Tamam bize arada çay kahve ikram edersinYok canim dün eve geldim çok geçti bakmadım hiç malum eşimde tableti alınca
Sabahta onca bildirimin arasinda göremedim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam bize arada çay kahve ikram edersinYok canim dün eve geldim çok geçti bakmadım hiç malum eşimde tableti alınca
Sabahta onca bildirimin arasinda göremedim![]()
Bırak kremleri gel bize katıl 1-2 kilo versen yeter![]()
ooo öyle miÖyle vallahiVuslat zayıf bize hava yapıyor
Karnını sıkıştıracakmış![]()
Ben de öyle tembellik yapıyorum sadece yemeğim hazır![]()
Selam, hoşgeldin:)Selam hanimlarr![]()
Mickey kilolu değil biliyorum çok güzel bir bayanAma kilolarından şikayetçi azda olsa ihtiyacı var diye biliyorum kendi söylemişti
Vuslat aramızı bozma
İyi dinliyorsa seni![]()
Allah iyilik versin canım, ben de iyiyimçok şükür iyi olmaya çalışıyorum sen nasılsın : )![]()
Evet çok ayıp
Kafamıza göre takılıyoruz
formülünüzz ne kiigeldim hemen
olsun krem de takviye aldm o kadar
ooo öyle mibende sıkılaştırıcam
![]()
Adını koymak yeterli gerisi kolay oluyorAy bende o bile yookk.bakiyorum ne yapsam diyee![]()
Karşılayamadığıma üzüldümTamam bize arada çay kahve ikram edersin![]()
Çok teşekkür ederim Vuslat'cımSelam, hoşgeldin:)
Yemek bölümü sakinlerini topikte tutmaya çalışıyorum
Allah iyilik versin canım, ben de iyiyim
Evet çok ayıp![]()
Benimde dün misafirim vardı akşam gidebildim topiğeKarşılayamadığıma üzüldümeşim eve gelsin cok pis kavga edesim var
![]()
Spor olsa daha iyi verirdinMickey canım ben spor hiç yapmadım diyetisyenle öyle anlaşmıstıktabi bu konuda kötü örneğim
![]()
Nevoş 4 çocuktan sonra sıkı bir karnım olabilir mi senceOlmayan karnını sıkılaştıramazsın![]()
Aaa hiç de hava atmıyorum sıkılaştırıcam işteÖyle vallahiVuslat zayıf bize hava yapıyor
Karnını sıkıştıracakmış![]()
Rica ederim canımÇok teşekkür ederim Vuslat'cım![]()
iyi olurduBenimde dün misafirim vardı akşam gidebildim topiğe
Tabi şöyle davul zurna ekibi olsa iyi olurduİlk gün kalorileri yakardık
![]()
Bana spor demeSpor olsa daha iyi verirdin![]()
Birde 4 çocuk doğurdum diyorNevoş 4 çocuktan sonra sıkı bir karnım olabilir mi sence
Aaa hiç de hava atmıyorum sıkılaştırıcam işte
Rica ederim canım![]()
Yok halay çeksek daha iyi olurduiyi olurduzanedersem mehter takimiyla katsilardim sizi
![]()
Yinede çok iyi kilo vermişsin maşaallahBana spor demeevde takla açarim koşturum ama sporda tek elimimi kaldirmam zaıfım spor malesef
![]()
Efsercim nasılsıniyi olurduzanedersem mehter takimiyla katsilardim sizi
![]()
4 değilmiydiBirde 4 çocuk doğurdum diyor
Tamam sıkılaştır söyle pink yazsın senide![]()