pinkstrap Nirvana Kayıtlı Üye 10 Ocak 2014 30.830 47.062 798 10 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #941 Nevreste .!.: Sen bu hale getirdin Adra'yı Genişletmek için tıkla... Ben normale döndüm, o dönemedi
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.593 615.069 1.423 Malatya 10 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #942 pinkstrap .!.: Ben normale döndüm, o dönemedi Genişletmek için tıkla... Bağımlılık yaptı dönemiyor
adra Yalnız gülüşümü yakala,öfkem çok ağır gelir sana. Kayıtlı Üye 16 Kasım 2008 13.869 13.418 823 10 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #943 pinkstrap .!.: Hoşbuldum Neden saçımı çekiyorsun Çok vahşileştin sen Genişletmek için tıkla... Çekesim geldi. Şefimizin yolundan gidiyorum.Pardon devrik şef. Nevreste .!.: Sen bu hale getirdin Adra'yı Genişletmek için tıkla... Dimi Nevoş.Şimdi sütten çıkmış ak kaşık oldu.
pinkstrap .!.: Hoşbuldum Neden saçımı çekiyorsun Çok vahşileştin sen Genişletmek için tıkla... Çekesim geldi. Şefimizin yolundan gidiyorum.Pardon devrik şef. Nevreste .!.: Sen bu hale getirdin Adra'yı Genişletmek için tıkla... Dimi Nevoş.Şimdi sütten çıkmış ak kaşık oldu.
mrymtlh uykumu aldığım tek gün bile yok Kayıtlı Üye 25 Ekim 2013 4.472 3.574 198 35 10 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #944 Nevreste .!.: Kızmız uyutmuyor mu İyiyim canım çok şükür Genişletmek için tıkla... Aslinda uyuyor ama sabaha karsi cok uyu uyan yapiyor ikimizde yorgun oluyoruz sseninkilerne alemde
Nevreste .!.: Kızmız uyutmuyor mu İyiyim canım çok şükür Genişletmek için tıkla... Aslinda uyuyor ama sabaha karsi cok uyu uyan yapiyor ikimizde yorgun oluyoruz sseninkilerne alemde
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.593 615.069 1.423 Malatya 10 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #945 adra .!.: Çekesim geldi. Şefimizin yolundan gidiyorum.Pardon devrik şef. Dimi Nevoş.Şimdi sütten çıkmış ak kaşık oldu. Genişletmek için tıkla... Bize yaptıklarını unuttu
adra .!.: Çekesim geldi. Şefimizin yolundan gidiyorum.Pardon devrik şef. Dimi Nevoş.Şimdi sütten çıkmış ak kaşık oldu. Genişletmek için tıkla... Bize yaptıklarını unuttu
pinkstrap Nirvana Kayıtlı Üye 10 Ocak 2014 30.830 47.062 798 10 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #946 Nevreste .!.: Bağımlılık yaptı dönemiyor Genişletmek için tıkla... Anatomisiyle oynadım adra .!.: Çekesim geldi. Şefimizin yolundan gidiyorum.Pardon devrik şef. Dimi Nevoş.Şimdi sütten çıkmış ak kaşık oldu. Genişletmek için tıkla... Kapıma gelip ağlayacaksın adraaa... Pink yine şef olsun diye oy toplayacaksın
Nevreste .!.: Bağımlılık yaptı dönemiyor Genişletmek için tıkla... Anatomisiyle oynadım adra .!.: Çekesim geldi. Şefimizin yolundan gidiyorum.Pardon devrik şef. Dimi Nevoş.Şimdi sütten çıkmış ak kaşık oldu. Genişletmek için tıkla... Kapıma gelip ağlayacaksın adraaa... Pink yine şef olsun diye oy toplayacaksın
pinkstrap Nirvana Kayıtlı Üye 10 Ocak 2014 30.830 47.062 798 10 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #947 mrymtlh .!.: Aslinda uyuyor ama sabaha karsi cok uyu uyan yapiyor ikimizde yorgun oluyoruz sseninkilerne alemde Genişletmek için tıkla... Çiçeği burnunda anne, napıyorsun
mrymtlh .!.: Aslinda uyuyor ama sabaha karsi cok uyu uyan yapiyor ikimizde yorgun oluyoruz sseninkilerne alemde Genişletmek için tıkla... Çiçeği burnunda anne, napıyorsun
