Tarifiniz önde gidiyor nasıl hissediyorsunuzSagol canim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tarifiniz önde gidiyor nasıl hissediyorsunuzSagol canim![]()
Tarifiniz önde gidiyor nasıl hissediyorsunuz![]()
Hayırlısı olsunSasirdim valla bu kadar beklemiyodum ama bi yandan da hosuma gitmiyo degil..ama daha bitmesine var hic belli olmaz degisebilir her an
Hayırlısı olsun![]()
Canım bugün 3. günInsallah.sizin diyet topigi ne alemde.nasil gidiyo diyet![]()
Canım bugün 3. günŞimdilik bozmadan devam ediyorum umarım istediğim kiloyu verebilirim
Biraz daha alışırsam daha rahat olacak![]()
Canım başlamayınca kilo katlanıyor çoğalmadan önünü kesmek lazım ben hep öyle yapıyorum..Valla supersin.benimde vermem lazim diyorum ama pek irade yok bende![]()
Canım başlamayınca kilo katlanıyor çoğalmadan önünü kesmek lazım ben hep öyle yapıyorum..Her kış 3-4 kilo alırım yaza doğru geri veririm
![]()
Yine iyisin maşaallahay oyle olsa keske.evlendigimden beri aldigim kilolar yapisti kaldi bende.52ile evlendim simdi 58-59um.![]()
Yine iyisin maşaallahAma durdurmak şart yoksa başını alıp gidiyor
![]()
Gel canım sen de o topiğeevet haklisin valla.sanirim diyet topiginede bi bakmam gerekicek![]()
Gel canım sen de o topiğe1-2 kilo versen hiç yoktan iyidir
![]()
Görüşürüz canımdogru diyosum canim.
hadi ben kaciyorum simdilik gelirim sonra yine.![]()
Hosgeldin canim nasilsinİyi akşamlar![]()
İyiyim tatlışım, senHosgeldin canim nasilsin![]()
Ben de iyiyim canim sagolİyiyim tatlışım, sen![]()
Yok daha yapmadım, çocuklar süt içiyorlar içip yatsınlar sonra sporaBen de iyiyim canim sagol
Spor yaptin mi bugun![]()
İyi yap bakalimYok daha yapmadım, çocuklar süt içiyorlar içip yatsınlar sonra sporaAma var ya halâ karnımda acı var
![]()
İyi yap bakalim
Ben bugun plates topunu cikartip sisirdimoglum ustunden inmiyor sonra gelip anne bak zayifladim mi diyor
![]()