Anlasan şaşırırdıkben anlamamkı mezeden
sen oyle san![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anlasan şaşırırdıkben anlamamkı mezeden
sen oyle san![]()
belkı sızden habersız haın planlar yapıyorumdur:Kıskançlığı yanlış taraftan bekliyormuşuzSen nerden çıktın
Hani artık ne tehdit var, ne intikam![]()
Öyle tabi unuttu beni..Marga pinko bensiz kk ya giremiyor
![]()
Pinkom yazdıklarına dikkat etKıskançlığı yanlış taraftan bekliyormuşuzSen nerden çıktın
Evet avatarı, kapak resmi, tolini görünce sevesimiz geliyorBiz önce korkuyor muyduk
Şimdi avatarı ile pek şirin zaten![]()
belkı sızden habersız haın planlar yapıyorumdur:![]()
Sizi uzaktan izliyorum haberiniz yokKıskançlığı yanlış taraftan bekliyormuşuzSen nerden çıktın
Kıskanmayın hepimizin yeri ayrıÖyle tabi unuttu beni..
Ben buraya girmeyince burada fink atıyorbana hiç sen yoksun diye giresim gelmiyor demediii
![]()
Tarifler gelsin bakalım..sen yapta ben yiyim![]()
Uzaktan izleme yamacımıza gelSizi uzaktan izliyorum haberiniz yok![]()
Sahide öyle olduEvet avatarı, kapak resmi, tolini görünce sevesimiz geliyor
Uygulamaya geçince haber ver![]()
Demedim mi hiç sana böyle şeyler, vay hain benSizi uzaktan izliyorum haberiniz yok![]()
İyi oldu iyiSahide öyle oldu![]()
Hasta olduğunda o kadar tutuştun gelip burda yorum bile yazmadın hayalet gezdin ben şahidimDemedim mi hiç sana böyle şeyler, vay hain ben
İyi oldu iyi![]()
Unutulur bunlar NevoşumHasta olduğunda o kadar tutuştun gelip burda yorum bile yazmadın hayalet gezdin ben şahidim![]()
PinkomUnutulur bunlar Nevoşum
Kıskançlık gözünü kapattı şimdi onun![]()
Pinkom
Marga
Tolin![]()
Arada takip ediyorum fal topiclerinden çıkmıyor..Bak biz yokuz, tolin ortalığı karıştırırsa göremeyiz de
![]()
Hadi ya :) Ben giremedim ya bu aralar, görmedim o yüzdenArada takip ediyorum fal topiclerinden çıkmıyor..Geçen yaramazlık yapmış linki profilime eklemiş
.Çok kaşınıyor
![]()
Kendisi göstermeseydi görmezdimHadi ya :) Ben giremedim ya bu aralar, görmedim o yüzden![]()