Evet canım çok veriyorlarCocuklara cok odev veriyorlar ya yazik valla![]()
Şimdi sistem çok zor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım çok veriyorlarCocuklara cok odev veriyorlar ya yazik valla![]()
Biz cocukken boyle miydi bee (kendimi yaslanmis hissettim)Evet canım çok veriyorlar
Şimdi sistem çok zor![]()
Sanada canimmMutlu haftasonları![]()
Nasılsın canım, bebiş nasılSanada canimm![]()
Katilcak misinYeni kategori yöresel olmuş![]()
Ikimizde iiyiz sukur suan ayaklarimda uyusam mi uyumasam mi diye karar vermeye calisiyorNasılsın canım, bebiş nasıl![]()
Ben sütlü tatlılar olsaydı katılacaktım:)Katilcak misin
Öyle değildiBiz cocukken boyle miydi bee (kendimi yaslanmis hissettim)![]()
Oyunu hangisine verdiysen ona katılacaksın canımBen sütlü tatlılar olsaydı katılacaktım:)
Ama oyumu yöreselden kullanmıştım
Farklı yöresel tarifleri görmek için kullandım ama:))
Hahaha bende tatali istemistim ama yöresele bende katilmama ole katilanlara bakarimBen sütlü tatlılar olsaydı katılacaktım:)
Ama oyumu yöreselden kullanmıştım
Farklı yöresel tarifleri görmek için kullandım ama:))
Öyle değildi
![]()
Ikimizde iiyiz sukur suan ayaklarimda uyusam mi uyumasam mi diye karar vermeye calisiyorsen nasilsin seninkiler nasil
![]()
Gaziantep yöresi mi olur,Malatya mı olur,Kayseri mi,Konya mı,Erzurum mu,Elazığ mı bilemedim şimdiHahaha bende tatali istemistim ama yöresele bende katilmama ole katilanlara bakarim
ee nevos sen ne yapcan gaziantep in yemekleri boldur yaparsin guzel bi sey dmiiii
![]()
Kim dediOyunu hangisine verdiysen ona katılacaksın canım![]()
Hahaha bende tatali istemistim ama yöresele bende katilmama ole katilanlara bakarim
ee nevos sen ne yapcan gaziantep in yemekleri boldur yaparsin guzel bi sey dmiiii
![]()
Ben yeni kural ekledimKim dediKazen'in yazdıklarında öyle bir kural yok
Sen de bendensin![]()