Genişletmek için tıkla... iyiyim hanımcım ... yarışma oylamaları bakıp çıkıyorum. merak ediyorum sonuç ne olucak diye sen nasılsın?görünmedin haftasonu
M matmazeldepresif Popüler Üye Kayıtlı Üye 21 Eylül 2014 7.981 11.880 218 23 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #3.632 pinkstrap .!.: Herkese baktığından daha ucuz demi Genişletmek için tıkla... pinkcim açtığın konuyu bulamdım ben ya dikkatsizmiyim neyim ben anlamadım valla
pinkstrap .!.: Herkese baktığından daha ucuz demi Genişletmek için tıkla... pinkcim açtığın konuyu bulamdım ben ya dikkatsizmiyim neyim ben anlamadım valla
HanimKelesimiGetir SüperAnneAnne Pro Üye 20 Mart 2008 142.037 214.109 1.423 60 23 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #3.633 matmazeldepresif .!.: iyiyim hanımcım ... yarışma oylamaları bakıp çıkıyorum. merak ediyorum sonuç ne olucak diye sen nasılsın?görünmedin haftasonu Genişletmek için tıkla... Bakalım nasıl geçecek oylamalar.. Bende iyiyim sağol,hafta sonu genelde pek olmuyorum dışarı flan çıkıp geldik bizde..
matmazeldepresif .!.: iyiyim hanımcım ... yarışma oylamaları bakıp çıkıyorum. merak ediyorum sonuç ne olucak diye sen nasılsın?görünmedin haftasonu Genişletmek için tıkla... Bakalım nasıl geçecek oylamalar.. Bende iyiyim sağol,hafta sonu genelde pek olmuyorum dışarı flan çıkıp geldik bizde..
mrymtlh uykumu aldığım tek gün bile yok Kayıtlı Üye 25 Ekim 2013 4.472 3.574 198 35 23 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #3.634 HanimKelesimiGetir .!.: Hadi sana beleş olsun beaaa aplaaa DSelamm ne haberrr matmazelcim Hoş geldin oyy kıyamam ona,hadi gözün aydın olsun bak bişi yokmuş kızının Genişletmek için tıkla... H b ablam benimde aglayasim geldi o ağlarken saool ablam bi tahlili 10gun sonra cikcak cikinca haber vercekler oda temiz cikarsa ohh dicem artik
HanimKelesimiGetir .!.: Hadi sana beleş olsun beaaa aplaaa DSelamm ne haberrr matmazelcim Hoş geldin oyy kıyamam ona,hadi gözün aydın olsun bak bişi yokmuş kızının Genişletmek için tıkla... H b ablam benimde aglayasim geldi o ağlarken saool ablam bi tahlili 10gun sonra cikcak cikinca haber vercekler oda temiz cikarsa ohh dicem artik
HanimKelesimiGetir SüperAnneAnne Pro Üye 20 Mart 2008 142.037 214.109 1.423 60 23 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #3.635 mrymtlh .!.: H b ablam benimde aglayasim geldi o ağlarken saool ablam bi tahlili 10gun sonra cikcak cikinca haber vercekler oda temiz cikarsa ohh dicem artik Genişletmek için tıkla... Hadi inşallah oda temiz çıkacaktır sen gönlünü ferah tut yeterki
mrymtlh .!.: H b ablam benimde aglayasim geldi o ağlarken saool ablam bi tahlili 10gun sonra cikcak cikinca haber vercekler oda temiz cikarsa ohh dicem artik Genişletmek için tıkla... Hadi inşallah oda temiz çıkacaktır sen gönlünü ferah tut yeterki
pinkstrap Nirvana Kayıtlı Üye 10 Ocak 2014 30.830 47.062 798 23 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #3.636 matmazeldepresif .!.: pinkcim açtığın konuyu bulamdım ben ya dikkatsizmiyim neyim ben anlamadım valla Genişletmek için tıkla... Yolladım canım linki özelden
matmazeldepresif .!.: pinkcim açtığın konuyu bulamdım ben ya dikkatsizmiyim neyim ben anlamadım valla Genişletmek için tıkla... Yolladım canım linki özelden
M matmazeldepresif Popüler Üye Kayıtlı Üye 21 Eylül 2014 7.981 11.880 218 23 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #3.637 pinkstrap .!.: Yolladım canım linki özelden Genişletmek için tıkla... gördüm hayatım mesaj alınmıştır
pinkstrap .!.: Yolladım canım linki özelden Genişletmek için tıkla... gördüm hayatım mesaj alınmıştır
M matmazeldepresif Popüler Üye Kayıtlı Üye 21 Eylül 2014 7.981 11.880 218 23 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #3.638 HanimKelesimiGetir .!.: Bakalım nasıl geçecek oylamalar.. Bende iyiyim sağol,hafta sonu genelde pek olmuyorum dışarı flan çıkıp geldik bizde.. Genişletmek için tıkla... aman iyi olunda bol bol gezin gezelim yeni yarışmayı merak ediyorum sanırım yöresel yemekler olucak yine katılırım bu yarışmaya son gün katıldım ama yöresel olursa ilk gün olabilir.
HanimKelesimiGetir .!.: Bakalım nasıl geçecek oylamalar.. Bende iyiyim sağol,hafta sonu genelde pek olmuyorum dışarı flan çıkıp geldik bizde.. Genişletmek için tıkla... aman iyi olunda bol bol gezin gezelim yeni yarışmayı merak ediyorum sanırım yöresel yemekler olucak yine katılırım bu yarışmaya son gün katıldım ama yöresel olursa ilk gün olabilir.
HanimKelesimiGetir SüperAnneAnne Pro Üye 20 Mart 2008 142.037 214.109 1.423 60 23 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #3.639 matmazeldepresif .!.: aman iyi olunda bol bol gezin gezelim yeni yarışmayı merak ediyorum sanırım yöresel yemekler olucak yine katılırım bu yarışmaya son gün katıldım ama yöresel olursa ilk gün olabilir. Genişletmek için tıkla... Bende merak ediyorum acaba hangisi olacak diye,yöresele katılayım desem ne yapacam hiç bir bilgim yok bu konuda
matmazeldepresif .!.: aman iyi olunda bol bol gezin gezelim yeni yarışmayı merak ediyorum sanırım yöresel yemekler olucak yine katılırım bu yarışmaya son gün katıldım ama yöresel olursa ilk gün olabilir. Genişletmek için tıkla... Bende merak ediyorum acaba hangisi olacak diye,yöresele katılayım desem ne yapacam hiç bir bilgim yok bu konuda
M matmazeldepresif Popüler Üye Kayıtlı Üye 21 Eylül 2014 7.981 11.880 218 23 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #3.640 HanimKelesimiGetir .!.: Bende merak ediyorum acaba hangisi olacak diye,yöresele katılayım desem ne yapacam hiç bir bilgim yok bu konuda Genişletmek için tıkla... benim var valla tam memleketim yemeği yapıcamşişttttt kimse duymasın
HanimKelesimiGetir .!.: Bende merak ediyorum acaba hangisi olacak diye,yöresele katılayım desem ne yapacam hiç bir bilgim yok bu konuda Genişletmek için tıkla... benim var valla tam memleketim yemeği yapıcamşişttttt kimse duymasın