- 10 Ocak 2014
- 30.830
- 47.062
- 798
Niye ben yapıyorum ya.. Gelip baksana banaTakip ederim ama yapamam düzenli.Sizden şevk alırım artık.
Hasta olma takviye yap kendine.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niye ben yapıyorum ya.. Gelip baksana banaTakip ederim ama yapamam düzenli.Sizden şevk alırım artık.
Hasta olma takviye yap kendine.![]()
Dimi ya.Tüm stokları yapalım sonra yiyemiyeceğiz![]()
Işınla beni.Niye ben yapıyorum ya.. Gelip baksana bana![]()
Benim mi
Hazır seni bulmuşken zayıflama topiği açcam, kuralların var mı onu sorayım:)
Canım temizlik yapıyorum diyet yapmaya imkan yokTamam haftaya açarım o zaman, daha ilk haftadan başlama kaytarmaya![]()
Tamam aklımdakileri yiyim bari.Adra bu hafta istediğini yiyebilirsin haftaya izin vermeyeceğiz bize ayak uydurmak zorundasın![]()
Canım diyet grubları hariç uygun her yere açabilirsin sadece,sende ricam bunu seri halinde yapmaman , bu bitti öbürünü açayım gibi oluşumlar yapmasan senin açındanda diğer üyeler açısında iyi olur
Gel bir öpeyim![]()
Biz tek konu açacağız zaten arkası yarın yok bizdeTamamdır
yer göster kurayım tezgahımı oraya
![]()
Aynen.İnşaallah canımYaza formda girelim
![]()
Diyet günlükleri gayet uygundur,size özel loca açttım efendim buyurunTamamdır
yer göster kurayım tezgahımı oraya
![]()
Efseri yorarmıyız hiç, 2 ay hizmet etsin, uslu uslu takılırızBiz tek konu açacağız zaten arkası yarın yok bizde2 ay ordayız
![]()
Arada bize şekersiz çay kahve ikram etsin başka birşey istemiyoruzEfseri yorarmıyız hiç, 2 ay hizmet etsin, uslu uslu takılırız![]()
Teşekkür ederizDiyet günlükleri gayet uygundur,size özel loca açttım efendim buyurun![]()
Şekersiz çay kahve.Arada bize şekersiz çay kahve ikram etsin başka birşey istemiyoruz![]()