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.593 615.069 1.423 Malatya 10 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #948 mrymtlh .!.: Aslinda uyuyor ama sabaha karsi cok uyu uyan yapiyor ikimizde yorgun oluyoruz sseninkilerne alemde Genişletmek için tıkla... Kolay değil canım bu dönemler Allah kolaylık versin İyiler çok şükür kızlar okula başladılar yarın yazılı var Oğlumda hava soğuk evde vakit geçiriyoruz
mrymtlh .!.: Aslinda uyuyor ama sabaha karsi cok uyu uyan yapiyor ikimizde yorgun oluyoruz sseninkilerne alemde Genişletmek için tıkla... Kolay değil canım bu dönemler Allah kolaylık versin İyiler çok şükür kızlar okula başladılar yarın yazılı var Oğlumda hava soğuk evde vakit geçiriyoruz
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.593 615.069 1.423 Malatya 10 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #949 pinkstrap .!.: Anatomisiyle oynadım Kapıma gelip ağlayacaksın adraaa... Pink yine şef olsun diye oy toplayacaksın Genişletmek için tıkla... Adra'yı uzun zamandır tanıyorum senin şefliğin sonrasında birşeyler oldu
pinkstrap .!.: Anatomisiyle oynadım Kapıma gelip ağlayacaksın adraaa... Pink yine şef olsun diye oy toplayacaksın Genişletmek için tıkla... Adra'yı uzun zamandır tanıyorum senin şefliğin sonrasında birşeyler oldu
adra Yalnız gülüşümü yakala,öfkem çok ağır gelir sana. Kayıtlı Üye 16 Kasım 2008 13.869 13.418 823 10 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #950 Nevreste .!.: Bize yaptıklarını unuttu Genişletmek için tıkla... Biz unutmayız unutturmayız. pinkstrap .!.: Anatomisiyle oynadım Kapıma gelip ağlayacaksın adraaa... Pink yine şef olsun diye oy toplayacaksın Genişletmek için tıkla... Rüyanda görürsün.Bak yeni şefin ağzı var dili yok.
Nevreste .!.: Bize yaptıklarını unuttu Genişletmek için tıkla... Biz unutmayız unutturmayız. pinkstrap .!.: Anatomisiyle oynadım Kapıma gelip ağlayacaksın adraaa... Pink yine şef olsun diye oy toplayacaksın Genişletmek için tıkla... Rüyanda görürsün.Bak yeni şefin ağzı var dili yok.
adra Yalnız gülüşümü yakala,öfkem çok ağır gelir sana. Kayıtlı Üye 16 Kasım 2008 13.869 13.418 823 10 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #951 mrymtlh .!.: Aslinda uyuyor ama sabaha karsi cok uyu uyan yapiyor ikimizde yorgun oluyoruz sseninkilerne alemde Genişletmek için tıkla... Selam canım.
mrymtlh .!.: Aslinda uyuyor ama sabaha karsi cok uyu uyan yapiyor ikimizde yorgun oluyoruz sseninkilerne alemde Genişletmek için tıkla... Selam canım.
pinkstrap Nirvana Kayıtlı Üye 10 Ocak 2014 30.830 47.062 798 10 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #952 adra .!.: Biz unutmayız unutturmayız. Rüyanda görürsün.Bak yeni şefin ağzı var dili yok. Genişletmek için tıkla... Yemin ederim kahkaha attım İnsan şef olupta niye üzgün olur ki Alalım ondan kemeri nevoş
adra .!.: Biz unutmayız unutturmayız. Rüyanda görürsün.Bak yeni şefin ağzı var dili yok. Genişletmek için tıkla... Yemin ederim kahkaha attım İnsan şef olupta niye üzgün olur ki Alalım ondan kemeri nevoş
cimcimegfb Nami deger #cimcimegfb Kayıtlı Üye 6 Şubat 2013 18.040 40.747 798 10 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #953 Yok tutmadi hicranim efecikim .!.: Topragimm ora tuttu mu kar burda geceden beri yagiyor tutmadi ama sulu kar olunca Genişletmek için tıkla...
