Benim oglumda ayniBizden meraklılar
Benim küçük kız da dün akşam benimle spor yaptı, güldürdü beni hep onun yüzünden nefes al verleri yapamadım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim oglumda ayniBizden meraklılar
Benim küçük kız da dün akşam benimle spor yaptı, güldürdü beni hep onun yüzünden nefes al verleri yapamadım![]()
Ağaç yaşken eğilir, şimdiden alışsınlar sağlıklı yaşam sporla başlarBenim oglumda ayni![]()
Biz yazin surekli kosturup,hoplatip ,ziplatiyoruzAğaç yaşken eğilir, şimdiden alışsınlar sağlıklı yaşam sporla başlar![]()
Yapalim guzelleselimah ah bende şimdi müsaitim, kalkıp spor yapsam ne iyi olacak![]()
İyi akşamlar, hoşgeldin:)iyi akşamlar,
Yazın yaptığım tek spor yüzmekBiz yazin surekli kosturup,hoplatip ,ziplatiyoruzbisiklette suruyorlar surekli
Spora alissinlar
![]()
Selam canım, nehaberSelam kızlar.![]()
İyiyim Nevoş sen nasılsın?Merhaba adra'cim nasilsindiyet nasil gidiyor
![]()
Biz yazin cok yuruyus yapiyoruzİyi akşamlar, hoşgeldin:)
Yazın yaptığım tek spor yüzmekÇocuklarda akşama kadar bisiklet sürüyor:)
Selam canım, nehaber![]()
İyi canım senden naber?İyi akşamlar, hoşgeldin:)
Yazın yaptığım tek spor yüzmekÇocuklarda akşama kadar bisiklet sürüyor:)
Selam canım, nehaber![]()
Ayy evet özellikle akşam yürüyüşleri çok güzel ferahlatıcı oluyor:)Biz yazin cok yuruyus yapiyoruz![]()
Mersi canım.Afiyet olsuntebrikler canim
![]()
İyidir canımİyi canım senden naber?Yaptın mı sporunu?
![]()
Evet canim cok iyi oluyor onlarin sayesinde yazin kilo alinmiyor kisin eve hapis olunca geliyor kilolarAyy evet özellikle akşam yürüyüşleri çok güzel ferahlatıcı oluyor:)
Ben gündüz yapıp kurtuldum.İyidir canımŞimdi gidiyorum spora:)