- 6 Nisan 2013
- 3.545
- 1.687
- 248
sizi özledim geldim canımmyine döktürmüşsünnn
![]()
Öyle oldu canım biraz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sizi özledim geldim canımmyine döktürmüşsünnn
![]()
ay ne kadar şanslısınnnnÖyle oldu canım biraz.Neyse ki kilo almıyorum.
![]()
çok şükürBen de bir değişiklik yok iyiyim çok şükür![]()
Tolin bunlar hep lafta kalıyorkorkma titreeeeee nevoşşşşş![]()
ay ne kadar şanslısınnnntarifi nerde paylaştın canım ?
çok şükürtemizlik ne aşamada?
![]()
napıyım ama ya kazenle ben nevosu sıteden atalım dıyoruz mune olmaz dıyo ordan yırtıyon yoksa coktaaaaaan şutlamıstık senıTolin bunlar hep lafta kalıyorHiç inandırıcı değilsin
![]()
hehe dolaplar mı kalmıştı? ben de gidicem inşallah lazer e ,memnun musun?Dün evde değildim
Bugün aksama kadar sular kesikti
Yarın okul toplantisi var
Sonra lazer randevum var
Kaldı benim iş
![]()
Tabi tabi kesin oyledirnapıyım ama ya kazenle ben nevosu sıteden atalım dıyoruz mune olmaz dıyo ordan yırtıyon yoksa coktaaaaaan şutlamıstık senı![]()
Yok canim salon ve dolaplarhehe dolaplar mı kalmıştı? ben de gidicem inşallah lazer e ,memnun musun?
oyle tabıTabi tabi kesin oyledir![]()
Oda senden çok korkar zatenoyle tabı
bu arada buralarda hanımkelesımı getır dıye bı uye varmıs soyleyın ona yasaklıyorum buraları gormıycem buralarda buranın en nenesı benım![]()
ee bi şey kalmamış.. yarın degil öbür güne biter işlerYok canim salon ve dolaplar
Memnunum canım![]()
Sağol canim inşallahee bi şey kalmamış.. yarın degil öbür güne biter işleray darısı her ikisi için de başıma
![]()
iyi geceler canımmm kolay gelsinnnSağol canim inşallah
Benim biraz işlerim var kaçıyorumİyi geceler
![]()
ay ne kadar şanslısınnnntarifi nerde paylaştın canım ?
çok şükürtemizlik ne aşamada?
![]()
Sert mi bu?Burada canım.http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/cevizli-susam-helvasi.797461/
Aniden çıktım geç yazdım kusura bakma.Şanslıyım
da göbek var biraz işte ya.![]()
Sert canım.![]()
Benimki susam seviyorsa bende deneyeyim
Ya akşam uymuycam dedim, odaya geldim forumu açtım uyuyakalmışımYarın uyuma dene.Uyuyan güzel.
![]()
![]()