Değil miAynendmrsda ilk katılımda 1. oldu mesela
Bak buna katılıyorum , ilk yaptığım hazır pudingin yarısı tencerenin dibinde yanık vaziyette kalmıştı![]()
Tabi canım herşeyin bir yöntemi metodu var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Değil miAynendmrsda ilk katılımda 1. oldu mesela
Bak buna katılıyorum , ilk yaptığım hazır pudingin yarısı tencerenin dibinde yanık vaziyette kalmıştı![]()
Kusura bakma Vuslat'cım söylediğimn sözleri geri alamıyoruz20den önce de olabilir belkiDüşünce 20 çok geldi, atladım sazan gibi
![]()
Maşallah erken evlenmissin o zaman 4cocukla ugrasmak nasilOnlar içinde zor tabi:)
Sağol canım36 yaşındayım:)
İnşaAllahDeğil miBirgün sanada talih güler inşaallah
Tabi canım herşeyin bir yöntemi metodu var![]()
Hay dilimi eşek arısı soksunKusura bakma Vuslat'cım söylediğimn sözleri geri alamıyoruz![]()
Geçmiş olsunAz önce dolaptan tencere almaya çalışırken kafama düştü tencere
Başım ağrıyor![]()
Ay canim buz falan koy iyi gelir belki dikkat et kendineAz önce dolaptan tencere almaya çalışırken kafama düştü tencere
Başım ağrıyor![]()
Bak işte neler söyletiyorum sanaİnşaAllah
Hay dilimi eşek arısı soksun( bu arada hayatım boyunca bu lafı ilk kez kullandım
)
Çok zor Valla, bir de kimsem yok 4 çocuğumu da kendim büyüttüm, eşimin desteği de büyük oldu:) 5 çocuk istiyorsa o da anne gibi gece uykusundan feregat edip ilgilenecek:) Benim eşim işe gittiği halde gece benimle beraber ayaktaydı nöbetleşe ilgileniyorduk:)Maşallah erken evlenmissin o zaman 4cocukla ugrasmak nasilay ben benimkine desem seni sen o arkdasinla sk gorus der
kendisi 5cocuk istemektede tabi bende de o potansiyel yok
![]()
Sağol canım, beynim döndü resmenGeçmiş olsunMutfak kazaları bitmiyor
![]()
Koydum canım ama halâ sızlıyorAy canim buz falan koy iyi gelir belki dikkat et kendine
Bak işte neler söyletiyorum sana![]()
Allah korusun canım dikkatli olSağol canım, beynim döndü resmen
Koydum canım ama halâ sızlıyor
![]()
Fuar varmis esim beraber gidelim cumadan gider gezeriz dedi fuara gider doneriz dio ama bakalim kizcem o gunlerde nasil olurYok konu yöresel yemekler ya onu yap dedin zannettimYok canım yemedim pek hitap etmedi bana
Öyle mi hayırdır gezme amaçlı mı![]()
maşallah benimkide raziyim herseye sen yeter ki kabul et diyor da bende onda o isigi göremiyorumÇok zor Valla, bir de kimsem yok 4 çocuğumu da kendim büyüttüm, eşimin desteği de büyük oldu:) 5 çocuk istiyorsa o da anne gibi gece uykusundan feregat edip ilgilenecek:) Benim eşim işe gittiği halde gece benimle beraber ayaktaydı nöbetleşe ilgileniyorduk:)
GörüşürüzBen kaçtım kızlar, görüşürüz![]()
Görüşürüz canimBen kaçtım kızlar, görüşürüz![]()
Havalar düzelir kızında biraz daha büyür iyi olur canımFuar varmis esim beraber gidelim cumadan gider gezeriz dedi fuara gider doneriz dio ama bakalim kizcem o gunlerde nasil olur
maşallah benimkide raziyim herseye sen yeter ki kabul et diyor da bende onda o isigi göremiyorum![]()
Afiyet olsun beybiEllerine sağlık.Kim yiyecek bunu şimdi.Yazık olmasın Nevoşla ben yeriz.
![]()
Antalyaliyiz canım biz arabayla gelcez nasip olursaHavalar düzelir kızında biraz daha büyür iyi olur canım
Buraya yakın mısnız?