Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç zamandır birlikteydiniz. Bide yaşlar kaçÇok zoruma gidiyo arkadaşım sevgimizden emin olalım ne demek ya demkki dediği herşey yalanmış sonrasında da ara verelim diyo şaka gibi öyle doluyum yazdığına bakakaldım ama bi daha yazamasın bende bittiğini görsün istiyorum
Kız sakinAra verelim istersen ne ya![]()
Keske hicbir sey demeseydin zor biliyorum ama bunu yillar once yapmistim birine hic cevap vermedim sonra yillarca pesimden kostu..Yolun açık olsun deyil bitirdim gördğ bi şey yazmadı
Film mi izliyorsunuz ki reklam arasi olsun?Ara verelim istersen hem duygularımızdan daha emin oluruz diyen sevgiliye ne demeliyim?
Keske hicbir sey demeseydin zor biliyorum ama bunu yillar once yapmistim birine hic cevap vermedim sonra yillarca pesimden kostu..
Kendimi onemsiz hissettirdin cok sasirdim cevap vermemene insan bir seyler der demisti.. eminim bu da sarsmıştır
Benim icin o zaman bitmisti soylenecek bir sey yoktu benim acimdan demek ki ikimiz icinde onemsiz bir seymis demistim.
Inan sessiz kalmak hicbir sey dememek onlari derinden sarsiyor.
Tamam der aradan iki gun geçtikten sonra duygularımdan emınım baskasına asık oldum derım ve bitiririm.Ara verelim istersen hem duygularımızdan daha emin oluruz diyen sevgiliye ne demeliyim?
By by demelisin ya Baska biri var hayatında ya da ciddi ılıskıden kacıyor boyle birinden adam olmazAra verelim istersen hem duygularımızdan daha emin oluruz diyen sevgiliye ne demeliyim?
Aradaki farkı açıklamanızı bekliyorum sabırsızlıklaFutbol maçında ki gibi mı bi ara bu ? Yoksa sinema da verilen ara mı?
....
![]()