Yok tutmadi hicranim efecikim .!.: Topragimm ora tuttu mu kar burda geceden beri yagiyor tutmadi ama sulu kar olunca Genişletmek için tıkla...
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.593 615.069 1.423 Malatya 10 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #954 adra .!.: Biz unutmayız unutturmayız. Rüyanda görürsün.Bak yeni şefin ağzı var dili yok. Genişletmek için tıkla... Sık sık hatırlatırızYeni şefimiz gelsin kepçeyle kafasına vurduralım
adra .!.: Biz unutmayız unutturmayız. Rüyanda görürsün.Bak yeni şefin ağzı var dili yok. Genişletmek için tıkla... Sık sık hatırlatırızYeni şefimiz gelsin kepçeyle kafasına vurduralım
pinkstrap Nirvana Kayıtlı Üye 10 Ocak 2014 30.830 47.062 798 10 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #955 Nevreste .!.: Adra'yı uzun zamandır tanıyorum senin şefliğin sonrasında birşeyler oldu Genişletmek için tıkla... Ya ama bende öyle değildim ki, ne olduysa kuşaktan sonra oldu
Nevreste .!.: Adra'yı uzun zamandır tanıyorum senin şefliğin sonrasında birşeyler oldu Genişletmek için tıkla... Ya ama bende öyle değildim ki, ne olduysa kuşaktan sonra oldu
cimcimegfb Nami deger #cimcimegfb Kayıtlı Üye 6 Şubat 2013 18.040 40.747 798 10 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #956 adra .!.: Selamlar. Genişletmek için tıkla...
adra Yalnız gülüşümü yakala,öfkem çok ağır gelir sana. Kayıtlı Üye 16 Kasım 2008 13.869 13.418 823 10 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #957 pinkstrap .!.: Yemin ederim kahkaha attım İnsan şef olupta niye üzgün olur ki Alalım ondan kemeri nevoş Genişletmek için tıkla... Seni güldürdüysem ne mutlu. Ben yedek şef yok mu diye sordum Nevoş`a.O da hiç düşünmedik dedi.Düşünelim bundan sonra.
pinkstrap .!.: Yemin ederim kahkaha attım İnsan şef olupta niye üzgün olur ki Alalım ondan kemeri nevoş Genişletmek için tıkla... Seni güldürdüysem ne mutlu. Ben yedek şef yok mu diye sordum Nevoş`a.O da hiç düşünmedik dedi.Düşünelim bundan sonra.
adra Yalnız gülüşümü yakala,öfkem çok ağır gelir sana. Kayıtlı Üye 16 Kasım 2008 13.869 13.418 823 10 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #958 Nevreste .!.: Sık sık hatırlatırızYeni şefimiz gelsin kepçeyle kafasına vurduralım Genişletmek için tıkla... Bunu unutma kepçe çok önemli.
Nevreste .!.: Sık sık hatırlatırızYeni şefimiz gelsin kepçeyle kafasına vurduralım Genişletmek için tıkla... Bunu unutma kepçe çok önemli.
pinkstrap Nirvana Kayıtlı Üye 10 Ocak 2014 30.830 47.062 798 10 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #959 adra .!.: Seni güldürdüysem ne mutlu. Ben yedek şef yok mu diye sordum Nevoş`a.O da hiç düşünmedik dedi.Düşünelim bundan sonra. Genişletmek için tıkla... Ben olmalıyım, en son şef bendim sonuçta
adra .!.: Seni güldürdüysem ne mutlu. Ben yedek şef yok mu diye sordum Nevoş`a.O da hiç düşünmedik dedi.Düşünelim bundan sonra. Genişletmek için tıkla... Ben olmalıyım, en son şef bendim sonuçta
pinkstrap Nirvana Kayıtlı Üye 10 Ocak 2014 30.830 47.062 798 10 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #960 Nevreste .!.: Sık sık hatırlatırızYeni şefimiz gelsin kepçeyle kafasına vurduralım Genişletmek için tıkla... Bundan sonraki şefliğimde hedefim sensin nevoşum
Nevreste .!.: Sık sık hatırlatırızYeni şefimiz gelsin kepçeyle kafasına vurduralım Genişletmek için tıkla... Bundan sonraki şefliğimde hedefim sensin nevoşum