- 23 Ekim 2011
- 19.418
- 23.894
- 598
ver kanka 1. olayımda kepcemle nevoşu senı adrayı harbıyı nenemı kovalayım forumdaTolin sana burda 1. olacağın tüyo vercem
1 ay şeflik yapacağını düşünsene![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ver kanka 1. olayımda kepcemle nevoşu senı adrayı harbıyı nenemı kovalayım forumdaTolin sana burda 1. olacağın tüyo vercem
1 ay şeflik yapacağını düşünsene![]()
Sen birşey yapamazsınver kanka 1. olayımda kepcemle nevoşu senı adrayı harbıyı nenemı kovalayım forumda![]()
vınnnnnnvınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nevoşşşşşSen birşey yapamazsın![]()
Ben mi kaçayım sendenvınnnnnnvınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nevoşşşşş![]()
sen kork benden hain nevoşBen mi kaçayım sendenSen mi kaçıyorsun
Tamam o zamanver kanka 1. olayımda kepcemle nevoşu senı adrayı harbıyı nenemı kovalayım forumda![]()
Çok dürüst kız ya :))
En çok bana çektirir![]()
Sen ver tüyoyu sonra başımıza şef olsunÇok dürüst kız ya :))
Tüyoyu ben vercem, seni de koşturcam diye yazmaktan çekinmiyor![]()
Harbi Hanım bizi unuttun hiç uğramıyorsunEllerinize sağlık,yarışmada başarılar![]()
Bak şimdiver kanka 1. olayımda kepcemle nevoşu senı adrayı harbıyı nenemı kovalayım forumda![]()
Anaa ben bunu yeni gördüm. NevosummmHarbi Hanım bizi unuttun hiç uğramıyorsun![]()
ver kanka 1. olayımda kepcemle nevoşu senı adrayı harbıyı nenemı kovalayım forumda![]()
günaydınGünaydınlar hava buz gibi ufaktan kar serpiştiriyor burada .
günaydınburdada her taraf kar ve yagmaya devam ediyor..
![]()
Ankara :) ya orası?Günaydınlar,neresi orası öyle kar hala yağıyor![]()
Ankara :) ya orası?
yaaaa :) özlüyor musun peki? bazıları sevmez Ankarayı ama benim de memeketim,seviyorum burayı,tabi sevdiklerim ve anılarım burda olunca..İstanbul burasıda,orada kar yağması normal ama,nede olsa memleketim benim:))