- 10 Ocak 2014
- 30.830
- 47.062
- 798
Hey maşallahbak benden söylemesi luna gece gece cipsleri kolaları götürüyor
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hey maşallahbak benden söylemesi luna gece gece cipsleri kolaları götürüyor
![]()
Vuslat o zayıflıkla şuan dışarı çıksa uçar hiç kilosu yokDiyete başla Vuslat seni uçuracağız![]()
Benim söylediğimi deme ama tamam mı , bak özellikle topiğe gece girdiği zamanlar o ayakta olur..O zaman luna ya ceza veririz
![]()
Sen benden çok ama çok zayıfsınAbla sen niye bu kadar zayıfsın evde koşturuyor musun napıyorsun58 kilo ile kendime küçük pandacık sıfatını takıyorum
![]()
Benim söylediğimi deme ama tamam mı , bak özellikle topiğe gece girdiği zamanlar o ayakta olur..
Burada takılırken yanında mutlaka kurabiye tatlı vs tabak olur..
Abur cuburu saymıyorum bile..
ismini vermek istemeyen bir izleyici dersin benim için haha![]()
Bende geçende 10 adet kurabiye yedim midemi hissetmiyordum , sonra bir kaç gün yemek yemeyince toparladım kendimi..Sen benden çok ama çok zayıfsınKoşturuyorum canım
Ben bu kış kendimi çok bıraktım spor adına kolumu kaldırmadım her yemek sonrası tatlı yedim ve 3-4 kilo aldım..
![]()
Spor yapıp karnını sıkılaştıracakmışVuslat o zayıflıkla şuan dışarı çıksa uçar hiç kilosu yok![]()
:)) Kulağıma söyledin duyma ihtimalide yok zatenBenim söylediğimi deme ama tamam mı , bak özellikle topiğe gece girdiği zamanlar o ayakta olur..
Burada takılırken yanında mutlaka kurabiye tatlı vs tabak olur..
Abur cuburu saymıyorum bile..
ismini vermek istemeyen bir izleyici dersin benim için haha![]()
Vuslat o zayıflıkla şuan dışarı çıksa uçar hiç kilosu yok![]()
Öyle ya , tutamıyorum boğazımı diyordu taa ne zamanlar..
Canım ben ne bulursam yiyorumBende geçende 10 adet kurabiye yedim midemi hissetmiyordum , sonra bir kaç gün yemek yemeyince toparladım kendimi..
Ben tatlıcı değili ben limonu ve tuzu çok seviyorum
Limon olsun yerim o derece..sıkıp sıkıp içiyom suyunu
![]()
Haha bence de..:)) Kulağıma söyledin duyma ihtimalide yok zaten![]()
Az önce burdaydı dikkatli olÖyle ya , tutamıyorum boğazımı diyordu taa ne zamanlar..
Şuan bunları dediğimi bi görse varya .....![]()
Ben gündüz yemiyorum pek , ama gece acayip acıkıyorumCanım ben ne bulursam yiyorum
Ama geç saatlerde hiçbirşey yemem yine az kilo aldım
Toparlamamız lazım![]()
Görüşürüz canım kolay gelsinHaha bence de..![]()
Hadi ben soru çözmeye kaçtım gelirim yine öpüldünüz..
O gelmeden ben kaçayım , gelse de korkmuyorum zaten göbeklerimizi kavga ettiririzAz önce burdaydı dikkatli ol![]()
Nevoş sen de beni iyice kürdan yaptınSpor yapıp karnını sıkılaştıracakmışBen de yap sonra seni taşa başlayalım uçmayasın dedim
![]()
Onu ters çevir canımBen gündüz yemiyorum pek , ama gece acayip acıkıyorum![]()
Sen de göbek ne gezerO gelmeden ben kaçayım , gelse de korkmuyorum zaten göbeklerimizi kavga ettiririz![]()
Tabi tabi kesin vardırNevoş sen de beni iyice kürdan yaptın
Göbek var kuzum onu yok etmem lazım![]()