- 20 Ağustos 2014
- 4.982
- 4.757
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güzel bişeye benziyor yapta yiyelim kızKızlar te.. bu akşam bunu yapicimmm. Çok güzel görünüyor bakalım tadı nasıl olacakk..Eki Görüntüle 1411700 yapınca akşam yüklerim beybilerr.![]()
Niye tavuk yemedin zehırlenme falanmı oldubenim 3,5 sene oldu![]()
Ama bu çok nefis ggorunuyor :)Kızlar te.. bu akşam bunu yapicimmm. Çok güzel görünüyor bakalım tadı nasıl olacakk..Eki Görüntüle 1411700 yapınca akşam yüklerim beybilerr.![]()
tek olarak şehriyeli yapmadım prinç pilavı her daim pişer evimde.. sadece şehriyeli yapacağım arkadaşım yaptığını çok lezzetli olduğunu söylüyor.. akşama yapim atarım resminiAma bu çok nefis ggorunuyor :)
patatesi buladın demii..Bugün bu sevimli şeylerden yaptm
Evtpatatesi buladın demii..![]()
Yapicim canım işteyim şu an akşam menümde vardır.. resmini atarım buraya..güzel bişeye benziyor yapta yiyelim kız![]()
güzel olur katıldığım meze yarışmasında bak görecen bende üstüne koydum bunlardann leziz bişi oluyor bunlarr..
Gelir daha zaman var ya 3 kişi daha bekliyom benn..yeni tarifler gelmiyor artık![]()
Kesinliklegüzel olur katıldığım meze yarışmasında bak görecen bende üstüne koydum bunlardann leziz bişi oluyor bunlarr..![]()
Tam benlik gibi duruyorİştee. kara buğday salatası.. isteğe bağlı mısırda koyabilirsiniz,,nohutta,, yada patates salatasının içinede hepsine yakışıyor..Eki Görüntüle 1411758![]()
Ah canım adını hep duyuyordumm ama hiç alıp denememiştim salatasını yaptım çok leziz oldu bide tok tutma özelliği varr akla ziyanTam benlik gibi duruyor![]()
Kıskanma tabi, çalış seninde olsunKıskanmadım ki
Seninki de çok olmuşbenim 3,5 sene oldu![]()
karabugday hem çok lezzetli hem çok faydalı hem de çok tok tutuyorİştee. kara buğday salatası.. isteğe bağlı mısırda koyabilirsiniz,,nohutta,, yada patates salatasının içinede hepsine yakışıyor..Eki Görüntüle 1411758![]()