- 24 Temmuz 2013
- 4.349
- 4.545
- 448
teşekkür ederim canımÇok güzel görünyor ellerine sağlık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim canımÇok güzel görünyor ellerine sağlık
teşekkür ederim canımm,ben de çok seviyorum bu örtüyüEllerine sağlık canım.![]()
Servis örtün de çok güzelmiş.
![]()
Ellerine sağlık canım harika görünüyor
teşekkür ederim canımmmEllerine sağlık canım harika görünüyorOhhh misss
![]()
Canım bu bölümün öyle bir faydası var.teşekkür ederim canımmmburaya yazmak yemegi yapmak için motivasyon oldu,akşam paylaşırım diye yaptım dediklerimi
![]()
vallaha işe yaradı,sagol canımCanım bu bölümün öyle bir faydası var.Umarım devam edersin
![]()
Yarın ne yapacağız onu düşünelimvallaha işe yaradı,sagol canım![]()
yarın benim menüm aynı olur,çünkü daha var.. ama kahvaltımı paylaşabilirimYarın ne yapacağız onu düşünelimYapması değil bulması zor oluyor
![]()
Tamam güzel oluryarın benim menüm aynı olur,çünkü daha var.. ama kahvaltımı paylaşabilirim![]()
anlaştıkTamam güzel olurBenim de var ama fazla değil
Uygun birşey ayarlarım artık
![]()
Bugün kimse yok herkesin işi var galibaanlaştık![]()
evet adra geceleri geliyorGerçi geç gelenlerde oluyor..Adra bugün hiç görünmedi
![]()
Çok ilginçbu tarifi denedin mi hiç? tarif benim degil nefis yemek tariflerinden nefis bir şey,bugün bir kaç arkadaşımla paylaştım,çok sevildi,akşam hemen deneyenler oldu
elma cips
![]()
- 2 adet elma
- Yarım limon
- Tarçın
![]()
Elmaları incecik dilimleyin. Üzerlerine 1-2 damla limon suyu damlatarak parmağınızla yüzeyine yayın. Limon elmaların kararmasını önleyecektir. Yağlı kağıt serdiğiniz tepsiye dizin ve üzerine tarçın serpin. 100 derece fırında 1 saat tutun.
Miss gibi bir koku eve saracak, nefis elma kuruları yapmış olacaksınız. Yemesi keyifli, atıştırmalıklar. Özellikle diyetteyseniz bu elmaları ara öğünler için yapabilirsiniz. Ofiste evde rahatlıkla tüketebilirsiniz.
![]()
tavsiye ederimÇok ilginç![]()