Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Rüya sahibinin kendisinin doğum yapıyor olması tüm üzüntülerinin artık sonunun geldiğine ve eski güzel günlerine kavuşacağına yorulur. Rüya sahibinin bozulan işlerinin yeniden açılacağına, kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına delalet eder.
Rüya sahibinin kendisinin doğum yapıyor olması tüm üzüntülerinin artık sonunun geldiğine ve eski güzel günlerine kavuşacağına yorulur. Rüya sahibinin bozulan işlerinin yeniden açılacağına, kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına delalet eder.
Canim inan 1 yumurtayi zor kirardim.anneme guvenirdim hep.ama artik mutfaktan cikasim gelmiyor.cok seviyorum mutfagi. e tabi mecburen de biraz.ben yapmazsam kim yapicak yemegi
Kızzzz kaçmaaa çabuk oyunu kullan bak orda prenses salata tarifi varrr Boş ver diğerlerini bu söylediğimde aramızda kalsın kazen ve nevreste duyarlarsa yolarlar saçımı başımıı..