- 6 Nisan 2013
- 3.545
- 1.687
- 248
sen ol ilgi nasıl şımartılmak nasılmış ben gösterecem..
Tehdit mi bu anlayamadım şefim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen ol ilgi nasıl şımartılmak nasılmış ben gösterecem..
Ne tehdidi .vesselam kim şef olursa ona bir itibar bir itibar edecemTehdit mi bu anlayamadım şefim.![]()
Ne tehdidi .vesselam kim şef olursa ona bir itibar bir itibar edecem
Tehdit mi bu anlayamadım şefim.![]()
Ama ara sıcaklar ve mezelerdede varım belkim 1 ay daha bende kalır bu şeflik..Ne tehdidi .vesselam kim şef olursa ona bir itibar bir itibar edecem
Ne oluyorr burada börekler kahveler filan![]()
ne olcak hatunum itibar görüyorumm..bana o börekler ve kahveler..oh oh oh da ohh.Ne oluyorr burada börekler kahveler filan![]()
Ama ara sıcaklar ve mezelerdede varım belkim 1 ay daha bende kalır bu şeflik..![]()
Şefimize hizmet ediyoruz ablam.![]()
Şefimin tüm isteklerini yerine getirin elini sıcak sudan soğuk suya sokmayın..
ne olcak hatunum itibar görüyorumm..bana o börekler ve kahveler..oh oh oh da ohh.
Wayyyy havalara girmiş bile![]()
sabah seslendim ona gelmedi vesselam napsın üzgün üzgün dür o şimdi..Pinko görmesin varya,havaya uçurur burayı![]()
Wayyyy havalara girmiş bile![]()
Şefimin tüm isteklerini yerine getirin elini sıcak sudan soğuk suya sokmayın..
Şefim topic sana emanet kimse bir yere ayrılmasın![]()
Hımm bilemedim ama güzel şeyler yapicimm..Bu sefer güzel şeyler yapma şefim acı bize![]()
İyi o zaman gözüm arkada kalmıyor.Şef oldu ablam olacak o kadar.Sen olunca sana da böyle hizmet edeceğiz söz
Çok iyi bakıyoruz şefe Nevoş çok.![]()
saksı değilim ben![]()
hi hi havamı yesinlerr.
sabah seslendim ona gelmedi vesselam napsın üzgün üzgün dür o şimdi..![]()
Şef oldu ablam olacak o kadar.Sen olunca sana da böyle hizmet edeceğiz söz
Çok iyi bakıyoruz şefe Nevoş çok.![]()
Hay ağzını öpem duydunuz kızlar hizmette sınır yokk..Şefimin tüm isteklerini yerine getirin elini sıcak sudan soğuk suya sokmayın..
Şefim topic sana emanet kimse bir yere ayrılmasın![]()