Ara verelim diyen sevgili

Çok zoruma gidiyo arkadaşım sevgimizden emin olalım ne demek ya demkki dediği herşey yalanmış sonrasında da ara verelim diyo şaka gibi öyle doluyum yazdığına bakakaldım ama bi daha yazamasın bende bittiğini görsün istiyorum
Kaç zamandır birlikteydiniz. Bide yaşlar kaç

Ay bu adam size ortalama güzelliktesin diyen kişi mi ??
Lütfen o değil diyin.
gerçi o olmasa daha kötü.
2-3 aylık bi ilişkiden mi bahsediyorsunuz ??

Bir insan ara vermek ya da ayrılmak isterse hemen kabul etmek lazım. En doğru davranış şekli bu. Sorgulamak, ısrar etmek çok itici oluyor. İlişki iki kişiyle yaşanır. Teori üretmektense yolunuza bakın. Tekrar birleşip birleşmeyeceğinizi zamanla görürsünüz.

Yolun açık olsun deyil bitirdim gördğ bi şey yazmadı
Keske hicbir sey demeseydin zor biliyorum ama bunu yillar once yapmistim birine hic cevap vermedim sonra yillarca pesimden kostu..
Kendimi onemsiz hissettirdin cok sasirdim cevap vermemene insan bir seyler der demisti..
Benim icin o zaman bitmisti soylenecek bir sey yoktu benim acimdan demek ki ikimiz icinde onemsiz bir seymis demistim.
Inan sessiz kalmak hicbir sey dememek onlari derinden sarsiyor.

Keske hicbir sey demeseydin zor biliyorum ama bunu yillar once yapmistim birine hic cevap vermedim sonra yillarca pesimden kostu..
Kendimi onemsiz hissettirdin cok sasirdim cevap vermemene insan bir seyler der demisti.. eminim bu da sarsmıştır
Benim icin o zaman bitmisti soylenecek bir sey yoktu benim acimdan demek ki ikimiz icinde onemsiz bir seymis demistim.
Inan sessiz kalmak hicbir sey dememek onlari derinden sarsiyor.

Sevgilinin ismi Sami mi?

sami-.jpg

Sormam ya soracağım geldi, burcu nedir bu ara vermek isteyen bey efendinin?

Ara verelim istersen hem duygularımızdan daha emin oluruz diyen sevgiliye ne demeliyim?
Tamam der aradan iki gun geçtikten sonra duygularımdan emınım baskasına asık oldum derım ve bitiririm.
Cunku cocuk dolaylı yoldan zaten bıtırmıs. Kimseyi bulamazsa geri dönmek ıcın de kapıyı Aralık bırakmıs.
Bı damla akıllarıyla kendilerini zeki sanan bu tipler insanı insandan sogutur. Sunun ustune tamam dıyıp geri geldıgınde kabul edersen, sana da bravo derım.

Back
X