Oooo tarz ablamHoş gördüm nevoşsum sağol,iyiyim güne gideceğim bugün hazırlandım beklemedeyim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oooo tarz ablamHoş gördüm nevoşsum sağol,iyiyim güne gideceğim bugün hazırlandım beklemedeyim![]()
Napıyorsun ablacım, nasılsın![]()
Mecburen yaptı canımEvet vicdanlari rahat birakmiyor
Oo esine biraz agir gelmistir ama![]()
Oooo tarz ablamŞimdi ne mamalar yersin orda
![]()
Tamam o zaman :)) Spor videosu da koyarız günde için yaparız falan, sonra mezdeke oynarız. Çok eğlencezBen mi açacaktımBen ona yetişemem
Sen aç ben gelirim sık sık
![]()
Herkes yapmaz gercekten ama yapanlarada kocaman alkis esimde dahilBen kurnazlık yapıyorumda ondan, yoksa benimkide yapmaz herhalde :))
Kolay kolay yok demez gerçi hakkını yemeyeyim adamın
Onuna çizelgesini yapsak fena olmaz aslında![]()
Öyle mi süpersin AblamGene katıldım varyavalla bilmiyorum neler var acaba
![]()
Tamam olur ben varım hepsineTamam o zaman :)) Spor videosu da koyarız gün için yaparız falan, sonra mezdeke oynarız. Çok eğlencez![]()
Tesekkur ederim cnmellerinize saglık,nefis gözüküyor![]()
Yok izleyemedim daha :))Gezmeye gideceğim bekliyorum biraz daha vaktim var,iyiyim sağol sen nasılsın,seyrettinmi filmleri![]()
Öyle mi süpersin AblamKK hatun görsün
Afiyet olsun![]()
Yarışmalar sahiden bağımlılık yapıyorBağımlılık yaptı dermişim![]()
Yok izleyemedim daha :))
O günden beri rahat olamadım ki, biliyorsun eşim rahatsızlandı üstüne misafirlerim geldi, bu ara yoğunum zaten, filmden ötürü mü geliyor bunlar başıma acep![]()
Afiyet olsun ablamWaşşşşşş hepsi benim ona göre kimse sulanmasın böreğe yoksa fururumm
Ellerine sağlık harika gözüküyor,peynirli demi peynirli![]()
Yarışmalar sahiden bağımlılık yapıyor![]()
Afiyet olsun ablam
He he peynirli![]()
Yok Ablam henüz piyasaya çıkmadıYok mu bunun aşısı filan![]()
Yok Ablam henüz piyasaya çıkmadı![]()
Ablam onu yapmalarına asla izin vermiyorumAcilen çıkması lazımmm,norveçli bilim adamı amcalar el atsalar gariiii![]()