- 10 Ocak 2014
- 30.830
- 47.062
- 798
Şekeri bırakmasam olmaz mı yaArada bize şekersiz çay kahve ikram etsin başka birşey istemiyoruz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şekeri bırakmasam olmaz mı yaArada bize şekersiz çay kahve ikram etsin başka birşey istemiyoruz![]()
Ne demekTeşekkür ederiz
Arada gelip salata falan ikram edersin demi![]()
Hoşgeldin canım.ooo buralar çok kalabalık :)
Tüyolarda verirsin bizeNe demekTabi tabi en yağsızından
![]()
Hoşgeldin canımooo buralar çok kalabalık :)
Olmaz.Şekeri bırakmasam olmaz mı ya![]()
Ben şeker kulllanmıyorum zaten pek sorun olmayacakSiz de alışın artık
![]()
Tabi canım ne zaman isterseniz yanınızdayımTüyolarda verirsin bize![]()
Canım senin diyet bitti mi yoksa devam ediyor musun:)) hoşbuldum
Hem de çok çekişmeli olacakçekişmeli bir yarışma olacak belli.
Ben 3 şekli içiyorudum
Bu hafta 1 e düşüreyim bari, haftaya kolay olsun![]()
Ben çayı hurmayla içiyorum bazen o olmaz mı?Ben şeker kulllanmıyorum zaten pek sorun olmayacakSiz de alışın artık
![]()
bitmedi henüz istediğim kiloya ulaşamadım, verdim ama biraz :) bu akşam yediğim yemekler gece kalori olarak tırmalarsa bilemem :)Canım senin diyet bitti mi yoksa devam ediyor musun![]()
Ne kadar güzel vrmişsin kiloyuBen 3 şekli içiyorudumşimdi şekesiz hata,şekerli içemiyorum
![]()
Ya benle adraya torpil yapsak??Hem de çok çekişmeli olacakÇok güzel tarifler var
![]()
Olur tabi neden olmasınBen çayı hurmayla içiyorum bazen o olmaz mı?Alışamıyorum bir türlü.Yok on gün içme alışırsın diyorlar ama yok berbat geliyor tadı.
Bende hem şeker atıp hem bitterle içiyorumBen çayı hurmayla içiyorum bazen o olmaz mı?Alışamıyorum bir türlü.Yok on gün içme alışırsın diyorlar ama yok alışamıyorum berbat geliyor tadı.