- 16 Kasım 2008
- 13.869
- 13.418
- 823
Bir saate yakın yaptım.Koltuk sildim,ev temizledim.O da spor sayılır dimi.Spor yapabildin mi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir saate yakın yaptım.Koltuk sildim,ev temizledim.O da spor sayılır dimi.Spor yapabildin mi![]()
Hiç sevmiyorum kışı, bir an önce gelse yaz:)Evet canim cok iyi oluyor onlarin sayesinde yazin kilo alinmiyor kisin eve hapis olunca geliyor kilolar![]()
Ben gündüz yapamıyorum, eşim gece çalışıyor gündüz evde, görünce dalga geçiyor neyine spor yapıyorsun diyeBen gündüz yapıp kurtuldum.![]()
Ben de sevmiyorumHiç sevmiyorum kışı, bir an önce gelse yaz:)
Ben gündüz yapamıyorum, eşim gece çalışıyor gündüz evde, görünce dalga geçiyor neyine spor yapıyorsun diye![]()
Tamam canim gorusuruzBen kaçtım kızlar spora
Diğer topiğe de uğramadım, spordan sonra bakarım artık:)
Yaz da güzel kış da.Yaz bazen çok sıkıcı olabiliyor bana göre.Hiç sevmiyorum kışı, bir an önce gelse yaz:)
Ben gündüz yapamıyorum, eşim gece çalışıyor gündüz evde, görünce dalga geçiyor neyine spor yapıyorsun diye![]()
Çok haklı o ayrı tabi.Ama esi hakli degil mi![]()
Yok ben kavursa da yazı seviyorumYaz da güzel kış da.Yaz bazen çok sıkıcı olabiliyor bana göre.
Sağlık için yapıyorum dersin.Erkekler anlamıyor bayanların dertlerini.
![]()
Ama esi hakli degil mi![]()
Spor şartÇok haklı o ayrı tabi.![]()
Sağlıklı yaşam için spor şartYok ben kavursa da yazı seviyorum
Aynen ya, kendisine göbeğin çıkmış erit diyorum hiç oralı olmuyorYaz gelince kendi eriyor diyor
Spor şart![]()
AynenSağlıklı yaşam için spor şart
Yaptın mı sporunu![]()
Afiyet olsun canım ben de bitki çayı içiyorumAynen
Yaptım canım, bu sefer ilk olarak leslie yaptım:) Bugün daha çok yoruldum
Şimdi yorgunluk çayı içiyorum:)
Sana da afiyet olsun NevoşumAfiyet olsun canım ben de bitki çayı içiyorum![]()
kızlar rüyamda doğum yaptığımı gördümhemde sezaryen
karnımı açtıklarını bile gördüm çektiiim acıları felan
hayırlara gitsin![]()
yoo açıkta değildio nasıl bir rüya beybi.. kıçın açıkmı yattın senn. anlamına baktınmı.. neymiş neymişş
![]()
sütlaç mı hihihihihAnladımki (şeflik)elimden gitmek üzere, kayıyor belimden kemer,,,Tamam olsun sütlü tatlılar kazanırsa soracağım sizleree.yapacağım koca bir kazan sütlaçç...![]()
![]()