Ben şimdi birşey alamam 1-2 beden zayıflayacağımdaMantıklıBakayım aldığı yerde kalmışmı, kaldıysa öence kendime alıp sonra size söylerim
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben şimdi birşey alamam 1-2 beden zayıflayacağımdaMantıklıBakayım aldığı yerde kalmışmı, kaldıysa öence kendime alıp sonra size söylerim
![]()
Tamam o zaman yarın başlıyoruz, yavaş yavaş bırakırsın sendeSınavım var stresteyim istesem de yapamam.Karnım tok.Hem benim yemek yemem 8 civarı biter.Yemem o saatten sonra.
![]()
Çok haklısınHem de gurur verici, ödüllü tarifler arasında yer almak![]()
Bende 34 alıp, sıgmayı düşünüyordumBen şimdi birşey alamam 1-2 beden zayıflayacağımda![]()
Yok ben o kadar zayıflayamam en fazla 36Bende 34 alıp, sıgmayı düşünüyordum![]()
Sen istersin ben utanırım.O zaman samimi olalımSonra eteğini isteriz
![]()
Sağol canım, evet hastalarÇocuklarda mı hastaGeçmiş olsun canım görüşürüz
![]()
Geçmiş olsunSağol canım, evet hastalarOğlumun soğuk algınlığından kulakları iltihaplanmış, ortanca kızımda midesini üşütmüş: (
![]()
Acil şifalar diliyorum canımSağol canım, evet hastalarOğlumun soğuk algınlığından kulakları iltihaplanmış, ortanca kızımda midesini üşütmüş: (
![]()
Onlara da geçmiş olsun.Sağol canım, evet hastalarOğlumun soğuk algınlığından kulakları iltihaplanmış, ortanca kızımda midesini üşütmüş: (
![]()
Ben çıtayı yükselttim 0 beden düşünüyorum.Bende 34 alıp, sıgmayı düşünüyordum![]()
Önce başlayalım, sonra inşallahBen çıtayı yükselttim 0 beden düşünüyorum.![]()
Tamam öyle olsun.Önce başlayalım, sonra inşallah![]()
Yarın başlıyoruz o zamanTamam öyle olsun.![]()
yemek yemek yemek bazı tarifleri bende yapıcam :)
Hoşgeldiniz HanımlarMerhabalar kızlar.![]()
Hoşgeldiniz HanımlarKatılım süresi bitti anketi açayım mı
![]()